Da li se muskarci danas sve vise depiliraju? :)))

Jednostavno pitanje o depilaciji muskaraca.... Da li skidate dlake ispod pazuha, sto je jako preporucljivo i lepo, telo, prepone, njega ;))) Ili ste jos uvek zaostali i zatucani po tom pitanju? I stvarno mislite da je maljavost odlika muskosti? Da se ne lazemo, vecina zena, ne mogu reci bas sve, jer ima i takvih koje ne znaju sta je lepo, ali vecina nas voli izdepilirano musko glatko telo.... i zgodno naravno ;)))

Moje telo moja stvar

Nije ružno svima...nauči da postoje i drugačiji stavovi od tvojih !

E burazeru za ovo dobijas od mene +1!
Ma ta cela stvar sa depilacijom djoke, pazuha, brade, nogu, grudi, ledja (ko ima), dupeta (kad vec nabrajam), je krenula od slavnih licnosti...mi smo kao nacija u svemu zaostali...pa kad nemamo nista slicno sa njima, hajde makar da nemamo dlake! Par devojaka koje znam, neke vole bradu, neke vole celavog tipa, neke vole kad je muskarac dlakav skroz...onako ko medjed....ima raznih misljenja-ukusa.

Pitanje za sve:
Obrijes bradu, depiliras djoku, grudi, pazuh. E sta radite s dupeta ako ste i tamo dlakavi? :lol:

Nekada ne verujem šta sve ljudi pišu i misle?
Kaže: ''depiliranje je pederski i fuj''. Ovo kao da je napisao neko ko je iz Avganistana, a ne Srbije koja je, ipak, deo Evrope. Da li su ovi ljudi ikada maknuli iz ove zemlje i videli malo sveta? Otkud toliko predrasuda i površnusti? Da je neko od ovih ljudi bio po svetu, shvatio bi da se ljudi ne cene po tome da li su depilirani, ****** i sl. nego po tome kakvi su ljudi, koliko su pametni, vredni, dobri...

Što se lično mene tiče, ja brijem ispod pazuha. Srećom na grudima , stomaku i leđima nemam dlake. Da ih imam sigurno bi ih skinuo jer mi se ne bi sviđalo da glumim predratnog švalera, prosto mi je ružno. Ko voli nek izvoli nemam ništa protiv.

Pozdrav za sve dobronamerne i kultivisane ljude sa foruma.

Back