- Poruka
- 403.118
...ne kupujem kartu, ali se ne švercujem...
Pa sta radis..kacis se o trolu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ne kupujem kartu, ali se ne švercujem...

naravno da se svercujem, kad je jedna karta skuplja od hleba.
uhvatila sam sistem - kada idem na trening otkucam kartu (ako je imam od ranije, sto uglavnom nije slucaj), dok mi se trening zavrsi, on prodje jos jedan krug, i uvek se vracam istim. jeste, desi se da pogresim, ali svejedno ne bih otkucala 2 karte u jednom danu.
a i izgledam kao da imam 10 god, tako da bez problema mogu da lazem kontrolore.![]()

...To sto te nagovorio to te vadi..
Slusam danas na radiju..kazu..GSP..razmislja da do juna /jula
ponovo uvede konduktere u svojim vozilima..
tako da..Grebo..dolaze tuzni dani......

ali im je jedno od resenja da smanje kaznu kad kontrolor uhvati nekog bez karte...recimo na 500d..onda ce neko mozda i da im plati kaznu
ovako,oni rebnuli `marzu` samo tako.pa ko je blesav da plati toliku kaznu.niko.
ma ne pricam o kondukterima.Pise da oni nece kaznjavati ..samo ce izbacivati iz prevoza onog
ko ne bude hteo da kupi kartu..ako ga navataju..
malo ne kapiram kako ce to izgledati sa kondukterima....
znaci li to da ce oni spartati uzduz i popreko,medju putnicima,i ko nema kartu,prodavati mu,a istovremeno ce moci i da zatrazi na uvid da li neko ima kartu.
to ce onda samo moci u prevozu gde nema guzve...recimo u 95-ici ili 83-jci,nema sanse..pa u njima je uvek krkljanac.
u cacku,u njihovom gsp-u,putnici uvek ulaze samo na prednja vrata,i vozacu pokazuju pretplatnu markicu,ili ako nemaju,kod njega kupuju otkucanu kartu...