da li sam ja lud ili ova riba..?

Vragolasta Amfibija:
ovo je drugi put da se slozim sa plesom u potpunosti,mozda smo kompatibilni u horoskopu,ja sam Lav a ti ples?
Hehehehehehe! Treci put kad se slozis samnom placam pice. :D
Ni jedan podatak o sebi ne iznosim javno,pa ni horor znak. ;-) :D Ali koliko sam ja cuo o tom horoRskopu...mislim da smo kompatibilni. :D Veliki je uspeh sloziti se samnom jednom,a mozes misliti dva puta!heheheh!
P.S. ako je ovo tvoja slika... licis mi na jednu voditeljku sa televizije. :D

esperanca137:
Pa sad kako ko.Ima izuzetaka kojima treba kupiti naocare da ne mase korpe...A sto se tice te curice,imam svoje misljenje o njoj,ali ne zelim da je ruzim ovde jer je doticna persona ipak devojka ovog mladica. ;)

Ona je pametna. Cega da se stidi. Ko se stidi ostane suvog. Isto vazi i za zene.

A ovo za otpatke neznam sta bi rekao. Mislim da ne postoji prljaviji grad.

craetive:
Ljudi moji,imam jednu devojku skoro sam je upoznao.Kada se vidimo ona odmah krene da me dodiruje i "hvata" znate vec gde..i ne bira mesto gde smo.Bilo to u kaficu,kolima,na sred ulice dok setamo..A meni je neprijatno i ne znam sta da joj kazem.Nisam na to navikao..Obicno su,bar pre,muskarci to radili devojkama..A sada,izgleda to vise nije slucaj..Sta da radim?
Da li si pokušao da joj kažeš o tvom 'problemu' i da ozbiljno popričate o tome?

PLESsitnihDEMONA:
Hehehehehehe! Treci put kad se slozis samnom placam pice. :D
Ni jedan podatak o sebi ne iznosim javno,pa ni horor znak. ;-) :D Ali koliko sam ja cuo o tom horoRskopu...mislim da smo kompatibilni. :D Veliki je uspeh sloziti se samnom jednom,a mozes misliti dva puta!heheheh!
P.S. ako je ovo tvoja slika... licis mi na jednu voditeljku sa televizije. :D

u ne,ne daj boze...sad cu odma da menjam,mrzim voditelje kao i TV.a jeste to sam ja.

znaci ako se slazemo ne mozes biti sa rogovima osim ako nisi sam Necastivi e sa njim se bas lepo slazem.dominiram u toj vezi.

ok ti si rak ili vaga ili nesto mirno.mozda cak i blizanac.

hulahopka:
kao i obicno,slazem se s kolegom...pre nego je izvedes medju ljude, ti je podmiri....mada, jeste po malo glupo,neko ljubakanje i mazenje u drustvu moz da prodje, al stvarno moze da bude smor kad sedis s nekim ljudima koji se non stop vacare.....

Mene kad zenska uhvati ja ga odmah vadim. Jedna mi je pusila u kaficu di je bilo nas 5-oro za stolom. Dobra je fora kad neda samo ga izvadis i stavis joj ga u ruke pa kad pocne mamlanje.

craetive:
Ljudi moji,imam jednu devojku skoro sam je upoznao.Kada se vidimo ona odmah krene da me dodiruje i "hvata" znate vec gde..i ne bira mesto gde smo.Bilo to u kaficu,kolima,na sred ulice dok setamo..A meni je neprijatno i ne znam sta da joj kazem.Nisam na to navikao..Obicno su,bar pre,muskarci to radili devojkama..A sada,izgleda to vise nije slucaj..Sta da radim?

Ti si lud!!!!!

Ako ti ne odgovara, prebacije kod mene, ja bas volim tak'e!

AntunTun:
reci joj "eno ti ga onaj antun tun na forumu pa se s njime vataj kojeqde"....a ja....s obzirom da sam dobar i plemenit mladitj.....uslishitju tvoju molitvu.....i izatji s dotichnom na par sexualnih experimenata u javnosti.....chitaj blic....mozhda nas i ugledash "dvoje totalno poludelih omladinaca danas je vodilo ljubav na poshtanskom sanduchetu u sred grada"

:lol: :lol: :lol: :lol: Mislim da si ti odlicna preventiva depresiji

Vragolasta Amfibija:
ko me proglasi?

ok, mozda je stidljiv decko ,imala sam i ja slicnih iskustava.ali kad si zaljubljen u nekog nije ti vazno gde ste,ti bi da ga dodidrujes i pipas jer ti se svidja,naravno.ne mozete sve vreme da provodite u kreveetu,mora malo da se druzite po kaficima.

mada nisam ja bas veliki pristalica tog pokazivanja seksualnosti u drustvu.ali jednostavno nekad a po nekad nikad ne mozes da se suzdrzis.

da si i ti decko isti takav ne bi ti smetalo.uzgred,uvek ces se stsideti te devjke i stalno ce ti smetati njeno ponasanje tako da na kraju ako nema stvarno neke kvalitete raskinuces jer te nervira.niste isti tip.

e trazili ste ozbiljan odgovor.
sta fali tvojim sisama?

craetive:

Uf UF al ste vi muskarci postali odjednom fini........pa normalno da su devojke pocele to da rade muskarcima kad su muskarci mlakonje pa ne smeju ni da pridju devojkama a ne da ih pipnu..moj savet:Opustise i uzivaj :):):):)

mackica ns:
Daj Aleksej, ti prvi takve devojke nazivaš droljama i qrvama:roll:

Promasaj, drolje i qrve su one koje to rade sa svima (a posle glume neku finocu, traze emancipaciju i drze pridike) a za mene je normalno da devojka to radi svom decku.

Joj, sto takve ribe nalete uvek na pacijente kao sto je ovaj!!! :evil:

I onda ce se jos posle zaliti kako su muskarci ovakvi i onakvi... :-?

jbte pa tek smo se upoznali i ona tako..pa nema smisla.Na volim navalentne ribe i kada su one dominantne.Sve je to u redu sto ona radi ali samo je malo poranila,po mom misljenju..Pametna riba treba da pusti decka da pomisli kako je on alfa i dominantan i onda da krene u takvu akciju

Back