Da li se Srpska advokatska komora slaze sa svojim clanom advokatom Gasijem o Racku?

Autorska tema....
Nigde nisam nasao neslaganje srpske advokatske komore sa optuzbama advokata Gasija, koji je po ustavu drzavljanin Srbije i clan srpske advokatske komore. Da li komora podrzava svog clana ili ne?

По Уставу је члан адвокатске коморе?

Ако не знаш да ли је неко члан адвокатске коморе, имаш претрагу на њиховом сајту. Укуцај име и видећеш да ли је члан или није.
 
Da li ti znas da je Podpresednik SNS-a podneo krivicnu prijavu protiv Predsednika SNSa i Drzave Srbije, Vucica mu i brata (posredno i gudrine bratve). Da li si cuo?

Nakakav Vucevic, Vucicevic, Vucic... Iebemliga... Svi su takvi meni slicni/isti, kao yaye yayetu... Zamisli, yaye podnelo krivicnu prijavu protiv yayeta??? :hahaha:
Ti izgleda nisi cuo za slucaj Racak? Ne dele novine u Zimbaveu zvanom svajcarska?
 
По Уставу је члан адвокатске коморе?

Ако не знаш да ли је неко члан адвокатске коморе, имаш претрагу на њиховом сајту. Укуцај име и видећеш да ли је члан или није.
Ma ti kucaj , ja sam ubedjen da jeste, jer se komora nije oglasila kao predstavnik pravosudne elite.
Meni je to dokaz direktne povezanosti siptarske i srpske mafije...
 
АКС је
...a da neki clanovi advokatske komore tvrde da je kosovo i sada, po ustavu, srbija.....i sta onda pises?

Неки државни функционери Републике Србије и сада тврде да је КиМ саставни део Србије, али су ти исти функционери укинули судове Републике Србије на КиМ и интегрисали српске судије у судство тзв."Републике Косово", успоставили државну границу са КиМ, предали албанским сецесионистима матичне и катастарске књиге.

Шта ту могу адвокати који нису државни функционери и не одлучују о таквим стварима?
 
Metronomy, објасни нам, зашто је пиздоглави спровео све што је потписао Бриселским споразумом, а није добио чак ни НВО коју је требало да назову "Заједница српских општина"?
Zato sto nije pohapsio desno krilo OVK i levo krilo ustasa u Beogradu i zato treba da izgubi izbore....
 

Back
Top