- Poruka
- 98.702
koliko sinova ti imas da ''das'' za ovaj rat?IDEMO JURIS NA SIPTARE I NATO PAKT!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koliko sinova ti imas da ''das'' za ovaj rat?IDEMO JURIS NA SIPTARE I NATO PAKT!
bezdetan je tihikoliko sinova ti imas da ''das'' za ovaj rat?
koliko sinova ti imas da ''das'' za ovaj rat?
pa i moji su svi maloletni, ali pre bih razyebao eu nego sto bih branio kimMoja deca su maloletna. No ja sam potpuno spreman za svaki rat protiv neprijatelja Srpstva. Zato cu rado dati sve sto imam za odbranu naseg naroda - kao sto su to radili svi moji preci kroz istoriju.
Garantujem vam da smo jaci i od Siptara i od svih vojnika NATO Pakta na Kosmetu
Samo treba da se izda naredjenje da krenemo.
Seseljevi i Tomini sinovi ?da li je Danilo stigao na barikade?
da li je zaduzio uniformu i oruzje?
ah da, nije ni sluzio vojsku
zato i mlatis gloginje, tudjim sinovimaMoja deca su maloletna.
oni ce da budu cate u pozadinskom bataljonuSeseljevi i Tomini sinovi ?
zato i mlatis gloginje, tudjim sinovima
podrsku za sta?Sestro ja sam na prvoj liniji vatre dok si ti teska pozadina.
Ako ne zelis da se boris sa nama koji to zelimo - makar daj podrsku .
Tako smo izgubili RSK.koliko sinova ti imas da ''das'' za ovaj rat?
radis kardio u 23h ? Verovatno ces da pojedes sarmu,to je dobro za srceMoja deca su maloletna. No ja sam potpuno spreman za svaki rat protiv neprijatelja Srpstva. Zato cu rado dati sve sto imam za odbranu naseg naroda - kao sto su to radili svi moji preci kroz istoriju.
Garantujem vam da smo jaci i od Siptara i od svih vojnika NATO Pakta na Kosmetu
Samo treba da se izda naredjenje da krenemo.
Odoh sada da odradim jedan kardio trening od 2 sata.
Mozda za vec nekoliko dana budem u ratu.
Treba biti spreman.
radis kardio u 23h ? Verovatno ces da pojedes sarmu,to je dobro za srce![]()
Vi kafanski Srbi ste stvarno čudna sorta jer kad zagusti obično prvi bežite s položaja ako vec pre toga ne izbegnete mobilizaciju.
ИДЕМО БРАЋО!!!
![]()
Nisu napali još deveset i neke?Šiptarski teroristi su svjesni da će do rata doći ako napadnu Srbe, oni će snositi punu odgovornost za sukobe i novi haos u Evropi.
Nema podeleNisu napali još deveset i neke?
Sad je epilog toga.
Odnosno kriza pre podele Kosmeta...
Nadam se ne i vojna...
Jeli bre Tixi vidjel ti nekog Karolja Sandora u sumi
Ne znam sta se ceka sto se ne pohapse ovi spijuni i ne zabrani N1?
Otkrivaju nase polozaje....
HAPSI BANDU CIA-JASKU!
Oni su samo instrument u rukama velikih sila, poslušnici i izvoditelji radova. Rat koji će početi je kazna Srbiji što ne staje u front protiv Rusije.Nisu napali još deveset i neke?
Sad je epilog toga.
Odnosno kriza pre podele Kosmeta...
Nadam se ne i vojna...
Sve je odavno rešeno. Samo se Kosovo i Srbija međusobno ne priznaju, što bode oči EU integracijamaOnda ni rešenja...
Davno je to sve odlučeno.
Rat ako pocne bice zasluzna Rusija.Svasta je dos ada Vucic potpisao siptarima i dao a sad odjednom nevidjen problem tablice i zbog tablica se krece u rat.Daj bre!!! Na celo BIA stavili ruskog coveka, dole na KiM ruski ljudi dizu barikade itd itd.Oni su samo instrument u rukama velikih sila, poslušnici i izvoditelji radova. Rat koji će početi je kazna Srbiji što ne staje u front protiv Rusije.
Lažeš i pri tome nemaš nikakvih skrupula. Koja Rusija kukavče nesrećni pa zar ne vidiš da su teroristi patrijarhu zabranili ulaz na Kosovo??!!Rat ako pocne bice zasluzna Rusija.Svasta je dos ada Vucic potpisao siptarima i dao a sad odjednom nevidjen problem tablice i zbog tablica se krece u rat.Daj bre!!! Na celo BIA stavili ruskog coveka, dole na KiM ruski ljudi dizu barikade itd itd.