Da li se momci pale na visoke ili niske devojke?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
india_girl:
Ok,znam da niko nije savrsen ali u izgledu mozes da improvizujes pa i u gradji donekle.Ali visina je ta koja moze stvoriti nezamislivo velike komplekse.Sta ako je devojka jednostavno previsoka ili opet preniska pa momci iako su dovoljno visoki ili niski za nju jednostavno ne zele da je imaju pored sebe.Da li visoke devojke deluju jace pa se oni ne osecaju kao zastitnici?Ali opet visina je valjda smatrana vrlo privlacnom.Nista m nije jasno.Mozda neko od vas ima zanimljivo misljenje o tome? :lol:

Pa,znas kako,visina jeste do nekle vazna.Medjutim ona nije ta koja igra presudnu ulogu kada je u pitanju da li ti se neko dopada ili ne!
Dakle,meni se nekada desi da mi se svidi devojka koja je visa od mene a nekada ona koja je niza.Sve zavisi od toga koji su njeni ostali kvaliteti...
Ali mislim da osobe koje su nizeg rasta treba da se oslobode tog kompleksa.Pa sta ako si nizi/nisa nego ostali ljudi!!?Sto neko gore rece devojkama je cak i bolje da su nize jer one imaju najmanje problema da nadju decka.
Ono sto treba da znas jeste da nisi jedini/na na ovom svetu sa tim problemom i da sigurno postoji neko za tebe.Imati takvu vrstu kompleksa je glupo!!!!

india_girl:
Ok,znam da niko nije savrsen ali u izgledu mozes da improvizujes pa i u gradji donekle.Ali visina je ta koja moze stvoriti nezamislivo velike komplekse.Sta ako je devojka jednostavno previsoka ili opet preniska pa momci iako su dovoljno visoki ili niski za nju jednostavno ne zele da je imaju pored sebe.Da li visoke devojke deluju jace pa se oni ne osecaju kao zastitnici?Ali opet visina je valjda smatrana vrlo privlacnom.Nista m nije jasno.Mozda neko od vas ima zanimljivo misljenje o tome? :lol:

Totalno je nebitno da li je devojka niska ili visoka.Veoma je bitno da devojka bude skladno građena i da ima dobro držanje.Visina je totalno sporedna stvar kada ocenjujemo izgled neke devojke. Ima mnogo lepih visokih i niskih devojaka, ali ono što ih čini lepim nije njihova visina već njihova skladna građa, držanje i šarm..
Pozdrav!!!!:p ;) :p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back