Da li se vraćamo u 2000-te?

Gruban

Buduća legenda
Poruka
49.955
Škaljarski i Kavački klan teziste svojih aktivnosti ocigledno su preneli u Beograd i Srbiju.Postoji li opasnost da se u tom segmetnu vratimo na pocetak 2000-tih kad se nije znako ko je politicar a ko kriminalac ? Kad je zemunski klan bio neprikosnoven. Da li je Aleksandar Vucic dovoljno jak da spreci povratak u 2000 -te kako je obecao gradjanima ?

Poslednja izmena od moderatora:
Pa samo pogledajte program koji nam serviraju na TV sve stare emisije jedni isti filmovi, i program od pre 10-15 godina isti likovi svuda nikad ništa novo. Namerno hoće ljude da unazade političari i milicija glumi mafijaše, koristi situaciju ljudske slabe tačke da napada i pljačka sve isto kao nekada.

Pa samo pogledajte program koji nam serviraju na TV sve stare emisije jedni isti filmovi, i program od pre 10-15 godina isti likovi svuda nikad ništa novo. Namerno hoće ljude da unazade političari i milicija glumi mafijaše, koristi situaciju ljudske slabe tačke da napada i pljačka sve isto kao nekada.
Sva sreca da je vec duze vreme ne gledam TV program :P

Skaljacki klan. Kavacki klan teziste svojih aktivnosti ocigledno su preneli u Beograd i Srbiju.Postoji li opasnost da se u tom segmetnu vrat\imo na pocetak 2000-tih kad se nije znako ko je politicar a ko kriminalac ? .Kad je zemunski klan bio neprikosnoven.Da li je Aleksandar Vucic dovoljno jak da spreci povratak u 2000 -te kako je obecao gradjanima ?

Mi se vracamo u 90-te. Zapravo vec smo se vratili - isti vladaju na isti nacin, zato i vidite ludilo oko sebe. Mozda doduse ima mladjih koji se i ne secaju 90-tih.

Nazalost ima dosta lica iz 2000-tih,koji su oresli naprednjacima.Zato nam je i bilo tako 2000-ih,zato sto su mislili samo osvojim guzicama,kao i danas.Nije mi zao sto sam ucestvovao od '92-ge u obaranju Milosevica,vec mi je zao sta je pocelo da se desava posle ubistva Djindjica.Da mu sad jedna stoka odaje pocast,koji je nekada sve najgore pricao o njemu.

Škaljarski i Kavački klan teziste svojih aktivnosti ocigledno su preneli u Beograd i Srbiju.Postoji li opasnost da se u tom segmetnu vratimo na pocetak 2000-tih kad se nije znako ko je politicar a ko kriminalac ? Kad je zemunski klan bio neprikosnoven. Da li je Aleksandar Vucic dovoljno jak da spreci povratak u 2000 -te kako je obecao gradjanima ?

Naravno da se zna ko je kriminalac a političara skoro i da nemamo. Kriminalci su cela SNS ekipa od vođe pa do lokalnih kabadahija koji su sticajem veoma nesrećnih okolnosti okupirali ovu državu.

I Kavački i Škaljarski klanovi i priče oko toga koje moj petogodišnji sestrić ne bi sažvakao, su obična glupost. Naravno da je Beograd pun krimisa i lokalnih i stranih u da ih vlast hrani. Ko god se rokne, ma to se ubijaju Bojovići i Šaranovići. Oni se poubijali pre 10 godina.

Back