Da li se sme ozvuciti kancelarija

Ако је приватна фирма, може да стави и по једног службеника обезбеђења на сваког запосленог...ово је само јефтинија варијанта.
Је л` вам у опису радног места да некоме саопштавате приватан ПИН код? Није. Радиш и ћутиш.
Свашта на овом свету...

Pa zna se da (barem u američkim filmovima) i sama policija mora da dobije dozvolu da bi negde postavila prisluškivač... Ako je to i ovde slučaj, postavlja se pitanje kome se u policiji ta gazdarica obratila da bi policija od svog nekog nadležnog dobila dozvolu da njoj to dozvoli... Za to bi ipak trebala debeeeela veza

Људи, забрањено је тајно снимати друге и тај материјал користити.
Ако запослени знају да су постављене камере са аудио надзором, не треба никаква полицијска, судска, каква год дозвола.
По мени лично, аудио надзор је непотребан трошак и неупотребљиво на суду али ако је то одлука власнице, завршена је прича.
Фабрике нису радничке, осим ако их не откупе, то би требало да буде прилично јасно.

Nisam znao gde da stavim ovu temu, pa sam odabrao slican deo foruma :). Naime, desilo se to da je gazdarica u mojoj firmi,, koja je btw na rubu propasti a ona ne zna gde udara, dosla na ideju (ustvari neko joj je to predlozio jer se ona sama nikada ne bi setila) da stavi kamere po kancelarijama koje mogu da prenose i audio. Zanima me jel tako nesto dozvoljeno?

Hvala!

Па нек слуша, а ви се потрудите да на свим радним мјестима причате о томе како вам у госте долази рођак, који је пријатељ са тржишним инспектором, како сте мало плаћени за обим посла који обављате, како би инспекција могла доћи ускоро у фирму, али ви се не бојите, што наравно за друге не можете гарантовати, како су уведене нове ригорозне казне за власнике фирми које не поштују права радника...и сл...:mrgreen:

Poslednja izmena:

Back