Da li staračke pjege pale Vaše partnere/ice???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Esad Dzudo

Poznat
Banovan
Poruka
7.093
Autorska tema....svi Mi starimo i to je prirodan proces....do sada nekim čimbenicima nisam pridavao važnosti i značaju. Imam 1 veću staračku pjegu levo pored obrve....kao mladež oduvjek je tu.
Samo kak starim sve se više širi i vidi

Meni nije interesantna ali sam bio iznenadjen komentiranjem moje mlade kres partnerice da joj je to interesantno. Ulizuje se 1/1...ali me više nije osjetila a može biti da mi je davala signale za dublje i jače vjezivanje. Nisam lud da usvajam kći.

Da li Vi imate slična objeležja " žigosanja" i ruiniranja.
20191203_152000.jpg

Esad Dzudo

Poznat
Banovan
Poruka
7.093
Esade ti kao pravi frajer, pozeljan si cicama 20 godina mladjim.
Vidi nisam ništa naročito. Osim što izgledam par god mladje jer sam očuvan i nemam jaku bradu.

Nemam ni crnački dugačku alatku....ali svaku damu tkoja mi je draga vodim u spa na produženi vikend. Masaže u čokoladi cjelodnevni izlasci fini maniri KOMPLIMENTIRANJE I LASKANJA PRIJEKOMJERNA uz OBILJE KEŠA koje trošim su moj ADUT I "VRLINA".

Esad Dzudo

Poznat
Banovan
Poruka
7.093
I sta ako se nakon tog celokupnog tretmana dama razocara u tvoju alatku? Ispadne da si dzaba krecio.
Pare nisu problem. Ako ih imaš dovoljno i viška.
Sve žele uživati u životu a osobne impresije će hinjski šutjeti i podeliti frendačama. Sa kojima piju šalice kave. I neće se lišavati ovozemaljskih blaga zarad "plaće na onom svjetu". Što propovjedaju bratja bradonje iz ortodox teokracije.

Daj sad sve i odmah u golemim dozama.

Manastirka

Buduća legenda
Poruka
25.422
Autorska tema....svi Mi starimo i to je prirodan proces....do sada nekim čimbenicima nisam pridavao važnosti i značaju. Imam 1 veću staračku pjegu levo pored obrve....kao mladež oduvjek je tu.
Samo kak starim sve se više širi i vidi

Meni nije interesantna ali sam bio iznenadjen komentiranjem moje mlade kres partnerice da joj je to interesantno. Ulizuje se 1/1...ali me više nije osjetila a može biti da mi je davala signale za dublje i jače vjezivanje. Nisam lud da usvajam kći.

Da li Vi imate slična objeležja " žigosanja" i ruiniranja. Pogledajte prilog 621119
Ne vidim ti staračku pegu od ovog jeftinog brushaltera. Kako god... čim ti se staračka pega na slici skoro i ne vidi, znači da nije velika i da jeste ŠTBG!
Ja inače imam pege oko nosa od malena, ali nisam primetila da se šire kako starim.Neće valjda? :sad2:
Od tih "staračkih rekvizita" za sada imam po koju sedu vlas(imam čak jednu i u desnoj obrvi), inače redovno farbam kosu, pa se ne vidi.
Sad si me utripovao da mislim mogu li obične pege vremenom preći u staračke?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.