Да ли сада Ћамил Дураковић води Републику Српску?

Živadin predstavlja onoliki procenat Srba iz RS koliki ti predstavljaš Srbijanaca. :D

Košarka: Srbija - Slovenija 95:88 , Banjaluka pozdravila pobednike​

Šta ti predstavljas?
Pustimo sad Vučića.Govorimo o tebi.
Ne, ne, to je sve povezano. Ja treba da kažem odakle sam da bi tvoji izrodi batinaši dolazili kod mene u kraj?
Je ne znam ni gde si ti, niti me briga, ali si ok da se zemlja unakazi, dok si tobože patriota i veliki Srbin.
Kako racionalizujete komunjaru na vlasti sa srpskim patriotizmom?

Зашто се сад позиваш на једног мрског пречана, ви би требали да направите културолошки одмак од свих пречана, то није ментални склоп и карактер Срба из Србије.😁
Pa kad nema Srbina bez prečana. :mrgreen:

Зашто се сад позиваш на једног мрског пречана, ви би требали да направите културолошки одмак од свих пречана, то није ментални склоп и карактер Срба из Србије.😁
Da bi objasnili prechanima neke stvari pošto ne koriste mozak po običaju.

Ne može jer ja ne promovišem velikošiptarsku propagandu i ne pokušavam da širim defetizam među Srbima.
Šta je velikoshiptarska propaganda?
Defetizam? Pitaj Vučića za Briselske, Vašingtonske i ostale sporazume, onda pričaj o defetizmu.
Ma jok, bolje je da pričamo "dogodine u Prizrenu/Kad se Srpska vojska na Kosovo vrati" i te gluposti, jer će to pospešiti borbi i povratku bilo čega u sastav Srbije. Genijalno.
Kažem ja, kafanski Srbi su najjači.

On nije iz Šumadije.Zašto bi neko iz Šumadije krio iz kog je mesta ?Nije ni kurki iz Šumadije.
Naravno da je to nemoguće dokazati ali rekoa bih da su to neki likovi koji pišu po zadatku,Da šire defetizam.Da opružuju Srpsku da izaziva rat i sl. Ćuli su da je Šumadija najsrpskiji deo Srbije pa svi su svi forumski muslimani izabrali da su iz Šumadije :mrgreen:
Ma jest iz Šumadije.Srećem ja njih i uživo npr.iz Čačka.Kažu nama od Čačka ne treba dalje.
Čudna je to sorta ljudi.

A mi radimo na toj ideji gde? Na forumu?
Na KiM je progon i napad na Srbe, nikom ništa.
Организујете ли протесте, идете ли пред амбасаде западних земаља са захтјевима да се заштите Срби на Косову, да ли тражите да се бар испоштује договор о ЗСО, или само пљуцкате на сународнике протјеране са КиМ?

Организујете ли протесте, идете ли пред амбасаде западних земаља са захтјевима да се заштите Срби на Косову, да ли тражите да се бар испоштује договор о ЗСО, или само пљуцкате на сународнике протјеране са КиМ?
Pljuckamo, jer oni podržavaju Vučića.

Šta je velikoshiptarska propaganda?
Defetizam? Pitaj Vučića za Briselske, Vašingtonske i ostale sporazume, onda pričaj o defetizmu.
Ma jok, bolje je da pričamo "dogodine u Prizrenu/Kad se Srpska vojska na Kosovo vrati" i te gluposti, jer će to pospešiti borbi i povratku bilo čega u sastav Srbije. Genijalno.
Kažem ja, kafanski Srbi su najjači.
Nije tema ni o Vučiću ni o Kosovu i Metohiji ni o načinu povratka Kosova i Metohije u okvire srpske države.Ovo je tema o nasrtajima Muslimana iz Muslimanskohrvatske Federacije na Republiku Srpsku.Ima o Vučiću mnogo drugih tema.
Znači Srbin iz Srbije Šumadinac na srpskom forumu ne sme da kaže odakle je jer se plaši batinaša iz Republike Srpske.Pazi da ti ne poverujem :rotf:
Turci Turci ko vas ne zna skupo bi vas platio :D

Па зашто цитираш "некористимозак пречана" умјесто неког "користимозак Шумадинца", није ваљда да ти нико културолошки ближи не пада на памет да га цитираш већ омраженог пречана.😉

Pljuckamo, jer oni podržavaju Vučića.
А зашто они подржавају Вучића, зато што им је он толико добар или можда и из разлога што их ви пљуцкате и то још од прије него је Вучић узео власт?

