da li slusate ELEMENTAL?

tokyo:
sve mi je jasno :shock: :shock:

"ljudi" koji stave ovog ped0fila kojeg ti imaš u avatar...

oni samo razumiju hop, al u drugom smislu :evil: :evil: :evil:

Elemental i još par novih ambicioznih grupica u tom fazonu su jedino što i valja na ovom Balkanu punom cajki i ostalog smrada :roll: :roll: :roll:

i za kraj

bolje imat qrvu u avataru nego ped0fil-a :roll:

toliko od mene...

Zapitaj se!

Ovo govoriš za sebe? :lol:

Otkud ti znaš da je M.J. - pedofil? Jesi li bila tamo? Jel tebe silovao (ako si dete/žensko/muško)? Predpostavljam da nisi i zato se pokri ušima i ne napadaj ljude zbog avatara. :roll:

Ne volim Elemental, kao ni ribu što peva, tj. ne sviđa mi se njen glas.

Elemental je super jedna od mojih najomiljenijih grupa. Slusam ih oduvek. Par puta su me zvali na njihove koncerte i bilo je jako dobro. Super sviraju i obrade i epske pesme. Jedini su na ovim prostorima uspeli da zadrze izvorni zvuk svog pravca. Na narednom Eurosongu imaju moj glas u ziriju odlicni su. Uskoro ce snimiti i duet sa jednom pevacicom iz nase zemlje, ali za sada ipak nista ne bih za javnost. 8-)

Liza Dennis:
Elemental je super jedna od mojih najomiljenijih grupa. Slusam ih oduvek. Par puta su me zvali na njihove koncerte i bilo je jako dobro. Super sviraju i obrade i epske pesme. Jedini su na ovim prostorima uspeli da zadrze izvorni zvuk svog pravca. Na narednom Eurosongu imaju moj glas u ziriju odlicni su. Uskoro ce snimiti i duet sa jednom pevacicom iz nase zemlje, ali za sada ipak nista ne bih za javnost. 8-)

kakve ''epske'' pjesme jel' mi govorimo o istom elementalu...? :? :? :? :? :?

skate_bitch:
Zapitaj se!

Ovo govoriš za sebe? :lol:

Otkud ti znaš da je M.J. - pedofil? Jesi li bila tamo? Jel tebe silovao (ako si dete/žensko/muško)? Predpostavljam da nisi i zato se pokri ušima i ne napadaj ljude zbog avatara. :roll:

Ne volim Elemental, kao ni ribu što peva, tj. ne sviđa mi se njen glas.

xe xe, a ona stavila severinu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

saint88:
xe xe, a ona stavila severinu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

xa xa xa
nije ona već on

a Severina je melem za oči za razliku od ovog čudovišta u svakom smislu te riječi...

ne kužim ljude kako se lože na više puta sumnjičenog za pedofiliju, koji je usto unakazio i svoje tjelo i lice, koji je psihički totalno prolupao (vjerojatno zbog slave)

mene bi bilo strah sjediti s tom osobom u istoj prostoriji

vjeruj mi prije bi djelio sobu s Šešeljom nego s ovim MJ-om :roll:

tokyo:
sve mi je jasno :shock: :shock:

"ljudi" koji stave ovog ped0fila kojeg ti imaš u avatar...

oni samo razumiju hop, al u drugom smislu :evil: :evil: :evil:

Elemental i još par novih ambicioznih grupica u tom fazonu su jedino što i valja na ovom Balkanu punom cajki i ostalog smrada :roll: :roll: :roll:

i za kraj

bolje imat qrvu u avataru nego ped0fil-a :roll:

toliko od mene...
Ajde otkaci se vise,prestani da ga pljujes !!! Samo se ti ponosi svojom Severinom,ali jedno znaj,ona nikada nece imati slavu koju je imao on !!!

tokyo:
xa xa xa
nije ona već on

a Severina je melem za oči za razliku od ovog čudovišta u svakom smislu te riječi...

ne kužim ljude kako se lože na više puta sumnjičenog za pedofiliju, koji je usto unakazio i svoje tjelo i lice, koji je psihički totalno prolupao (vjerojatno zbog slave)

mene bi bilo strah sjediti s tom osobom u istoj prostoriji

vjeruj mi prije bi djelio sobu s Šešeljom nego s ovim MJ-om :roll:
A ti mislis da bi MJ delio sobu sa tobom... :roll:

tokyo:

Pa, za svakog tipa je riba koja daje melem za oči... :roll: :lol:

tokyo:

A kako onda neko sluša Karleušu kome je i oko veštačko? Kako ljudi slušaju pola Estrade koja je napumapana da l' spreda, da l' otpozadi?
On nije psihički pukao - čovek je SAM SEBI URADIO ONO ŠTO ŽELI :!: Svako od nas ima izbor na to! Zašto se ti kupaš? - zato što to TI želiš.
Nemoj me zaje-avati i ostavi čoveka na miru. Dovoljno je propatio zbog osoba poput tebe.
[/QUOTE]

skate_bitch:
A kako onda neko sluša Karleušu kome je i oko veštačko? Kako ljudi slušaju pola Estrade koja je napumapana da l' spreda, da l' otpozadi?
On nije psihički pukao - čovek je SAM SEBI URADIO ONO ŠTO ŽELI :!: Svako od nas ima izbor na to! Zašto se ti kupaš? - zato što to TI želiš.
Nemoj me zaje-avati i ostavi čoveka na miru. Dovoljno je propatio zbog osoba poput tebe.
Jao znaci svaka ti cast !!! ;)

saint88:
fuj . jebla te sevka! pjesma Tako lijepa bas govori o ''bibama'' kao sto je ona!

pa da
govori o njima

a Sevka je zakon...hrvatska madonna
sve što dotakne pozlati

evo nu sad kazališna glumica u predstavi o Glembajevima
prije toga Karolina Riječka

prije toga ***** promo uradak
Štikla

najposjećeniji koncerti

treba je zgodna i ima stila

inaće nisam njezin osobit obožavaoc

jer nemam ni jedan njezin cd doma

al mi simpatična pa jju stavio u avatar

ipak je ona naš najbolji izvozni proizvod :lol: :lol: :lol:

Nostalgicna i Romantika su mi super...super su i oni...i Remi peva u dosta pesama sa Marchelom tako da...
respectqq2.gif

Back