NICS
Iskusan
- Poruka
- 5.704
Da mene neka hvata ne bih postavlja ovde pitanje nego krenuo akciju, ako se sramotis sto te pipa na javnom mestu e tu moras sam da rascistis hoces ili neces jednostavno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
snesi:Ma daj,sve ga ona dodiruje,hvata a on se jadan brani,pa oće pa neće,bljak.Šta je bre sa ovim momcima danas,kuda ovo vodi?![]()
snesi:E takav mi ne treba,pa kad bih bila sama čitav život,mada sa takvim ili sama mala je razlika.![]()
![]()
Ma jock, to se tebi samo ucinilo...hoperka90:Definitivno da ta devojka hoce da je opalis...

craetive:Ljudi moji,imam jednu devojku skoro sam je upoznao.Kada se vidimo ona odmah krene da me dodiruje i "hvata" znate vec gde..i ne bira mesto gde smo.Bilo to u kaficu,kolima,na sred ulice dok setamo..A meni je neprijatno i ne znam sta da joj kazem.Nisam na to navikao..Obicno su,bar pre,muskarci to radili devojkama..A sada,izgleda to vise nije slucaj..Sta da radim?
craetive:Ljudi moji,imam jednu devojku skoro sam je upoznao.Kada se vidimo ona odmah krene da me dodiruje i "hvata" znate vec gde..i ne bira mesto gde smo.Bilo to u kaficu,kolima,na sred ulice dok setamo..A meni je neprijatno i ne znam sta da joj kazem.Nisam na to navikao..Obicno su,bar pre,muskarci to radili devojkama..A sada,izgleda to vise nije slucaj..Sta da radim?

Ocigledno da je neki balavac kojeg do sada niko nije ni uhvatio za onu stvarlostangel:hheheeh...
e moram se slatko ismejem...
pa ja sve likove koje znam(bar dobra vecina)bi sve dali da nadju tako neku ribu...
a ti se zalis...
ako ti baash smeta trebalo bi da porazgovaras sa njom ili da je otkacis,jer ona je izgela egzibicionista,a ti....ocigledno nisi...
![]()
Hoperko, rano si počela...hoperka90:Ah,takva sam i ja bila sve dok ovaj...ma bilo je na Kalisu,i tako ja radila... a prolazila neka babuskera i nema koga mi nije spomenula i jos pocela da se dere SILOVANJE!!!
Definitivno da ta devojka hoce da je opalis...

gde mu je ponos da to kaze?NatasaNatasa:Reci joj da ti to smeta ... bar to nije problem
cccc stalno mene nesto pominjes!!!M.C.:Hoperko, rano si počela...![]()
WOOOW!Sram da je bude!Slatko sam se nasmejala!Mozda sam se i prooonaslacraetive:Ljudi moji,imam jednu devojku skoro sam je upoznao.Kada se vidimo ona odmah krene da me dodiruje i "hvata" znate vec gde..i ne bira mesto gde smo.Bilo to u kaficu,kolima,na sred ulice dok setamo..A meni je neprijatno i ne znam sta da joj kazem.Nisam na to navikao..Obicno su,bar pre,muskarci to radili devojkama..A sada,izgleda to vise nije slucaj..Sta da radim?