Nije tema ni o Vučiću ni o Kosovu i Metohiji ni o načinu povratka Kosova i Metohije u okvire srpske države.Ovo je tema o nasrtajima Muslimana iz Muslimanskohrvatske Federacije na Republiku Srpsku.Ima o Vučiću mnogo drugih tema.
Znači Srbin iz Srbije Šumadinac na srpskom forumu ne sme da kaže odakle je jer se plaši batinaša iz Republike Srpske.Pazi da ti ne poverujem :rotf:
Turci Turci ko vas ne zna skupo bi vas platio :D
Ko je spominjao batinase iz RS? Ja pričam o ovim tvojim SNS smradovima.
Turci? Interesantno.

Па зашто цитираш "некористимозак пречана" умјесто неког "користимозак Шумадинца", није ваљда да ти нико културолошки ближи не пада на памет да га цитираш већ омраженог пречана.😉
Da bi bolje razumeli.

А зашто они подржавају Вучића, зато што им је он толико добар или можда и из разлога што их ви пљуцкате и то још од прије него је Вучић узео власт?
Zato što vole komunjare poput Dodika i Aljeka, a pri tome ih još nahrane i napoje jer su gladni isto ko sendvičari ovde.
1000009135.jpg

Nego šta nego huska. Poziva na nezavisnost, a prvi će da pobegne kada bombe počnu da padaju.
Zašto bi neko nezavisnost Srpske opažao kao razlog za rat ? Zainteresovane strane su još u Dejtonu sporazumele i potpisale da ni kojim okolnostima oružane snage RS ne smeju preći na teritoriju MHF i obrnuto.
Srpska nema pretenzije na teritorije drugih geopolitičkih entiteta a sve što traži za sebe priznaje i Muslimanskohrvatskoj Federaciji.

Poslednja izmena:
Ko je spominjao batinase iz RS? Ja pričam o ovim tvojim SNS smradovima.
Turci? Interesantno.

Da bi bolje razumeli.
Zato što se u ustaničkoj propagandi poreklo famoznih a nepostojećih "batinaša" SNS vezuje za Srpsku isto kao su povodom devetog marta 1991 lansirana izmišljotina da je policija koja je "tukla narod" po beogradskim ulicima dovedena iz prekodrinskih krajeva.
Zašto Turci kažeš
"If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it is a duck".

Zašto bi neko nezavisnost Srpske opažao kao razlog za rat ? Zainteresovane strane su još u Dejtonu sporazumele i potpisale da ni kojim okolnostima oružane snage RS ne smeju preći na teritoriju MHF i obrnuto.
Srpska nema pretenzije na teritorije drugih geopolitičkih entiteta a sve što traži za Srbe priznaje i Muslimanskohrvatskoj Federaciji.
Zato što NATO/Zapad odlučuju o svemu.
Tako da su pravili provokaciju, pritisli dugmiće da bi se Dodik upecao ko majmun. I jeste.
I ja sam već jednom pitao, šta će biti kada bude bio referendum i krene pitanje nezavisnosti? NATO će to oberučke prihvatiti? Rusi će da prete raketama?
Ne razumem jel se svi prave ludi i misle da će Srbi u Srpskoj ili Srbiji proći nekažnjeno? Da će neko nama doći u pomoć?

Ja sam na vreme rekao šta mislim i da će samo da se oboje o glavu. Svidelo se to vama ili ne.
Videćemo ko će biti u pravu na kraju.

Zato što NATO/Zapad odlučuju o svemu.
Tako da su pravili provokaciju, pritisli dugmiće da bi se Dodik upecao ko majmun. I jeste.
I ja sam već jednom pitao, šta će biti kada bude bio referendum i krene pitanje nezavisnosti? NATO će to oberučke prihvatiti? Rusi će da prete raketama?
Ne razumem jel se svi prave ludi i misle da će Srbi u Srpskoj ili Srbiji proći nekažnjeno? Da će neko nama doći u pomoć?

Ja sam na vreme rekao šta mislim i da će samo da se oboje o glavu. Svidelo se to vama ili ne.
Videćemo ko će biti u pravu na kraju.
Kako neko ko samo traži ono što mu pripada huška na rat ?

Zato što se u ustaničkoj propagandi poreklo famoznih a nepostojećih "batinaša" SNS vezuje za Srpsku isto kao su povodom devetog marta 1991 lansirana izmišljotina da je policija koja je "tukla narod" po beogradskim ulicima dovedena iz prekodrinskih krajeva.
Zašto Turci kažeš
"If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it is a duck".
1000010066.jpg
1000010145.png
1000008870.jpg

Back