- Poruka
- 50.757
To nije tema.Ti ljudi samo brane prostorije jedne političke partije od napada terorista.Nisu to nikakvi batinaši.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nije tema.Ti ljudi samo brane prostorije jedne političke partije od napada terorista.Nisu to nikakvi batinaši.
Lepo. Jer Srpska postoji samo u okviru Dejtona, ako Dejton ne važi, onda će NATO da se postara da je ni ne bude.Kako neko ko samo traži ono što mu pripada huška na rat ?
Jesu.To nije tema.Ti ljudi samo brane prostorije jedne političke partije od napada terorista.Nisu to nikakvi batinaši.
Или просто не знаш неког Шумадинца кога би цитирао.Da bi bolje razumeli.
To je tvoje tumačenje koji je zasnovano na ničemu odnosno na velikomuslimanskoj propagandi a ne na nekom pravno obavezujećem aktu .RSrpska postoji od 1992 i MHF od 1994 i ta dva geopoliitčka entiteta sporazumela su se u Ženevi 1995 da će se udružiti u novu BiH. Sam Dejtonski sporazum ne sadrži ništa na osnovu čega bi se moglo zaključiti to što kažeš.R.Srpska i MHF postoje kao subjekti nevazano za Dejtonski ugovor.To su strane potpisnice Dejtonskog ugovora i nisu se odrekle izvornog suvereniteta.Lepo. Jer Srpska postoji samo u okviru Dejtona, ako Dejton ne važi, onda će NATO da se postara da je ni ne bude.
Jel se vi stvarno pravite ludi ili šta?
Pitam još jednom, ko će da odbrani narod kada se NATO umeša? Putin.
Јадно је то, прво омаловажавате људе, а послије их пљујете јер неће да вас подрже, али како да ја "некористимозак" укажем неком "користимозак Шумадинцу" да ту постоји одређено одсуство логике?Zato što vole komunjare poput Dodika i Aljeka, a pri tome ih još nahrane i napoje jer su gladni isto ko sendvičari ovde.
Pogledajte prilog 1777771
Po toj logici, zašto Srbija ne povrati KiM, Makedoniju? Zašto Srbi ne povrate Krajinu?Kako neko ko samo traži ono što mu pripada huška na rat ?
"Nema rata koji srpski seljaci ne mogu da dobiju, i mira koji srpski političari ne mogu da izgube.” Vojvoda Živojin MišićИли просто не знаш неког Шумадинца кога би цитирао.![]()
Pravo je čudo kako takvih incidenata nema više jer građani već deseti mesec trpe teror "boraca za vladavinu prava"Jesu.
Kao i ovde.
Jedi sendvič, nemoj ostati gladan.Јадно је то, прво омаловажавате људе, а послије их пљујете јер неће да вас подрже, али како да ја "некористимозак" укажем неком "користимозак Шумадинцу" да ту постоји одређено одсуство логике?![]()
Ok.To je tvoje tumačenje koji je zasnovano na ničemu odnosno na velikomuslimanskoj propagandi a ne na nekom pravno obavezujećem pravnom aktu .RSrpska postoji od 1992 i MHF od 1994 i ta dva geopoliitčka entiteta sporazumela su se u Ženevi 1995 da će se udružiti u novu BiH. Sam Dejtonski sporazum ne sadrži ništa na osnovu čega bi se moglo zaključiti to što kažeš.R.Srpska i MHF postoje kao subjekti nevazano za Dejtonski ugovor.To su strane potpisnice Dejtonskog ugovora i nisu se odrekle izvornog suvereniteta.
Da će NATO napasti Srpsku i Srbiju jeste samo tvoja želja.NATO-u je stalo da do proglašenja nezavisnosti ne dodje ali to ne znači da bi se oružano supostavio istoj.Naravno,državna rukodstva Srpske i Srbije nastaviće da koordinaraju akivnosti sa Ruskom Federacijom.
Ovo je bilo pre par godina, niko nije odgovarao za batinase i njihovo nasilje.Pravo je čudo kako takvih incidenata nema više jer građani već deseti mesec trpe teror "boraca za vladavinu prava"
Paralela između R.Srpske s jedne i Makedonije,Krajine i KiM jesu očigledno lišene svakog smisla.Po toj logici, zašto Srbija ne povrati KiM, Makedoniju? Zašto Srbi ne povrate Krajinu?
Zato što ne mogu. NATO vodi glavnu reč na Balkanu, tako da svako verovanje u suprotno je samoubistvo.
