Da li se slazete?

cile, brak je interesna zajednica
brak i strast ne idu zajedno
u braku imas ljubav i postovanje
strast je u nekoj drugoj prici

U mom braku je strast na prvom mestu. Strast prema poslu koji radimo, prema projektima zajednickim i licnim, strast prema putovanjima i umetnosti. Iz te strasti se radja ljubav, pa sex pa postovanje...

- - - - - - - - - -

Sve mora da se zaliva pa i ljubav i brak. Mi tako zalijemo sa flasom rozea pa predigra pocne u dnevnoj, sve obavimo u trpezariji do spavace ni ne stignemo...
Spavaca soba sluzi za spavanje a krevet kao krevet jeste mozda najkonfornije ali i najdosadnije mesto za vodjenje ljubavi.
Preferiram kad se sve zavrsi u kupatilu pod tusem, dva u jedan. I onda se samo bacim na krevet pravac.

U mom braku je strast na prvom mestu. Strast prema poslu koji radimo, prema projektima zajednickim i licnim, strast prema putovanjima i umetnosti. Iz te strasti se radja ljubav, pa sex pa postovanje...

- - - - - - - - - -

Sve mora da se zaliva pa i ljubav i brak. Mi tako zalijemo sa flasom rozea pa predigra pocne u dnevnoj, sve obavimo u trpezariji do spavace ni ne stignemo...
Spavaca soba sluzi za spavanje a krevet kao krevet jeste mozda najkonfornije ali i najdosadnije mesto za vodjenje ljubavi.
Preferiram kad se sve zavrsi u kupatilu pod tusem, dva u jedan. I onda se samo bacim na krevet pravac.
Sve mi se svidelo do ovog dela dva u jedan... :lol:

- - - - - - - - - -

je l ti je tako bilo i u prvom braku do poslednjeg dana?
koliko godina si u drugom braku?

je l ovo opet se piči teroija da nema keksa u dugogodišnjem braku
tj strasti?

e tačno ćete me naterati da vam pošaljem kućni video
plus izvod iz knjige venčanih

ima, ima, ima....
dok god bilo ko kaže da ima...znači da ima...
a dosta vas laže da nema

ceo zivot prolazi kroz transformacije i ni za jednom fazom ne treba zaliti niti po svaku cenu pokusavati da sve bude isto
zato sto to nije prirodno
normlano je da sa partnerom budemo bliski i intimni i posle 10, 20, 30, 40godina
ali nije normalno ocekivati da vas posle toliko godina veze strast kao sa pocetka veze
negde u medjuvremenu transformisete svoje emocije, postanete bliskiji, ali ne i strasniji
i svako ko mi kaze da ga posle 10 - 15godina veze ista strast, samo ce da me nasmeje
postoji vreme za sve
vreme za divlju i vreme za neznu ljubav
vreme za mladost, vreme za zrelost, vreme za mudrost
mozete vi da botoksirate svoju strast kao sto je danas normalno da botoksirate lice
ali ta strast nikad nece da bude kao ona koja je bila spontana
licice, ali na silu
ljudi, opustete se i uzivajte u zivotu

ceo zivot prolazi kroz transformacije i ni za jednom fazom ne treba zaliti niti po svaku cenu pokusavati da sve bude isto
normlano je da sa partnerom budemo bliski i intimni i posle 10, 20, 30, 40godina
ali nije normalno ocekivati da vas posle toliko godina veze strast kao sa pocetka veze
negde u medjuvremenu transformisete svoje emocije, postanete bliskiji, ali ne i strasniji
i svako ko mi kaze da ga posle 10 - 15godina veze ista strast, samo ce da me nasmeje
postoji vreme za sve
mozete vi da botoksirate svoju strast kao sto je danas normalno da botoksirate lice
licice, ali na silu

