Da li nosite duge gaće?

Da li nosite duge gaće?

• samo ako su PRADA

glasova: 1 25,0%
  • samo Louis Vuitton

glasova: 0 0,0%
  • BOSS

glasova: 0 0,0%
  • Gaće? Versace

glasova: 3 75,0%

• Ukupno glasova
    4
sta nezni, idi ti napolje na debeo minus, pa sedi na metalnu klupu da pusis bez ovakvih... ostave neke kartone, ali nekad ih nema za sve, ko poslednji stigne taj stoji onda... ja sednem ivicom dupeta cak i sa ovakvima

bas su seksi, kao i zene sto nose haltere i podvezice, samo se otkace, ne skidaju carape
Brt jel teško imati parče stirodura u jastučnici čuvati na poslu i koristiti po potrebi? 🤔

Brt jel teško imati parče stirodura u jastučnici čuvati na poslu i koristiti po potrebi? 🤔
ovde je minus debeo, opet moraju dva sloja, smrznu se i kolena, pa auto ne moze da se ugreje 10-15 minuta

a druga stvar, gde to da vucem sa sobim svaki put, i posle vracam, a nekome treba ko ostaje jos da pusi? plus svracam usput do kafeterije, i do wc-a, blam da to nosim to stalno ispod miske sa sobom

pa i kuci sad, u garazi je isto hladno, opet imam dva sloja, vazduh uzmedju je kao izolator, u garazi imam tapaciranu stolicu nije samo pozadina problem, ohlade se kolena

u vazduhu kao izolatoru je stvar, pa ja se pokrivam samo carsavom vazno je da sam zadihtovan, ili se ni ne pokrivam, ionako mi se spavanje poremetilo pa spavam na rate

Poslednja izmena:
Organizujte se, kupite table stirodura, isecite na meru xl i xxl (usa standard) i držite na jednom mestu. 2 cm stirodura je kao 6 cm stiropora.

Ja kada krenem negde na kratko ne nosim duge gaće al me obavezno zabode neko da pričamo na ulici i eto problema.

Organizujte se, kupite table stirodura, isecite na meru xl i xxl (usa standard) i držite na jednom mestu. 2 cm stirodura je kao 6 cm stiropora.

Ja kada krenem negde na kratko ne nosim duge gaće al me obavezno zabode neko da pričamo na ulici i eto problema.
covece neko to baca da vetar ne oduva, pa i karton sam ja vadio iz kante
kafe kuvarice da nam obezbede, prava za pusace :mrgreen:

Back