Black Hand
Zainteresovan član
- Poruka
- 204
Da ponudimo Trampu?
Sano zamislite mogućnosti.
Neograničene su.

Sano zamislite mogućnosti.
Neograničene su.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za EU cemo te poslusati.Manite se gluposti. Srbija ne treba da bude deo bilo koje države.
Manite se gluposti. Srbija ne treba da bude deo bilo koje države. Bili smo, prošlo je, nema više.
Da pitamo?Ne vidim neku preveliku razliku između biti deo EU i biti deo neke države.
Ista valuta, zakoni, nema granica.
Oni placu za namaprotiv...jedino, da budemo deo Kalifornije, sa nekim specijalnim statusom
Ja sam pre za Floridu, al ako ne bude moglo, slažem se za Kalifornijuprotiv...jedino, da budemo deo Kalifornije, sa nekim specijalnim statusom
Još je to i realniji scenario, od ovog sa Rusijom.
Narandžasti klovn obećavao kule i gradove, zakleo se da će Ameriku ponovo napraviti velikom.
Kako se ispostavilo da to ekonomski uopšte nije lako i lkako upravo dobija od ostatka sveta po tamburi, računa da bi teritorijalno proširenje USA moglo zadovoljiti obećano.
Prva meta Grenland.
Međutim, Danska je deo NATO pakta i to moglo dovesti do preslatkog rata među Saveznicima.
Tu već Srbija dobija svoju šansu. Nema više ko da im plaši one crnce u basketu, dobijaju Noleta gratis, a i Tesla konačno može postati Amerikanac.
Кад се Рус спусти на Дунав..Manite se gluposti. Srbija ne treba da bude deo bilo koje države. Bili smo, prošlo je, nema više.
Jok Florida. Bio Bosanac na Floridi pa ga umalo nisu pojeli aligatori, a kćerka se smuvala sa crncem. Brže bolje se vratio za Sarajevo.Ja sam pre za Floridu, al ako ne bude moglo, slažem se za Kaliforniju![]()
Za engleski 100% tačno, sprski ionako malo teže govorimo, iliti, ko se lača matiDa.
Mogao bi da se opere pred svojima za blamažu jer mu je Grenland dao odbijanac.
Dobili bi smo i Crnu Goru, jer nemamo izlaz na more a moramo nekako da imamo konekciju sa maticom. Matica bi to rešila za par sati.
Jezik isto nije problem jer svi znamo Engleski.
Uh, da sam 'tela ladno, onda bih predložila Kanadu. Prosečnom Srbendi bi onda Vegas legao samo takoJok Florida. Bio Bosanac na Floridi pa ga umalo nisu pojeli aligator, a kćerka se smuvala sa crncem. Brže bolje se vratio za Sarajevo.
Vajoming.
Hladno, divna priroda, planine, prava vukojebina,Idealno za prosečnog Srbendu.
Sta?Kurti trenutno...
Beriša zato parla samo takoKurti trenutno...
Da, da. Dobili bi Crnu Goru, a moglo bi im se objasniti da je naše, to jest njihovo jadransko primorje.Da.
Mogao bi da se opere pred svojima za blamažu jer mu je Grenland dao odbijanac.
Dobili bi smo i Crnu Goru, jer nemamo izlaz na more a moramo nekako da imamo konekciju sa maticom. Matica bi to rešila za par sati.
Jezik isto nije problem jer svi znamo Engleski.