Da li se slazete?

nisam sigurna da razumem pitanje. mislis na predigru kao konstantni zacin bracnog zivota ili na predigru kao uvod u vezu i sl?
pa lepo pet, sest..- gore, dole, ta tlane, otpozadi, oral i voila!
ostalo su finese i kombinacije ovih bazicnih elemenata :mrgreen:
Konstantan zacin. Na to sam mislila
to je ono sto sam cicku i rekla
brak je interesna zajednica zasnovana na prijateljstvu i ljubavi
neka ne mesa strast u to
strast je osecaj koji ne moze da traje dugo
Kako bre ne moze da traje dugo?
Hoces da kazes da svi brakovi posle X godina nemaju strast?
U cemu onda ti ljudi zive i kako?
Čičak opet čitala ženske časopise kod frizera.

Brak je zajedničko posedovanje imovine i dece. Da li će biti ljubavi, poverenja, poštovanja, strasti, prijateljstva i humora...ili neće...zavisi od učesnika.
I komšiluka:mrgreen:

Vi mene malko zezate jel?
Posedovanje je jedno.
Na to se sami odlucujemo

Kako se to zivi bez strasti?

kad ga samo voliš, mora predigra :lol:
kad ga samo želiš odmah konkretno
ako i jedno i drugo, onda kako kad
e, sad šta znam..za vas u braku ne mora ništa, dosta da idete zajedno u sedmični šoping i na porodična okupljanja, te fotkanja i postavljanja nasmejanih fotki na društvene mreže, kao dokaz da strast, ljubav i nadasve prijateljstvo idu ruku pod ruku i sve su intenzivniji, kako godine nižete kao nisku bisera

u braku punom ljubavi i postovanja
Cekaj sad
Zar nismo rekli da ne postoji dobar brak bez dobrog sexa(strasti)?

Postovanje izuzmimo, postujem i mamu i tatu i komsiju
Nadam se da ne moram ja da objašnjavam Čičku pojam strast bez ljubavi. Plašim se da će se još više pogubiti:per:

Nije rec o strasti bez ljubavi vec o ljubavi(braku) bez strasti?

e, sad šta znam..za vas u braku ne mora ništa, dosta da idete zajedno u sedmični šoping i na porodična okupljanja, te fotkanja i postavljanja nasmejanih fotki na društvene mreže, kao dokaz da strast, ljubav i nadasve prijateljstvo idu ruku pod ruku i sve su intenzivniji, kako godine nižete kao nisku bisera

To kako kad je veoma rastegljiva kategorija izgleda?

- - - - - - - - - -

brak se ne raspada kad nestane strast,vec kad nestane prijateljstvo

Znaci da ziveti u braku bez sexa je sasvim normalno?

To kako kad je veoma rastegljiva kategorija izgleda?

- - - - - - - - - -

Znaci da ziveti u braku bez sexa je sasvim normalno?

ne znam sta je normalno i dal je to normalno.ali ljubav se vodi i iz neznosti,zelje za bliskoscu,toplinom.nije sve samo strast

- - - - - - - - - -

eto, ja verujem u to, a to automatski znači nije neophodno udavati se da bi čovek imao prijatelja

tacno
kao sto je vazno i da se udas za nekoga ko ti je pre svega prijatelj

Meni je sve to komplikovano i zavisi od x faktora, što važi u jednom trenutku ne važi u sledećem.
Jedino u šta sam sigurna je da je poštovanje, međusobno uvažavanje osnova dobrog braka. Kad toga nema ostalog bolje da nema.
To je moj deda još davno rekao, može da te ne voli, ne sme da te ne poštuje. Istina... Onaj što je imao pet brakova. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

:lol:

e zbuniste me jbtse
te može:
ljubav bez sexa, sex bez braka, brak bez sexa, sex bez ljubavi, prijateljstvo sa sexom, sex bez strasti, strast bez sexa, štikle na trenerke..aupič..kod vas sve može, a ja mislila kako sam ja emancipicirana..ništa, odoh pa se javim na temu za jedno 40god

Procitah juce status jedne prijateljice...
izmedju ostalog, recenica “predigra ne pocinje u spavacoj sobi” mi zapade za oko...

Koliko je to tacno?
Da li se slazete?

Generalno,
Da li su vam bitne sve te sitnice, okolnosti, preduslovi itd... za dobru ljubav?
Ili vam je bitno samo da se ispunjavaju glavni uslovi?
Tipa i ako vam se partner/ka ugoji i dalje osecate isti zar?
Ako vas vise ne zavodi, nema veze, dobar je sex?

Koliko je zaista bitno odrzavanje veze/braka?

cini mi se da uopste nisi razumela status te tvoje prijateljice

nema veze, verovatno nije ni ona

Back