Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Verovatno je nesto sa rogovima 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hehehehehehe! Treci put kad se slozis samnom placam pice.Vragolasta Amfibija:ovo je drugi put da se slozim sa plesom u potpunosti,mozda smo kompatibilni u horoskopu,ja sam Lav a ti ples?
esperanca137:Pa sad kako ko.Ima izuzetaka kojima treba kupiti naocare da ne mase korpe...A sto se tice te curice,imam svoje misljenje o njoj,ali ne zelim da je ruzim ovde jer je doticna persona ipak devojka ovog mladica.![]()
Da li si pokušao da joj kažeš o tvom 'problemu' i da ozbiljno popričate o tome?craetive:Ljudi moji,imam jednu devojku skoro sam je upoznao.Kada se vidimo ona odmah krene da me dodiruje i "hvata" znate vec gde..i ne bira mesto gde smo.Bilo to u kaficu,kolima,na sred ulice dok setamo..A meni je neprijatno i ne znam sta da joj kazem.Nisam na to navikao..Obicno su,bar pre,muskarci to radili devojkama..A sada,izgleda to vise nije slucaj..Sta da radim?
PLESsitnihDEMONA:Hehehehehehe! Treci put kad se slozis samnom placam pice.![]()
Ni jedan podatak o sebi ne iznosim javno,pa ni horor znak. ;-)Ali koliko sam ja cuo o tom horoRskopu...mislim da smo kompatibilni.
Veliki je uspeh sloziti se samnom jednom,a mozes misliti dva puta!heheheh!
P.S. ako je ovo tvoja slika... licis mi na jednu voditeljku sa televizije.![]()
kao i obicno,slazem se s kolegom...pre nego je izvedes medju ljude, ti je podmiri....mada, jeste po malo glupo,neko ljubakanje i mazenje u drustvu moz da prodje, al stvarno moze da bude smor kad sedis s nekim ljudima koji se non stop vacare.....sinnke:Treba je kvalitetno opiturati i bice onda dobra.
hulahopka:kao i obicno,slazem se s kolegom...pre nego je izvedes medju ljude, ti je podmiri....mada, jeste po malo glupo,neko ljubakanje i mazenje u drustvu moz da prodje, al stvarno moze da bude smor kad sedis s nekim ljudima koji se non stop vacare.....
A ostalima?sinnke:Mene kad zenska uhvati ja ga odmah vadim. Jedna mi je pusila u kaficu di je bilo nas 5-oro za stolom. Dobra je fora kad neda samo ga izvadis i stavis joj ga u ruke pa kad pocne mamlanje.
craetive:Ljudi moji,imam jednu devojku skoro sam je upoznao.Kada se vidimo ona odmah krene da me dodiruje i "hvata" znate vec gde..i ne bira mesto gde smo.Bilo to u kaficu,kolima,na sred ulice dok setamo..A meni je neprijatno i ne znam sta da joj kazem.Nisam na to navikao..Obicno su,bar pre,muskarci to radili devojkama..A sada,izgleda to vise nije slucaj..Sta da radim?
AntunTun:reci joj "eno ti ga onaj antun tun na forumu pa se s njime vataj kojeqde"....a ja....s obzirom da sam dobar i plemenit mladitj.....uslishitju tvoju molitvu.....i izatji s dotichnom na par sexualnih experimenata u javnosti.....chitaj blic....mozhda nas i ugledash "dvoje totalno poludelih omladinaca danas je vodilo ljubav na poshtanskom sanduchetu u sred grada"
Mislim da si ti odlicna preventiva depresijiblondi:nemoj da se hvalis time, umesto savremene zene proglase te ludom (see topic)![]()
sta fali tvojim sisama?Vragolasta Amfibija:ko me proglasi?
ok, mozda je stidljiv decko ,imala sam i ja slicnih iskustava.ali kad si zaljubljen u nekog nije ti vazno gde ste,ti bi da ga dodidrujes i pipas jer ti se svidja,naravno.ne mozete sve vreme da provodite u kreveetu,mora malo da se druzite po kaficima.
mada nisam ja bas veliki pristalica tog pokazivanja seksualnosti u drustvu.ali jednostavno nekad a po nekad nikad ne mozes da se suzdrzis.
da si i ti decko isti takav ne bi ti smetalo.uzgred,uvek ces se stsideti te devjke i stalno ce ti smetati njeno ponasanje tako da na kraju ako nema stvarno neke kvalitete raskinuces jer te nervira.niste isti tip.
e trazili ste ozbiljan odgovor.
Daj Aleksej, ti prvi takve devojke nazivaš droljama i qrvamaAleksej_BASO:
Ti si lud!!!!!
Ako ti ne odgovara, prebacije kod mene, ja bas volim tak'e!
da je uvatis za dupe u kaficu, ili u parkicu!!! craetive:Ljudi moji,imam jednu devojku skoro sam je upoznao.Kada se vidimo ona odmah krene da me dodiruje i "hvata" znate vec gde..i ne bira mesto gde smo.Bilo to u kaficu,kolima,na sred ulice dok setamo..A meni je neprijatno i ne znam sta da joj kazem.Nisam na to navikao..Obicno su,bar pre,muskarci to radili devojkama..A sada,izgleda to vise nije slucaj..Sta da radim?

mackica ns:Daj Aleksej, ti prvi takve devojke nazivaš droljama i qrvama![]()
Samantha Jouns:Uf UF al ste vi muskarci postali odjednom fini........pa normalno da su devojke pocele to da rade muskarcima kad su muskarci mlakonje pa ne smeju ni da pridju devojkama a ne da ih pipnu..moj savet:Opustise i uzivaj![]()