Da li se momci pale na visoke ili niske devojke?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
d4ch4:
znachi bez shnajderskog metra, vage, digitrona i shublera ne muvati ribu, nikako8-).

samo me zanima taj obrazac za zapreminu i neke norme? pomozi poshto sam ja do sad sve premereavao od oka, ofrlje

Ma vazno je da imas neku knjizicu sa odgovarajucim proporcijama...zapreminu izracunavas lako...samo moras da racunas posebno noge, dupe, ruke, stomak, (.)(.), glavu...Baza x Visina...to je sve...

Smatram da je to potpuno nebitno,ali ako si Goga Sekulic i ko od brega odvaljena(idem ja knezom i iz daljine gledam neko zensko toliko da izgleda ko Hagrid iz Hari POtera,prolazi devojka pored mene ja je pogledam kad ono ni manje ni vise-Goga Sekulic (uopste mi nije drago sto sam videla da nesto toliko postoji))to bi trebalo da te zabrinjava,ali moras da zivis sa tim.U sustini nije to toliko bitno,bitno je da imas nesto u glavi...I ne znas koliko mi je posle toga bilo drago sto sam visoka 168...

E ma sta vi svi pricali sto se tice visine kod zenskog sveta definitivno su vise u opticaju niza bica.................... Pogotovo sto ces tesko naci nekog decka viseg od 185cm a da dobro izgleda-jos ako se kreces samo medju patuljcima ko ja to zna da deprimira. Mislim ja sam 178cm i imam samo jos 2 drugarice koje su vise od mene ove sve ostale su od 173cm pa nadole. A sto se tice idealnih razlika u visini izmedju decka i devojke nema ih. Bar je meni svejedeno da li decko od mene nizi ili visi ako mi se bas svidja. :) :) ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back