M.C.
Zainteresovan član
- Poruka
- 267
Izvinjavam se :-( . Nešto si mi simpatična pa zbog toga :-). Nema ljutiš :wink:hoperka90:cccc stalno mene nesto pominjes!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvinjavam se :-( . Nešto si mi simpatična pa zbog toga :-). Nema ljutiš :wink:hoperka90:cccc stalno mene nesto pominjes!!!
Nema ali mi je cudno...:-)M.C.:Izvinjavam se :-( . Nešto si mi simpatična pa zbog toga :-). Nema ljutiš :wink:
Ma čudan sam ja u globalu.hoperka90:Nema ali mi je cudno...:-)
Moguce...M.C.:Ah, da, sad sam se setio :-). Možda si mi simpa i zbog username-a :wink:.
A sad još ovaj avatar....8-)hoperka90:Moguce...
mislis da je to u pitanju?ajde de to bar nije problem!!!esperanca137:nije ninfomanka,vec je nije ................a devojka hoce,pa mu daje do znanja,a on nikako da shvatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
ops: 
Nije los zar ne??M.C.:A sad još ovaj avatar....8-)
Bezi ti od te ribe ona je pacenica i to ogromnacraetive:Ljudi moji,imam jednu devojku skoro sam je upoznao.Kada se vidimo ona odmah krene da me dodiruje i "hvata" znate vec gde..i ne bira mesto gde smo.Bilo to u kaficu,kolima,na sred ulice dok setamo..A meni je neprijatno i ne znam sta da joj kazem.Nisam na to navikao..Obicno su,bar pre,muskarci to radili devojkama..A sada,izgleda to vise nije slucaj..Sta da radim?
Hmmm.... pa recimo da ga ne znam samo sa slike...hoperka90:Nije los zar ne??
Hm, povoljna... na šta si tačno mislio?Karoslav_Đoković:i ti si rava hoperka90 tako mlada a vec povoljna
To je samo originalan potpis. Zamisli da ih gledaš po potpisu, pa šta bi narod rek'o na moj?Karoslav_Đoković:MC ispod svake poruke crta i povoljno spavam po kucama
Što malo ljudi danas radi...Karoslav_Đoković:Sve shto mislim to i kazem
Joj bre dete,solju mlekca i u krevet!Nisi ti jos za devojku!Sta sve neces cuti ovde!craetive:jbte pa tek smo se upoznali i ona tako..pa nema smisla.Na volim navalentne ribe i kada su one dominantne.Sve je to u redu sto ona radi ali samo je malo poranila,po mom misljenju..Pametna riba treba da pusti decka da pomisli kako je on alfa i dominantan i onda da krene u takvu akciju