Jedan mali problemU pravu su, treba ti uruciti otkaz. Docekaces i to jednog lepog dana valjda![]()
nema ko da radi (umesto mene,.. nas
--------------------------------------------
zakon ponude i potražnje ,... želeli ste - gledajte.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedan mali problemU pravu su, treba ti uruciti otkaz. Docekaces i to jednog lepog dana valjda![]()

Mislim da je resenje ukrupnjavanje norme. Onima koji hoce da rade dati svima 150%, sta je problem da nastavnik ima 30 casova nedeljno kao i djaci. To je i nacin da se povecaju plate.Jedan mali problem
nema ko da radi (umesto mene,.. nas)
--------------------------------------------
zakon ponude i potražnje ,... želeli ste - gledajte.![]()
Naročito sada to ne bi bio problem, jer i učenici podržavaju proteste, pa ovi nastavnici, koji (kao) rade - puno ih je manje od nas, imaju najviše dva učenika (najčešće nijednog).Mislim da je resenje ukrupnjavanje norme. Onima koji hoce da rade dati svima 150%, sta je problem da nastavnik ima 30 casova nedeljno kao i djaci. To je i nacin da se povecaju plate.
Broj djaka moze jos lakse da se smanji, srednja nije obavezna...Naročito sada to ne bi bio problem, jer i učenici podržavaju proteste, pa ovi nastavnici, koji (kao) rade - puno ih je manje od nas, imaju najviše dva učenika (najčešće nijednog).
da nastava u svakom slucaju.Pitanje za sve čija deca idu u školu i trenutno su u bojkotu nastave
Da li ste za to da svi prosvetni radnici koji su u štrajku napuste prosvetu i odu da se bave nekim drugim stvarima a da obrazovanje dece preuzmu isključivo partijski, poslušni kadrovi sa kupljenim diplomama i znanjem koje je na uobičajenom nivou za polaznike partijskih akademija i privatnih fakulteta (kupljene, ne zarađene diplome)
Jednostavan odgovor da ili ne, dakle
- Nastava po svaku cenu pa makar je držali isključivo partijski kadrovi
- Podrška nastavnicima u obustavi nastave i nastojanjima da se škole ne vrate na mesto koje im pripada
Još nije obavezna,2030 će biti obavezna srednja škola.Broj djaka moze jos lakse da se smanji, srednja nije obavezna...
To im je ta borba za pravo i pravdu... zamisli da osnuju stranku, predju cenzus kao Sojic i dobiju neki resor, kako bi ga opravili. Ali naravno to se ne bi moglo desiti - oborili bi Cedin negativni rekord u broju glasova.Po kom osnovu prosvetari koji blokiraju rad osnovnih škola traže isplatu punih i uvećanih plata?
Jel se zna nešto?
Na forumu sam do sada čitao da su plate najmanje bitne......
Nisu bitne pare ali oću na Kipar.Po kom osnovu prosvetari koji blokiraju rad osnovnih škola traže isplatu punih i uvećanih plata?
Jel se zna nešto?

Hoce ne ispunjavaju se onih 30 minuta zakonom regulisanihAl ce biti krivicnih prijava juju
a ti pises iz Pristine pa se radujes svakom ataku na srpski budzet?Bice bice, al ce da se placaju kazne iz budzeta.

Opa pa tu ima i stranih elemenata,masalaa ti pises iz Pristine pa se radujes svakom ataku na srpski budzet?![]()
Necemo sad o Pristini kao inostranstvuOpa pa tu ima i stranih elemenata,masala
dobrodosli su i oni na forum da iznesu misljenjeIskreno i to nagadjamo ali sve je moguceNecemo sad o Pristini kao inostranstvudobrodosli su i oni na forum da iznesu misljenje
Po zakonuPo kom osnovu prosvetari koji blokiraju rad osnovnih škola traže isplatu punih i uvećanih plata?
Jel se zna nešto?
Знам по себиNaročito sada to ne bi bio problem, jer i učenici podržavaju proteste, pa ovi nastavnici, koji (kao) rade - puno ih je manje od nas, imaju najviše dva učenika (najčešće nijednog).
, кад год сам могао да не идем у школу нисам ишао, то је у природи деце.Kako po zakonu kada je po zakonu štrajk prosvete skraćeni časovi od po 35 minutaPo zakonu.
Објаснио је да та ситуација није предвиђена законом...као...Kako po zakonu kada je po zakonu štrajk prosvete skraćeni časovi od po 35 minuta
a ovde je u pitanju potpuna blokada koja nije po zakonu?![]()
da nastava u svakom slucaju.
otkaz svima koji su obustavili nastavu.
nemam reazumevanja za prosvetne radnike koji su obustavili rad. nemam razumevanja ni za ministarstva. jednima i drugima treba uskratiti poverenje.Sve ok, takvim uništavanjem obrazovanja smo i došli u situaciju gde se danas nalazimo.
Danas je preminulo dete iz Leskovca, lekar pedijatar u Leskovcu nije prepoznao napad slepog creva i 3 puta je vraćao dete kući dok nije došlo do pucanja.
Poslali ga prekasno za Niš, dete umrlo u putu.
koliko sam te razumeo ti si deo institucija države. pa dobro znaš šta su negativna selekcija, korupcija kod zapošljavanja i višak kadrova učinili u pogledu kvaliteta rada institucija i njihove ekonomičnosti.U državi u kojoj nepismeni vladaju i nepismeni se pitaju drugačije ne može ni biti
ne da ce raditi nego ce dobiti i ordene za zasluge u borbi za PRAVDU I FUNKCIONALNE INSTITUCIJE , unistenje korupcije i borbi protiv kriminala!+
nemam reazumevanja za prosvetne radnike koji su obustavili rad. nemam razumevanja ni za ministarstva. jednima i drugima treba uskratiti poverenje.
otkazi i nova zapošljavanja. prosvetari koji su obustavili rad nikad više ne mogu dobiti radno mesto u prosveti.