Toxique
Domaćin
- Poruka
- 3.803
Ok...definitivno posle ove teme neću do leta imati seh....čuj da moram da ti prvo skinem pantalone,pa duge gaće, pa gaće a neeee do leta post
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To se sve skida u jednom potezuOk...definitivno posle ove teme neću do leta imati seh....čuj da moram da ti prvo skinem pantalone,pa duge gaće, pa gaće a neeee do leta post![]()

Fency boyNosim kada sam na skijanju....

Jelteee ondak dobroTo se sve skida u jednom potezu![]()
Pa ti nemaš prostatu, zabole teJa ne znam sta ce vama bilo šta od toga.....aloooo pa ja nosim tanga gacice i leti i zimi čak ni debele čarape.....
Imam jajnike ali sam zilava I jakaPa ti nemaš prostatu, zabole te
Zdravlje se čuva dok ga ima.Imam jajnike ali sam zilava I jaka
A ti si od onih što razmrljaju golo dupe po teretani, otkad videh jednog tvog kolegu tako, dva peškira nosimNe nosim gaće, tj. bokserice, osim kad baš mora, i generalno za testise nije dobro da se kuvaju u gacama, a sve bokserice koje imam su smešne neke. Duge gaće na zalost ne posedujem, al jesam ko dete u vrtiću.
Ijuuuuuu čedeA ti si od onih što razmrljaju golo dupe po teretani, otkad videh jednog tvog kolegu tako, dva peškira nosim
u teretani nosim gaćeA ti si od onih što razmrljaju golo dupe po teretani, otkad videh jednog tvog kolegu tako, dva peškira nosim
Šta sam radio?Ijuuuuuu čede
to samo ti znas i tvoje duge gaćeŠta sam radio?
Pa kad ti ništa ne viri ispod kratkih.Pre bih umro nego obukao duge gaće.

Ma nije to do gaća.Ok...definitivno posle ove teme neću do leta imati seh....čuj da moram da ti prvo skinem pantalone,pa duge gaće, pa gaće a neeee do leta post![]()

Kako ih nosiš, kako treba ili okrenute napred?Ja ne znam sta ce vama bilo šta od toga.....aloooo pa ja nosim tanga gacice i leti i zimi čak ni debele čarape.....