- Poruka
- 31.158
Da li jedno isključuje drugo ili su povezani? Ili da svoj grad, selo voliš i poštuješ al zato ostatak Srbije ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni to nekako ide jedno sa drugim. S tim što je moj lokal patriotizam i majevički, i braničevski i beogradski. Bosanski i srbijanski.Da li jedno isključuje drugo ili su povezani? Ili da svoj grad, selo voliš i poštuješ al zato ostatak Srbije ne?
Ipak si razumela šta hoću da kažem.Da li volis i postujes svoju porodicu i rodbinu, a selo i ostale ne?
Da li volis svoju porodicu, a rodbinu i selo i ostale bas i ne?
Da li volis samo sebe, a porodicu i ostale ne?
Ako si na ovo poslednje odgovirio sa 'da', onada si na vrhu evolucione piramide t.j psihopata - sa osobinama tzv. mracne trijade +1
Studentski protesti su nadnacionalni, kao sto je i korupcija nadnacionalna.
Dzaba pokusavate da ga smestite u nacionalne i religijske lonce.
I dzaba trazite vodje da ih likvidirate ili potkupite. Vodja nema (jedino Gandijev duh)
Samo da prenesem, negde pročitah, ljudima u tim krajevima su pretili ako uzimaju pomoć koju im donesu blokaderi i studenti, da im neće isplatiti odštetu ili dati im pomoć, pa da malo komentarišemo razliku između smeha i otvorene pretnje ljudima u vezi sa donacijama normalnih ljudi..
Znaci ne diraj prekodrinske Srbe da Beogradjani ne bi 'dirali' tebe.Ipak si razumela šta hoću da kažem.
SvaštaDa li jedno isključuje drugo ili su povezani? Ili da svoj grad, selo voliš i poštuješ al zato ostatak Srbije ne?
Mislim da me nisi čitala pažljivo. Jedino protiv čega sam ja,.što se tiče Srba iz Republike Srpske, podrška ovim sistemu koji uništava Srbe ovde. Oko toga je i počela cela rasprava, što se mene tiče.Znaci ne diraj prekodrinske Srbe da Beogradjani ne bi 'dirali' tebe.
Beogradjani da ne diraju juznu prugu da EU ne bi dirala njih.
To su pocetni koraci, pa posle moze ovo sto je Aleksa citirao, nadnacionalno i ljudsko
I ja sam protiv avovog režima, ali mislim da generalizacija "Srbi iz RS - svi za Vučića, naprosto nije tačna".Mislim da me nisi čitala pažljivo. Jedino protiv čega sam ja,.što se tiče Srba iz Republike Srpske, podrška ovim sistemu koji uništava Srbe ovde. Oko toga je i počela cela rasprava, što se mene tiče.
Volim i poštujem prvo porodicu i krug prijatelja. To mi je jedino važno u životu.Da li jedno isključuje drugo ili su povezani? Ili da svoj grad, selo voliš i poštuješ al zato ostatak Srbije ne?
I tvoj argument je poprilicno slabasan ako dobro razmislis, njihov uticaj nije nesto narocito veliki, broj glasaca iz R. Srpske je previse mali da bi pravio nekakvu znacajnu razliku tj nekoliko hiljada glasaca u gradu od milion stanovnika ne cini neku veliku razliku, takodje nisu svi iz R. Srpske za SNS- ali cak i da jesu opet se radi o propagandi i oni su sami krivi te iste propagande, zapravo vi kad kritikujete Srbe is R. Srpske vi upravo radite ono sto AV zeli- i dajete argument da je on borac za jedinstvo naroda, mada u realnosti je on zapravo poprilicno stetan za Srbe iz R. Srpske jer ih pogresnom politikom stavlja u negativan polozaj.Mislim da me nisi čitala pažljivo. Jedino protiv čega sam ja,.što se tiče Srba iz Republike Srpske, podrška ovim sistemu koji uništava Srbe ovde. Oko toga je i počela cela rasprava, što se mene tiče.
Džaba se trudiš bio za ili protiv Vučića uvijek ćeš bit dođoš i Prekodrinac,a često i bosančeros.I ja sam protiv avovog režima, ali mislim da generalizacija "Srbi iz RS - svi za Vučića, naprosto nije tačna".
I ti generalizuješ, a vidi šta ovaj čovek kaže:Džaba se trudiš bio za ili protiv Vučića uvijek ćeš bit dođoš i Prekodrinac,a često i bosančeros.
Znaci ne diraj prekodrinske Srbe da Beogradjani ne bi 'dirali' tebe.
Ti već dugo ne živiš u Srbiji.Puno se toga promjenilo od onda kad si živio.I ti generalizuješ, a vidi šta ovaj čovek kaže:
Ili obrati pažnju na moj viteški primer, a moj i ne može da bude drugačiji nego herojsko junačko viteški. Duži period života sam živeo u Srbiji nego u Bosni, ali uvek kad su Bosanski Srbi na meti ja stanem uz njih, i ističem da sam Bosanac. To je viteški, biti uz ugrožene!![]()
Мислим да си мало незгодно, односно искључиво формулисала питање, бити Србин (мањи или већи) почиње из породице, па преко локалне заједнице до нивоа цијелог народа. Нормално је да је свакоме ближи његов познаник или познаник његовог познаника из истог краја, него неко из друге регије, сличнији је менталитет, више заједничких тема, итд. Док имамо здраво пријатељско препуцавање, гдје не постоји намјера да се омаловажи или увриједи саговорник нема ни љутње међу саговорницима из различитих крајева. Дакле бити локал патриота је управо то патриотизам на нивоу локала, борити се унутар своје локалне заједнице, бити српски патриота значи заступати интересе цијелог народа без обзира гдје се налази, једно не искључује друго, све док се не почне фаворизовати један локал у односу на други, тад то више није локал патриотизам већ локал шовинизам.Da li jedno isključuje drugo ili su povezani? Ili da svoj grad, selo voliš i poštuješ al zato ostatak Srbije ne?
Nije ,poznajem ljudi iz Banjaluke koji su isli na proteste i protiv Vucica i Litijuma, vecina jeste za Vucica.I ja sam protiv avovog režima, ali mislim da generalizacija "Srbi iz RS - svi za Vučića, naprosto nije tačna".
Citav taj narativ je totalno besmislen, jedino sto gradjan Srbije treba da postuje zakone, placa poreze, kupuje domace proizvode, ne baca smece po ulici itd...Da bi neko podjednako voleo celu Srbiju morao bi da provede nekoliko godina u većini njenih delova
Џаба кад ти је залијепљена етикета, то можеш видјети и сам на некој теми ћеш бити супер јер је исти циљ у питања, међутим на другој која није везана за то, ти си босанчерос из шумске.I ja sam protiv avovog režima, ali mislim da generalizacija "Srbi iz RS - svi za Vučića, naprosto nije tačna".