"Nema rata koji srpski seljaci ne mogu da dobiju, i mira koji srpski političari ne mogu da izgube.” Vojvoda Živojin Mišić
Aham ,Isto kao što je Vučić promovisao nasilje čega su posledice masakri u Ribnikaru i Duboni.Ovo je bilo pre par godina, niko nije odgovarao za batinase i njihovo nasilje.
Nego šta.Aham ,Isto kao što je Vučić promovisao nasilje čega su posledice masakri u Ribnikaru i Duboni.
Ti imaš miopicki pogled huškanja. Tvoj problem.Paralela između R.Srpske s jedne i Makedonije,Krajine i KiM jesu očigledno lišene svakog smisla.
Kad se kaže da neko huška na rat onda to znači da podstiče na agresivni osvajački rat.Ni na kakav a najmanje na agresivni rat ne podstiče Dodik.O tome bi se moglo govoriti da Dodik podstiče napad na MHF ili neki drugi geopolitički entitet.
Te tvoje želje u pogledu reakcije NATO jesu legitimne ali bez ikakvih izgleda.
Sigurno i režim u Austriji promoviše nasilje pa je nedavno došlo do manje više istovetnog masakra u Gracu sa 11 odnsono 12 mrtvih.Nego šta.
Ti imaš miopicki pogled huškanja. Tvoj problem.
Ok.
Nisam ja ništa zamenio.Sigurno i režim u Austriji promoviše nasilje pa je nedavno došlo do manje više istovetnog masakra u Gracu sa 11 odnsono 12 mrtvih.
Ne može huškati onaj ko se brani nego onaj ko hoće da napadne.Ti si u toj tvojoj konstrukciji zamenio uloge zamenio teze.Naravno ne slučajno,ne greškom nego namerno.
Za početak treba da objasniš svoju tvrdnjuNisam ja ništa zamenio.
NATO je postavio zamku, Dodik se upecao, i radi ono što oni očekuju od njega, što će biti protumačeno kao provokacija i poziv na separatizam-rat, i onda će da krene žurka.
Ako je Srbima u Srpskoj stalo da ginu bez mogućnosti pobede, onda slobodno.
Ja sam rekao svoje. Jer samo budala može sve to da ignoriše.
Srpska postoji samo u okviru Dejtona,
Moja tvrdnja je da izlazak Srpske iz BiH će dovesti u pitanje njene granice i njeno postojanje. Toliko.Za početak treba da objasniš svoju tvrdnju
Odustaješ od tvrdnje da Srpska postoji samo u okviru Dejtona ili ne ?Moja tvrdnja je da izlazak Srpske iz BiH će dovesti u pitanje njene granice i njeno postojanje. Toliko.
Ne odustajem. Srpska postoji u ovoj iteraciji po dogovoru, chim dogovora nema, zna se šta slediOdustaješ od tvrdnje da Srpska postoji samo u okviru Dejtona ili ne ?
To tvrdiš na osnovu neke ili nekih odredbi samog Dejtonskog ugovora ili nekog drugog ugovora ili neke međunarodne konvencije ili na osnovu čega ? Konkretno ?Ne odustajem. Srpska postoji u ovoj iteraciji po dogovoru, chim dogovora nema, zna se šta sledi
Изузетно глуп коментар за неког из групације "користимозак", зашто мислиш да твој комплекс и незадовољство требају да се одражавају на мене?Jedi sendvič, nemoj ostati gladan.
Koslave,lepo si mu ga sunuoИзузетно глуп коментар за неког из групације "користимозак", зашто мислиш да твој комплекс и незадовољство требају да се одражавају на мене?
Dejtonski Sporazum, sa njim su i granice bile odredjene i Srbi su se morali odreći dela teritorije i predati većinu muslidzama. Ako garant mira ne postoji i ne važi, šta važi onda?To tvrdiš na osnovu neke ili nekih odredbi samog Dejtonskog ugovora ili nekog drugog ugovora ili neke međunarodne konvencije ili na osnovu čega ? Konkretno ?
Ja tebe pitam na koje se konrektno odredbe DMS pozivaš kad tvrdiš da RSrpske ne postoji van okvira Dejtona.To što ti pišeš nije ni u kakvoj vezi sa tvojom tvrdnjom.Zaključenju DMS pretodilo je zaključenje Ženevskih principa mislim 25.08,1995 po kojima će BiH sastojati od R Srpske i MHF i da će teriotorijlni odnos biti 51 %-49 % u korist MHF.Dejtonski Sporazum, sa njim su i granice bile odredjene i Srbi su se morali odreći dela teritorije i predati većinu muslidzama. Ako garant mira ne postoji i ne važi, šta važi onda?