ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
А где пише да године треба да се мере стотинама?Rodili se u Nemackoj, ali kad, pre koliko stotina godina?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А где пише да године треба да се мере стотинама?Rodili se u Nemackoj, ali kad, pre koliko stotina godina?
А где пише да године треба да се мере стотинама?
Ма јесте, само не конташ...![]()
Gde pise da neko treba da dobije svoj sluzbeni jezik u stranoj drzavi cim predje granicu?
Којој страној држави, ако су ти Турци држављани Немачке, и неретко ту живе и преко 50 година, и они и потомци им...
Najveci deo Turaka Nemacku i ne dozivljava kao svoju drzavu, i pored drzavljanstva, ne zato jer im Nemacka kao nesto uskracuje, vec zato jer ne zele
Problem njihove integracije u Nemackoj nije od juce, i nisu Nemci uzrok tome.
Ма немооој??? А значи Албанци су ону државу листом доживљавали као своју, па су зато добили право на покрајину, језик, албанолошки институт (то није било ни у Албанији), судове, полицију, извршно веће, ТО, јел да?
Ма немооој??? А значи Албанци су ону државу листом доживљавали као своју, па су зато добили право на покрајину, језик, албанолошки институт (то није било ни у Албанији), судове, полицију, извршно веће, ТО, јел да?
Najveci deo Turaka Nemacku i ne dozivljava kao svoju drzavu, i pored drzavljanstva, ne zato jer im Nemacka kao nesto uskracuje, vec zato jer ne zele
Problem njihove integracije u Nemackoj nije od juce, i nisu Nemci uzrok tome.
Ma mooooj!!!
Albanci nisu morali da SFRJ dozivljavaju kao svoju, ona JESTE bila njihova drzava, kao i svih ostalih naroda u YU.
I da, zato su imali svoj jezik, a kako je milicija bila njihova pricaj onima koji uce istoriju pisanu posle 90-tih, a ne nekome ko je tada bio dole.
Ја о томе све време и причам, Немачка је држава Немаца, али није држава Турака, а Југославија је била и албанска и хрватска, али није била и српска, него антисрпска држава.
Зато ћемо лепо да сахранимо сваку успомену на њу, и градићемо државу по угледу на Немце, дакле Србија држава Срба...
Ја о томе све време и причам, Немачка је држава Немаца, али није држава Турака, а Југославија је била и албанска и хрватска, али није била и српска, него антисрпска држава.
Зато ћемо лепо да сахранимо сваку успомену на њу, и градићемо државу по угледу на Немце, дакле Србија држава Срба...
Немачка тек постаје држава Немаца, посебно са новим имиграционим законом(а знамо да црнци и Турци нису баш на ''ти'' са IQ-ОМ).
И треба, треба Европске државе да прекину са оваквом имиграционом политиком, ако не прекину, наебали су.
Srbija treba biti zemja za gradjane planete zemlje,kao i sve ostale drzave.
Француска је баш ''добро'' прошла....
Да, сада играју бољи фудбал због имиграције.![]()
Од тог фудбала, до паљевине предграђа је јако мало, а до фудбала људским главама исто тако недостаје само корак..
Имам утисак да нам је западни свет направио ову ситуацију код нас (смишљено, деценијама) да би проучавајући развој догађаја код нас извукли поуке шта да раде и како да управљају својим кризама.
Иначе, они без увоза становништва нису могли да одрже економије, и увезли су га оданде где је било тржишних вишкова, из арапских и исламских земаља..
Аха, пробај да се на попису у Француској изјасниш национално, или етнички, па ће ти бити јасно...
Ја говорим и Србији данас, у којој свака мањина преко 2% има право на службену употребу језика на нивоу републике, и свака мањина преко 15% има исто право на нивоу општине.U sastav Kraljevine SHS nije usla samo Srbija, vec i delovi nekadasnje AU, kod danasnje Nemacke to nije slucaj, zato ih se i ne moze porediti kako to ti radis.
Sa ovim zadnjim se slazem.
Zasto bi biloКада смо већ код имиграције и Француске.
Гледао сам скоро филм ''Посетиоци'' (игра Жан Рено)
У филму(ко је гледао сетиће се) француски племић и његов слуга из средњег века долазе у садашњост.
И поред неког пута, витез и његов слуга(онако обучени и наоружани) зауставе неки комби, а из комбија излази црнац.
Кад повика слуга ''Сарацен газда, Сарацен!
А витез француски мач у руке па да расече црњу(који наравно побеже тако брзо, да би стигао и Ивана Гавриловића док фура на море
)
Е сада, шта мислите, шта би помислио(урадио)Француски витез, племић, када би дошао из средњег века у данашњи Париз?
Крвопролића би било.![]()
Када смо већ код имиграције и Француске.
Гледао сам скоро филм ''Посетиоци'' (игра Жан Рено)
У филму(ко је гледао сетиће се) француски племић и његов слуга из средњег века долазе у садашњост.
И поред неког пута, витез и његов слуга(онако обучени и наоружани) зауставе неки комби, а из комбија излази црнац.
Кад повика слуга ''Сарацен газда, Сарацен!
А витез француски мач у руке па да расече црњу(који наравно побеже тако брзо, да би стигао и Ивана Гавриловића док фура на море
)
Е сада, шта мислите, шта би помислио(урадио)Француски витез, племић, када би дошао из средњег века у данашњи Париз?
Крвопролића би било.![]()
Zasto bi bilo
Наравно да би га посекао. Иначе, филм је супер. Има још тих примера...Белгија, рецимо. Jaaak film.....обожавам Европски филм..