da li sam ja lud ili ova riba..?

craetive:
Ljudi moji,imam jednu devojku skoro sam je upoznao.Kada se vidimo ona odmah krene da me dodiruje i "hvata" znate vec gde..i ne bira mesto gde smo.Bilo to u kaficu,kolima,na sred ulice dok setamo..A meni je neprijatno i ne znam sta da joj kazem.Nisam na to navikao..Obicno su,bar pre,muskarci to radili devojkama..A sada,izgleda to vise nije slucaj..Sta da radim?

pa kazi je kevi

craetive:
Ljudi moji,imam jednu devojku skoro sam je upoznao.Kada se vidimo ona odmah krene da me dodiruje i "hvata" znate vec gde..i ne bira mesto gde smo.Bilo to u kaficu,kolima,na sred ulice dok setamo..A meni je neprijatno i ne znam sta da joj kazem.Nisam na to navikao..Obicno su,bar pre,muskarci to radili devojkama..A sada,izgleda to vise nije slucaj..Sta da radim?

Reci joj da ti to smeta ... bar to nije problem

lostangel:
hheheeh...
e moram se slatko ismejem...
pa ja sve likove koje znam(bar dobra vecina)bi sve dali da nadju tako neku ribu...
a ti se zalis...
ako ti baash smeta trebalo bi da porazgovaras sa njom ili da je otkacis,jer ona je izgela egzibicionista,a ti....ocigledno nisi...
:)
Ocigledno da je neki balavac kojeg do sada niko nije ni uhvatio za onu stvar
(mislim od zenskog roda)osim majke koja ga kupala kad je bio mali! :razz:

craetive:
WOOOW!Sram da je bude!Slatko sam se nasmejala!Mozda sam se i prooonasla

Back