Da li se sme piti alkohol tokom posta na vodi?

Није опасно пити алкохол у нормалним количинама чак и на празан желудац. Алкохол је јако калоричан и даје осећај ситости.

Meni je bila genijalna jedna igumanija ( sefica jednog zenskog manastira iz Bavarske) kada je pred Bozicni post rekla da ona 6 nedelja pije samo pivo
i zivi 6 nedelja od piva.Kaze da se dobro oseca, nikada nije gladna, usput i oslabi 4-5 kila.

U Bavarskoj je bas zbog posta i napravljeno to cuveno crno pivo ( jako hranljivo i sa prilicnom kolicinom alkohola).

sa koliko godina moze da razume?
Rekao bih da se religija moze razumeti minimum 40+
Meni je bila genijalna jedna igumanija ( sefica jednog zenskog manastira iz Bavarske) kada je pred Bozicni post rekla da ona 6 nedelja pije samo pivo
i zivi 6 nedelja od piva.Kaze da se dobro oseca, nikada nije gladna, usput i oslabi 4-5 kila.

U Bavarskoj je bas zbog posta i napravljeno to cuveno crno pivo ( jako hranljivo i sa prilicnom kolicinom alkohola).
alkohol po meni je sveta stvar, podize duh a time i telo. Osecas se bolje i vise spremno za sve. Koliko sam video cak i je zdrav.

krstipd4je0.gif

Rekao bih da se religija moze razumeti minimum 40+

alkohol po meni je sveta stvar, podize duh a time i telo. Osecas se bolje i vise spremno za sve. Koliko sam video cak i je zdrav.

Da, narocito je jako zdravo da rokas votku, viski ili sljivovicu od jutra do sutra.
Zdrava je casa crnog vina, ali i pivo ne steti ako ga ne pijes od jutra do sutra i ne pazaris ga u plasticnim
flsama od dva litra.

Back