Da li staračke pjege pale Vaše partnere/ice???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Esad Dzudo

Poznat
Banovan
Poruka
7.093
Autorska tema....svi Mi starimo i to je prirodan proces....do sada nekim čimbenicima nisam pridavao važnosti i značaju. Imam 1 veću staračku pjegu levo pored obrve....kao mladež oduvjek je tu.
Samo kak starim sve se više širi i vidi

Meni nije interesantna ali sam bio iznenadjen komentiranjem moje mlade kres partnerice da joj je to interesantno. Ulizuje se 1/1...ali me više nije osjetila a može biti da mi je davala signale za dublje i jače vjezivanje. Nisam lud da usvajam kći.

Da li Vi imate slična objeležja " žigosanja" i ruiniranja.
20191203_152000.jpg

Esade ti kao pravi frajer, pozeljan si cicama 20 godina mladjim.
Vidi nisam ništa naročito. Osim što izgledam par god mladje jer sam očuvan i nemam jaku bradu.

Nemam ni crnački dugačku alatku....ali svaku damu tkoja mi je draga vodim u spa na produženi vikend. Masaže u čokoladi cjelodnevni izlasci fini maniri KOMPLIMENTIRANJE I LASKANJA PRIJEKOMJERNA uz OBILJE KEŠA koje trošim su moj ADUT I "VRLINA".

I sta ako se nakon tog celokupnog tretmana dama razocara u tvoju alatku? Ispadne da si dzaba krecio.
Pare nisu problem. Ako ih imaš dovoljno i viška.
Sve žele uživati u životu a osobne impresije će hinjski šutjeti i podeliti frendačama. Sa kojima piju šalice kave. I neće se lišavati ovozemaljskih blaga zarad "plaće na onom svjetu". Što propovjedaju bratja bradonje iz ortodox teokracije.

Daj sad sve i odmah u golemim dozama.

Autorska tema....svi Mi starimo i to je prirodan proces....do sada nekim čimbenicima nisam pridavao važnosti i značaju. Imam 1 veću staračku pjegu levo pored obrve....kao mladež oduvjek je tu.
Samo kak starim sve se više širi i vidi

Meni nije interesantna ali sam bio iznenadjen komentiranjem moje mlade kres partnerice da joj je to interesantno. Ulizuje se 1/1...ali me više nije osjetila a može biti da mi je davala signale za dublje i jače vjezivanje. Nisam lud da usvajam kći.

Da li Vi imate slična objeležja " žigosanja" i ruiniranja. Pogledajte prilog 621119
Ne vidim ti staračku pegu od ovog jeftinog brushaltera. Kako god... čim ti se staračka pega na slici skoro i ne vidi, znači da nije velika i da jeste ŠTBG!
Ja inače imam pege oko nosa od malena, ali nisam primetila da se šire kako starim.Neće valjda? :sad2:
Od tih "staračkih rekvizita" za sada imam po koju sedu vlas(imam čak jednu i u desnoj obrvi), inače redovno farbam kosu, pa se ne vidi.
Sad si me utripovao da mislim mogu li obične pege vremenom preći u staračke?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back