Da li se EU i Ukrajina uopšte išta pitaju u vezi sa eventualnim okončanjem rata u Ukrajini?

Nema
To ovisi o tome koliko okupatora gine po kvadratnom metru pa se ciljevi mijenaju svako malo.
I naravno, Putin uvijek može proglasiti pobjedu, tipa, povuče se iz cijelog Donbasa i kaže "To smo mi samo da sačuvamo Krim, i uspjeli smo u tome, živjela Rusija!"
I onda mu svi zaplješću
nije valjda putin tako pokvaren da tako ucini svom narodu

Šta gde su. Kakva su to pitanja? Evo dogovorili da će Rusi ostati bez zamrznute imovine, tj, da će biti potrošena za naoružavanje i obnovu Ukrajine
Nema ih na frontu.Ah,pa to je i očekivana reakcija zapadnih lopova,pa nisi valjda očekivao da ne ukradu tuđe?Od početka ovog sukoba u Ukrajini je EU usr**la svoje noge i pojela sva g**na što je do sada izas**la,baš sva.Sve na čemu su gradili poverenje proteklih decenija je palo u vodu,i Sanctity of private property,i ljudska prava,i borba protiv nacizma,i demokratija,i zelena agenda.Vidimo kako se zapadna lažovizija raspada.

Ili su prosto samo statisti u proksi ratu u koji su izgleda ušli bez mnogo razmišljanja o mogućim modalitetima razvoja situacije u slučaju da Bajden i Boris Džonson ne budu na funkcijama na kojima su bili krajem 2021. i početkom 2022 a rat se bude nastavio, kao što je sada slučaj…

Autorska tema o situaciji koja sve više ovako izgleda.
Pitaju se jednako kao i ja.

Moj susjed to lijepo objasnio:)

Nema
To ovisi o tome koliko okupatora gine po kvadratnom metru pa se ciljevi mijenaju svako malo.
I naravno, Putin uvijek može proglasiti pobjedu, tipa, povuče se iz cijelog Donbasa i kaže "To smo mi samo da sačuvamo Krim, i uspjeli smo u tome, živjela Rusija!"
I onda mu svi zaplješću
Ne možeš sakriti razmjere očaja u kojem si zahvaljujući ukrajinskom napredovanju prema Kijevu.

Back