Da li se slazete?

Igraj se .Nista znacajno. Nenametljivo.

Sve sto radis po kuci pokusaj da radis na neki seksi nacin.Ne mora uvek da uspe , ali i to moze biti zabavno.
Ne mora odmah da primeti.

Bacas mamce pa gledas na koji ce se uhvatiti.

Gledaj bas da ne budes providna, ali nije strasno ni ako te uhvati.
Problematika je u tom “sve sto radim” ... :lol:
Mm najcesce prodaje kasike i viljuske... :malav:

Jedino u šta sam sigurna je da je poštovanje, međusobno uvažavanje osnova dobrog braka. Kad toga nema ostalog bolje da nema.
To je moj deda još davno rekao, može da te ne voli, ne sme da te ne poštuje. Istina... Onaj što je imao pet brakova. :mrgreen:

:lol:
deda je rekao jednu istinu.ako se ženio 5 puta ( ili nas zezaš-nema veze) verujem da su ga poštovale,ali da je bilo ljubavi i strasti.

Procitah juce status jedne prijateljice...
izmedju ostalog, recenica “predigra ne pocinje u spavacoj sobi” mi zapade za oko...

Koliko je to tacno?
Da li se slazete?

Generalno,
Da li su vam bitne sve te sitnice, okolnosti, preduslovi itd... za dobru ljubav?
Ili vam je bitno samo da se ispunjavaju glavni uslovi?
Tipa i ako vam se partner/ka ugoji i dalje osecate isti zar?
Ako vas vise ne zavodi, nema veze, dobar je sex?

Koliko je zaista bitno odrzavanje veze/braka?

ne počinje uvek, tačno
kome je bitna veza/brak, tome je bitno i "održavanje"

ugoji....sećam se kad je jedno vreme moj mm imao malo veći stomak
nisam to videla - kad bismo se ljubili - osećaj je bio isti :lol:

Cekaj Cicak, ja sam sad uvredjena,
mi (ja) se upljuvasmo objasnjavajuci ti kako da strast ne mora da umre iako s nekim spavas godinama i nema predigre i ima se i stomacic i podvaljak, a bogami ponekad i dijareja i sve to, a ono ti u stvari sve znas i ebena si cak i kad kakis i pozeljna.
pa jel to kolegijalno, forumski govoreci?
znaci, sledeci put uvodni post formulisi tako da shvatim da nisi ti u pitanju, nego neko imaginaran tj da je piotanje opste prirode.
da.
i dja neki svaet, sta si se stisla.
:aha:

Cekaj Cicak, ja sam sad uvredjena,
mi (ja) se upljuvasmo objasnjavajuci ti kako da strast ne mora da umre iako s nekim spavas godinama i nema predigre i ima se i stomacic i podvaljak, a bogami ponekad i dijareja i sve to, a ono ti u stvari sve znas i ebena si cak i kad kakis i pozeljna.
pa jel to kolegijalno, forumski govoreci?
znaci, sledeci put uvodni post formulisi tako da shvatim da nisi ti u pitanju, nego neko imaginaran tj da je piotanje opste prirode.
da.
i dja neki svaet, sta si se stisla.
:aha:

A sta ja znam...
ja sam ovde takoreci mladunce u braku :lol:

deda je rekao jednu istinu.ako se ženio 5 puta ( ili nas zezaš-nema veze) verujem da su ga poštovale,ali da je bilo ljubavi i strasti.

Od jedne se samo razveo, ostale je nadživeo, neke su, uključujući i moju babu mlade umrle. Ali daleko od toga da su mu brakovi bili srećni. Sa mojom babom puno dece, ali brak bez ljubavi i, što je najgore, bez poštovanja, bar sa njegove strane. Voleo je drugu.
To je rekao više da bi naglasio koliko je brak bez poštovanja naporan za oboje, nego što savetuje brak bez ljubavi.

Šta znam ta strast ne nestane samo se primiri
Bila je tema na domu veza bez strasti
Ja to ne bih mogla
Samo zagovaram tezu da strast ne nestane kad nekog voliš i i ovako i ispod carsava
Mnogo je bitno kakvi smo u onim stvarima i da li jedno u drugom budimo taj klik na reč zezanje poruku ili osmeh
Onda ni strast ne nestaje kao ni ljubav
Ali je bitno sa nekim s kim ti hemija radi i da se stosekaze kapirate
Da jedno drugo zabavljate i zasmejavate
Smeh je ogroman afrodizijak i ima terapeutsko dejstvo

Šta znam ta strast ne nestane samo se primiri
Bila je tema na domu veza bez strasti
Ja to ne bih mogla
Samo zagovaram tezu da strast ne nestane kad nekog voliš i i ovako i ispod carsava
Mnogo je bitno kakvi smo u onim stvarima i da li jedno u drugom budimo taj klik na reč zezanje poruku ili osmeh
Onda ni strast ne nestaje kao ni ljubav
Ali je bitno sa nekim s kim ti hemija radi i da se stosekaze kapirate
Da jedno drugo zabavljate i zasmejavate
Smeh je ogroman afrodizijak i ima terapeutsko dejstvo

Hvala ljubinka
Lepo si to napisala :zag:

- - - - - - - - - -

Jel samo.meni deluje da se cile pogubila kad je pisala uvod, konfuzno je nabacala brate sta kog djavola oce :lol:
Cile opet si tukla muza? :aha:

Ma meni se misli preplicu...

Ako je svaki brak zavrsava posle xy godina prijateljstvom... zasto onda cekamo tu pravu ljubav?
Ako nam svima na kraju bude isto...
Gledam jednu zenu, kako zivi u braku a ne voli muza... nije zaljubljena u njega... pa se pitam, dokle ce? Koje su njene granice?
I da li se uopste treba truditi ako cemo zavrsiti kao ona?

Back