Da li se pametni muskarci zene?

ma, naravno
mastan burek iz pekare je prijatelj vaseg srca...
a kad smo kod prijatelja...to je krug koji neprestano raste kako covjek stari...jel tako?
nego kako...a i da nije, samoizolacija je super stvar, dokazano...dakle, tesko njesra...nemas brige ; )

Ja sam duže živio bez žene nego što većina forumaša ima i godina i kad ja takav
tvrdim da je glupo živjeti sam na njima je da dobro razmisle o tome .
Neženja je odličan kandidat za pijanduru i za asocijalnu ličnost .

Da je nezenja odlican kandidat za pijanduru i asocijalnu licnost to je individualno. Nista vise, nista manje od ozenjenog muskarca. Sta vise istrazivanja pokazuju veci stepen koriscenja alkohola, ali i sredstava za smirenje, kod ozenjenih muskaraca. Takodje veci procenat obolelih od srca je kod ozenjenih muskaraca. Od disfunkcionalne erekcije najvise pate ozenjeni...

Takodje ono sto si rekao da je bolje ziveti sa nekim pa ces ga vremenom zavoleti ili ona tebe tu si se mnoooooogo zjb.

Zena je po svojoj prirodi vecito nezadovoljno bice koje stalno zvoca, zanoveta, negoduje, prigovara, trazi vise...

Ako uzimas da ti neko kuva, pere, pegla, uzmi neku zenu pa plati. Jeftinije ce ti biti, a sacuvaces zdravlje.

Brak sve vise postaje stvar slobodne volje pojedinca a sve manje je neka obaveza koja je ranije bila nametana i samci su bili stigmatizovani u drustvu. Danas covek moze sam da proceni da li mu brak odgovara i koje su posledice izbora, ranije sve posledice loseg izbora su morale da se trpe danas vise ne.
Po nekim istrazivanjima udeo samaca-nezenja koji su intelektualci je veci nego njihov udeo u drustvu, sto ne mora da znaci da su oni apriori protiv braka vec da teze nalaze kompatibilne zene.
Cinjenica jeste da ce inteligentniji muskarci bolje proceniti zenu i teze im se moze podvaliti neiskrenost i laz a danas cinjenica je da veliki procenat zena jednostavno nisu za brak dobre niti mogu biti neki uzor za decu.
Uvek je bolje biti sam nego u braku sa pogresnom osobom i tu nema trulih kompromisa.

Ljudi...ne postoji zakonska obaveza da se ženite. Štaviše ne postoji obaveza da uopšte imate kontakt sa ženama ako nećete. Izaberite prema svojim afinitetima pa kako ko hoće.

Ne trebaju mi ni filozofi ni istraživanja da mi objasne da li se ja bolje osećam kada sam sa ženom ili sam. To mi je jedina orjentacija....teorija ovde ne služi ničemu.

“Htjeli biste znati jesu li inteligentni muškarci dobri muževi? Ali, draga gospođo, inteligentni muškarci se uopće ne žene.” Jerome K. Jerome

Koliko mudrosti ima u ovoj recenici, i koliko gluposti kada muskarac veruje da ce moci u braku da se dogovara sa zenom. Histerija je nastala od grcke reci histera, jer se nekada verovalo da taj poremecaj imaju samo zene. Mozda nisu daleko od istine.

Muskarac mnogo gubi ulaskom u brak, zena mnogo dobija.

Ako imas mozga onda logicno sagledas da brak ne donosi tebi nista dobro a njoj sve.

Da je nezenja odlican kandidat za pijanduru i asocijalnu licnost to je individualno. Nista vise, nista manje od ozenjenog muskarca. Sta vise istrazivanja pokazuju veci stepen koriscenja alkohola, ali i sredstava za smirenje, kod ozenjenih muskaraca. Takodje veci procenat obolelih od srca je kod ozenjenih muskaraca. Od disfunkcionalne erekcije najvise pate ozenjeni...

Takodje ono sto si rekao da je bolje ziveti sa nekim pa ces ga vremenom zavoleti ili ona tebe tu si se mnoooooogo zjb.

Zena je po svojoj prirodi vecito nezadovoljno bice koje stalno zvoca, zanoveta, negoduje, prigovara, trazi vise...

