Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.783
Džordži, samostalan si samo ako živiš sam. Ako živiš u zajednici onda se podrazumeva da se sve dele, pa i troškovi.
Nije bitno da li si u zajednici sa roditeljima, supružnikom, momkom/devojkom.
Pa i roditelji su živi ljudi majku mu. Normalno je da izdržavaju decu koja nemaju posao, ali kad deca imaju posao onda treba i da dele troškove.
Ili nek idu sami da žive ako mogu. Samo što će u tom slučaju mnogo više davati na troškove.
Pa bitno jeste zato sto i pocinjes zajednicki zivot uz dogovore da se daje pola pola ili ko kolko ima..a kod roditelja samo dodjes do jednog trenutka posle 20god da trebas davati..kazem ok je ako nemaju pa tu padne dogovor ti za ovo mi za ono..uglavnom primere koje znam da se ti matorci shlepaju a idu na more..imaju slamarice..a nama svima visi posao svaki dan o koncu..to njih ne zanima..ne zanima..iskopali bi oci i uvek otezaju u takvim situacijama kad naviknu da im dajes..nema ono da razumeju da su se vremena i pravila promenila

Valjda su zasluzili, majkumu, posle svega sto su ulozili u moje skolovanje, treninge, kurseve jezika i sta mi sve nije palo na pamet…. da im platim npr. hebenu banju. 

objasnila..poenta je da matorci totalno drugacije posmatraju danasnje potrebe i nisu 20god prosli knez mihajlovom da vide cene..to i nije strasno..najveci je problem sto se kad-tad zbog novca na krv i noz sa najblizima..e to treba izbeci