Da li Srbija ulazi u novi rat?

I da vas obavestim da se dzabe serenda na ovoj temi o nekom ratu, posebno ovima sto se tresu gace.
Dakle, bedni crv je pod kontrolom, ovo je sve farsa. Pustice ono troje Srba ili cak ce samo obecati "pravicno" sudjenje, bice i to dovoljno.
Vucic sklanja barikade i proglasava pobedu

Kusali smo mi to po NATO standardu 99-te...

Trafoi, piralen...

"Posle jučerašnjeg bombardovanja postrojenja EPS-a u blizini Niša, Lazarevca i Požarevca, NATO avijacija je gađala i najveće razvodno postrojenje i trafo-stanicu u termoelektrani "Nikola Tesla A" u Obrenovcu."

https://www.rts.rs/page/stories/sr/...j--gadjana-najveca-trafostanica-u-tent-u.html

Doduše, tada se to nije smatralo ratnim zločinom, jer je u pitanju bila humanitrana intervencija, ali danas je, eto, civilizovani svet uznapredovao... :hahaha:

S jednom razlikom, Ameri su bili pametni pa su vam prvo poskidali trafostanice, a glupi Rusi utrčali pješice ko budale, pa kad su shvatili da od toga nema ništa onda su počeli rokati trafostanice 🤣🤣🤣

Zamisli da je Amer bio glup kao Rus :per:

S jednom razlikom, Ameri su bili pametni pa su vam prvo poskidali trafostanice, a glupi Rusi utrčali pješice ko budale, pa kad su shvatili da od toga nema ništa onda su počeli rokati trafostanice 🤣🤣🤣

Zamisli da je Amer bio glup kao Rus :per:

Šta god, nego mi sad nije više jasno dal je gađanje trafoa ratni zločin, ili nije?

Jedan tvoj sUsjed veli da jeste, ako gađaš trafo zimi, a nije kad gađaš leti.

Ti veliš da to zavisi kad gađaš, dal na početku, ili se setiš kasnije...

Bošnjani dobri misle da jeste kad to rade Rusi, a nije kad se trafoi gađaju Srbima, pošto je Srbima sve ispravno i dozvoljeno raditi, i Allahu milo.

Stvarno sam u nedoumici.

Nije da mi je bitno, nego onako pričamo...

T
1672220266434.jpeg

Šta god, nego mi sad nije više jasno dal je gađanje trafoa ratni zločin, ili nije?

Jedan tvoj sUsjed veli da jeste, ako gađaš trafo zimi, a nije kad gađaš leti.

Ti veliš da to zavisi kad gađaš, dal na početku, ili se setiš kasnije...

Bošnjani dobri misle da jeste kad to rade Rusi, a nije kad se trafoi gađaju Srbima, pošto je Srbima sve ispravno i dozvoljeno raditi, i Allahu milo.

Stvarno sam u nedoumici.

Nije da mi je bitno, nego onako pričamo...

Većinom ti je ovako: šta god ti uradio neprijatelju to je dobro, opravdano i bogougodno, šta god on napravio tebi to je genocid i ratni zločin :per:

Većinom ti je ovako: šta god ti uradio neprijatelju to je dobro, opravdano i bogougodno, šta god on napravio tebi to je genocid i ratni zločin :per:

Ma ok je to, to je normalno, i Allah je rekao da tako treba.

Nego za one koji sa strane gledaju nešto, a ne učestvuju, ne znaju kako da razmišljaju.

Recimo, kad neki Peruanac ili Argentinac uporedi ono u SRJ 1999-te i ovo danas u Ukrajini, više ne zna ni šta se smatra ratnim zločinom, šta je kolateralna šteta, koga smeš da ubijaš, koga ne smeš...zbuni se čovek dok ujutro pije kafu, čita vesti na tabletu i šmrkne crtu za uspešan dan.

Samo da se zna i da ne bude zabune više, rat na Kosovu će destabilizovati i sve države u okruženju, BiH, Crnu Goru, Srbiju, Makedoniju itd.

Haos kakav se teško može predvidjeti a glupi konjušari su samo izvršioci koje je gazda osedlao.
Crna Gora i Makedonija su u NATO-u, dakle tu ništa.

BiH i Srbija su destabilizirane po defaultu. To je u tim državama prirodno stanje i to se još dugo neće promijeniti.

Back