Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo je Srbima dao dve pokrajine, a drugima nijednu...samo Srbi i treba da ga cuvaju, da se podsecaju na sopstvenu glupost?!?
A sto je Srbima napravio one dve pokrajine, mislim gde je logika?!?
Razlog nigde nisam mogao da procitam?!
Pa dobro cemu onda one dve pokrajine, kako to drugi nisu dobili nego samo Srbi?!?
Cudna je to ljubav?!
А чему у уставу СР Хрватске одредба о два конститутивна народа?Pa dobro cemu onda one dve pokrajine, kako to drugi nisu dobili nego samo Srbi?!?
Cudna je to ljubav?!
A zasto?
A zasto bih?!
Da se poklonim bonvivanu, nepismenom bravaru koji svira klavir, coveku koji nije znao dve recenice da sklopi...
Mome pradedi je uzeo kucu, i delu rodbine, streljao je vise Srba nego mnogi dokazani zlikovci, upropastio nam drzavu.
Samo su Srbi toliki mazohisti da se klanjaju svom dzelatu![]()
А чему у уставу СР Хрватске одредба о два конститутивна народа?
Ma sta si zapeo sa pokrajinama.Vzno da smo uvek pobejivali .
Pa zapeo sam zato sto su uopste postojale, idiot bio onaj ko ih izmislio...
Xexe,a da li si znao da smo mi partizani na celu sa Titom bili ppobednici,zato,hajde malo placi.
Naravno, podrzavam. On i onako nije sahranjen tu.
Pojedini se i klanjaju svom dzelatu -Drazi mihajlovicu.
Jel ti umes da odgovoris na moje pitanje ili da bude parola pametniji popusta?!?
Zasto su napravljene pokrajine samo u Srbiji?!?
Te spodobe iz proslosti treba zaobilaziti, 2010. godina je, gori nam pod nogama, treba razmisljati kako dalje, a ne da se bavimo biografijom ovakvih protuva.
Pa bas zato sto nam gori pod noge,trebamo da vratimo komunizam,sa novim vodjom poput druga Tita i Staljina.

Mislim da bi to bilo idealno![]()
А опет свега тога не би било...Nicemu, to niko nikad nije ni gledao, svi uvazavaju jedino granice a Srbija ih je imala najvise.Praksa pokazuje.
A krajiski Srbi su ispali pravi naivci sto su uopste pristali da zive u SR Hrvatskoj posle genocida 1941...
Sta ti fali sa pokrajinama?
Pa i to je dokaz da je voleo srbiju.
А опет свега тога не би било...
Да се нису појавили Туђман и Милошевић, и у договору схебали Југославију.
Pa vidis da se jedna otcepila, kako sta fali...sto se od Hrvata ili Makedonaca niko ne odvaja, kako oni nisu imali pokrajine i porbleme?!?
Zasto se na Kosovu morao znati albanski jezik za dobijanje nekog posla za vreme SFRJ?!?
Zasto nije postojala npr. AP Dalmacija?!
Ti se razumes u te komuniste i titoiste ti sigurno imas logican odgovor na ova pitanja?!?
Ako saznam prave odgovore mozda i ja budem jedan od vas ko zna?!