pa nek je i 2000e al da je redovno

meni je samo taj deo interesantan
Nikad mi to nije palo na pamet.
Da zavrsimo pod tusem da bi pre legli. :lol:
Doduse mi to uvece retko radimo a i volim da se kupam posle :)
postoji vreme za sve
licice, ali na silu
Vidis dive,
Svako pise iz svog iskustva.
Meni je mm prvi muskarac i nikako nas ne veze ista strast (nazovimo to strascu :lol: ) sa pocetka veze i sada.
Sada je 100 puta bolje i jace i intezivnije.
Mozda zato sto ja sve otkrivam sa njim, pa sam ko dete kad dobije novu igracku :lol: ali rekla bih da je i njemu lepse sada nego pre deset godina.
Mislim da kad si mlad nemas tu slobodu da uzivas ovako.
U tridesetim ipak imas odredjenu zrelost i prepustanje i ne samo fizicki vec i psihicki si na nivou strasti.
Hormoni su u balansu. I ako se volite i privlacite, odnosi mogu biti samo bolji.
Ja ne znam za vas ali meni je mm mnogo privlacniji sada nego pre xy godina, a vazi i obrnuto.
I meni je to normalno, prosecno i ok.
Opet kazem meni. Ne vazi za svakoga isto ;)

Nikad mi to nije palo na pamet.
Da zavrsimo pod tusem da bi pre legli. :lol:
Doduse mi to uvece retko radimo a i volim da se kupam posle :)

Vidis dive,
Svako pise iz svog iskustva.
Meni je mm prvi muskarac i nikako nas ne veze ista strast (nazovimo to strascu :lol: ) sa pocetka veze i sada.
Sada je 100 puta bolje i jace i intezivnije.
Mozda zato sto ja sve otkrivam sa njim, pa sam ko dete kad dobije novu igracku :lol: ali rekla bih da je i njemu lepse sada nego pre deset godina.
Mislim da kad si mlad nemas tu slobodu da uzivas ovako.
U tridesetim ipak imas odredjenu zrelost i prepustanje i ne samo fizicki vec i psihicki si na nivou strasti.
Hormoni su u balansu. I ako se volite i privlacite, odnosi mogu biti samo bolji.
Ja ne znam za vas ali meni je mm mnogo privlacniji sada nego pre xy godina, a vazi i obrnuto.
I meni je to normalno, prosecno i ok.
Opet kazem meni. Ne vazi za svakoga isto ;)

ne znam cile, naravno da je odnos kompleksniji sa osobom sa kojom si provela vise vremena, ali meni nikako nije strasniji
ja strast povezujem sa zaljubljenoscu
zaljubljena ne mogu da budem godinama
to je stanje koje traje najvise godinu dana, a onda prelazi u drugi nivo odnosa
ja seksualnu strast definisem kao osecaj od kojeg ti se oduzimaju noge kad tu osobu ugledas, osecaj gde samo kad pomislis na tu osobu krece vulkan u telu, osecaj gde ti se zaglavi knedla u grlu kad se setis zajednickog seksa
kazu da je tantricki seks vrhunac seksualnog uzivanja, ali za nju nije potrebna strast
videces kakav ce tek seks da ti bude u 40im i 50im..ali onda ces da shvatis da to vise nema veze sa tvojim muzem, vec sa tobom..seks ti prija zato sto si potpuno upoznala svoje telo i potpuno si opustena

E pa jbg macko, ne rusi mi sneska. :lol:

Meni je jedna moja profesorka ispricala ovako:
prvi muz se u vodu baca, drugi ti popravi finansijsku situaciju i ostavis ga ljubavnici bez prebijene kinte, treci sluzi za kulturno uzdizanje i filozofiju, starost iskljucivo sa mladjim ljubavnikom prozivis i ono sto je najvaznije nikad ali bas nikad krpu, metlu i peglu ne uzimati u ruke bar ne u njegovoj blizini. Kuvas jednom nedeljno, ostali dani po restoranima i home delivery i zakljucak najvise rodis jedno dete ali samo ako je iz velike strasti i ljubavi i njega iselis iz kuce sa 18.

Ja ti samo prenosim, nisam ja taj kalibar da je poslusam a jos manje postupim po ovom planu, mada da smo u nekoj uredjenijoj drzavi, ko zna.:lol:

Back