- Poruka
- 50.260
Moja kozmeticarka muskarcima naplacuje depilaciju duplo nego zenama 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja kozmeticarka muskarcima naplacuje depilaciju duplo nego zenama![]()
Hahahaha ko se to nama vratio na forum.....
not for long fellow forumasu, not for long xD
pa valjda su zene za polovinu manje dlakaveMoja kozmeticarka muskarcima naplacuje depilaciju duplo nego zenama![]()
Ja da odem, vjerovatno bih umirao od smijeha svo vrijemeMada mi je to glupo... To rade fenseri i ******
![]()
Ja da odem, vjerovatno bih umirao od smijeha svo vrijemeMada mi je to glupo... To rade fenseri i ******
![]()
![]()
Izvini, u kom si periodu razvoja zaustavljen?
Ako je tebi glupo nekome drugome nije. I ne generalizuj (da ne kazem banalizuj) stvari.
Jednostavno pitanje o depilaciji muskaraca.... Da li skidate dlake ispod pazuha, sto je jako preporucljivo i lepo, telo, prepone, njega)) Ili ste jos uvek zaostali i zatucani po tom pitanju? I stvarno mislite da je maljavost odlika muskosti? Da se ne lazemo, vecina zena, ne mogu reci bas sve, jer ima i takvih koje ne znaju sta je lepo, ali vecina nas voli izdepilirano musko glatko telo.... i zgodno naravno
))
Nije ružno svima...nauči da postoje i drugačiji stavovi od tvojih !
Ako je tebi glupo nekome drugome nije. I ne generalizuj (da ne kazem banalizuj) stvari.
Nesto mi govori da si homofobican pa ako i bulju sredis da je to to much gay a?![]()