Ako uzimas da ti neko kuva, pere, pegla, uzmi neku zenu pa plati. Jeftinije ce ti biti, a sacuvaces zdravlje.

Kako bi bilo za promenu da se svi malo osposobe a ne da cekaju drugog da mu resava zivotne probleme?
Kuvanje, peglanje, pranje sve mozes i sam.
Umesto sto ispisujes satima traktate na forumu za to vreme bi mogao pola stvari da pozavrsavas.
Lenjost je bolest.

“Htjeli biste znati jesu li inteligentni muškarci dobri muževi? Ali, draga gospođo, inteligentni muškarci se uopće ne žene.” Jerome K. Jerome

Koliko mudrosti ima u ovoj recenici, i koliko gluposti kada muskarac veruje da ce moci u braku da se dogovara sa zenom. Histerija je nastala od grcke reci histera, jer se nekada verovalo da taj poremecaj imaju samo zene. Mozda nisu daleko od istine.

Muskarac mnogo gubi ulaskom u brak, zena mnogo dobija.

Doktore, kao patriota ne bi trebao da postavljas ovakve teme, jer nam je natalitet ionako u qurcu.

A sto se tice ozbiljne diskusije o braku, bilo je toga dosta...

dobro je biti u braku sa osobom sa kojom se nadopunjujete i koja slicno misli kao ti

pa ako vole da se svadjaju svaki dan - da to oboje vole

ili da se dogovaraju i da nisu sitnicavi - da to oboje vole

da slicno misle o hrani , higijeni i odtalim stvarima a ne da jedno bude rob drugome

Tvoje vreme je drugo Sarvase. Meni se cini da i prica o braku kao antibiotiku za ljudsku blesavost poprilicno bledi. Slobodni strelci ce postati slobodni umetnici u zivotu...
Uvek se moze naci seks i vezica koja se moze prekinuti bilo kada i u bilo kom periodu zivota. Drustvene mreze ce moci da spajaju i ljude u 60+ za seks ili cak i druzenje...
Cak i ovaj forum to pokazuje..., a nekmoli nesto specijalizovano za to tipa onaj Badoo itd.

- - - - - - - - - -

A ovde ima odredjen broj ozenjenih muskaraca koji ti zavide, veruj mi Sarvas. A kada pogledam kakve su devojke danas ne mogu da ne sumnjam da je brak robija...
Eno, bacio sam im jednu malu kosku o tome da ne volim da idem na more i sve su rekle da bi se razvele u momentu.

Tvoje vreme je drugo Sarvase. Meni se cini da i prica o braku kao antibiotiku za ljudsku blesavost poprilicno bledi. Slobodni strelci ce postati slobodni umetnici u zivotu...
Uvek se moze naci seks i vezica koja se moze prekinuti bilo kada i u bilo kom periodu zivota. Drustvene mreze ce moci da spajaju i ljude u 60+ za seks ili cak i druzenje...
Cak i ovaj forum to pokazuje..., a nekmoli nesto specijalizovano za to tipa onaj Badoo itd.

- - - - - - - - - -

A ovde ima odredjen broj ozenjenih muskaraca koji ti zavide, veruj mi Sarvas. A kada pogledam kakve su devojke danas ne mogu da ne sumnjam da je brak robija...
Eno, bacio sam im jednu malu kosku o tome da ne volim da idem na more i sve su rekle da bi se razvele u momentu.

Au....zar to ima :eek:
ja bih te se odrekao da si mi kum.. ma brat rođeni za ovu izjavu...kamoli snajke neće u junu mesecu kad se aranžmani uplaćuju :rotf:

Au....zar to ima :eek:
ja bih te se odrekao da si mi kum.. ma brat rođeni za ovu izjavu...kamoli snajke neće u junu mesecu kad se aranžmani uplaćuju :rotf:

Izgleda da smo mi gejmeri takva sorta, jer isto takvih par ortaka su u slicnom fazonu ko ja. Sta cemo na more?:dontunderstand: To je tako zaludna stvar?:confused:

A znas kako Kami kaze? Kad pricas sa Srbinom o moru, tu nisu cista posla, kakvo Kosovo kakvi bakraci, more je za Srbina najveca svetinja.:lol:

Back