Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.419
Smanjili su školarinu na 50%, povećanje plate 16% mada su mogli da povećaju na 25%.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mi- oni čija deca ne idu u školuTo mi i vi je potpuno pogrešno...to naglašavanje nas i vas govori samo da razlike nema. Zaključila si da ja nisam za studente, zato što ne podržavam obustavu obrazovanja za maloletne osobe...dok god postoji ta isključivost, nedostatak kritičnosti sopstvenih ciljeva, nismo drugačiji od trenutne vlasti....
organizatori protesta su studenti i oni jako dobro znaju imena i prezimena svih koji su poginuliPodsetimo, porodica Firić je u tragičnom događaju na Železničkoj stanici u Novom Sadu izgubila tri svoja člana porodice - Đorđa i njegove unuke Valentinu i Saru, a jedan od članova porodice Dragoslav Fiirić je pokazao svu dvoličnost opozicije i njenih pristalica.
Ono što otkriva lešinarski karakter opozicionara koji na talasu tragedije organizuju haos skoro svakodnevno jeste činjenica da niko od predvodnika protesta ne zna da nabroji ni tri imena stradalih u tragediji u Novom Sadu.
Znam, ćerka od moje sestre je na MFNS.organizatori protesta su studenti i oni jako dobro znaju imena i prezimena svih koji su poginuli
a to što ti je izvor informacija informer dovoljno govori o tome koliko pojma nemaš ni o čemu
šta znaš?Znam, ćerka od moje sestre je na MFNS.
Znam šta priča u vezi protesta.šta znaš?
šta priča?Znam šta priča u vezi protesta.
Priča da niko od njih ne veruje da će protesti trajati u nedogled,čak se priča da je kraj ili pauza u maju.šta priča?
kakve to veze ima sa tim da se pozivaš na informer kao izvor istinitih informacija i sa tvojom tvrdnjom da organizatori protesta ne znaju imena poginulih?Priča da niko od njih ne veruje da će protesti trajati u nedogled,čak se priča da je kraj ili pauza u maju.
Ja nisam rekao da je to tačno.kakve to veze ima sa tim da se pozivaš na informer kao izvor istinitih informacija i sa tvojom tvrdnjom da organizatori protesta ne znaju imena poginulih?
čemu onda ovaj post? https://forum.krstarica.com/threads/da-li-podrzavate-obustavu-nastave.1023219/page-59#post-50619859Ja nisam rekao da je to tačno.
Nema potrebe da se priča takvim tonom, niti da se vređa....ponavljam po ko zna koji put jedno isto, problem je što obustava ne obuhvata sve škole, neki imaju redovne časove, neki skraćene, neki nikakve....unapred su osuđena deca koja nemaju nikakvu nastavu.mi- oni čija deca ne idu u školu
i vi- oni čija deca idu u školu
nemoj mi reći da nema razilke između nas i vas
mi se borimo za bolje sutra svih nas, a i vas
i ne pitamo za cenu
a vi ne vidite dalje od sopstvenog nosa
bitno vam je jedino da vaša deca ne izgube koji čas
ko je mene pitao kako mi je što mi je dete zbog kovida izgubilo brdo časova?
ili što je meni lično prekinuta školska godina zbog bombardovanja?
Nije mu prvi put da laze
gde ja bilo koga vređam?Nema potrebe da se priča takvim tonom, niti da se vređa....ponavljam po ko zna koji put jedno isto, problem je što obustava ne obuhvata sve škole, neki imaju redovne časove, neki skraćene, neki nikakve....unapred su osuđena deca koja nemaju nikakvu nastavu.
Kada je bio kovid nijedna škola nije radila, kada je bilo bombardovanje nijedna škola nije radila, a sada deca zavise od raspoloženja predavača....ne znam šta nije jasno, ako je obustava onda je obustava za sve...
I dalje mi nije jasno ko su naši, ko su vaši...nije ni važno....kod mene postoje samo pošteni i savesni i oni koji to nisu.gde ja bilo koga vređam?
samo kažem da ima razlike između vas i nas
a zašto obustava ne važi za sve, to je opet pitanje za ove vaše
ako je većina u blokadi, zašto se manjina ne prikloni tome? i mirna bačka, nijedno dete neće biti manje ili više oštećeno u odnosu na drugu decu
Kako da ne.Nije mu prvi put da laze
Uvek posle kaze nisam ja rekao...
Dokazao sam i ja vise puta da laze
Time ih umiruju da se ne pobune protiv huligana. Plenumasima je svejedno ako okinu godinu jer i ovako redovno okidaju, dok njima nije...Priča da niko od njih ne veruje da će protesti trajati u nedogled,čak se priča da je kraj ili pauza u maju.
па ? ти ти спак у овом видеу ?
па ? ти ти пак у овом видеу ?
vaši- oni koji su protiv blokadaI dalje mi nije jasno ko su naši, ko su vaši...nije ni važno....kod mene postoje samo pošteni i savesni i oni koji to nisu.
a šta je ovog neplenumaša sprečilo da do sad završi fakultet?Plenumasima je svejedno ako okinu godinu jer i ovako redovno okidaju, dok njima nije...
Tako je. Dobro je da deca ne uce skole a da profesori ne rade svoj posao. Ostalo je jos da svesni i posteni lekari prestanu da rade. A svesna i postena milicija da da otkaz jer nije poapsila svesne i postene neradnike.vaši- oni koji su protiv blokada
i naši- oni koji su za blokade
što ujedno pokazuje i ko je savestan i pošten, a ko nije
opet porediš privremenu obustavu nastave koja je nadoknadiva bez posledica sa eventualnom obustavom rada lekara koja bi kao posledicu imala čak i smrtne ishodeTako je. Dobro je da deca ne uce skole a da profesori ne rade svoj posao. Ostalo je jos da svesni i posteni lekari prestanu da rade. A svesna i postena milicija da da otkaz jer nije poapsila svesne i postene neradnike.
Znam decu koja su vec izgubila godinu jer nece moci upisati redovno masters u julu.opet porediš privremenu obustavu nastave koja je nadoknadiva bez posledica sa eventualnom obustavom rada lekara koja bi kao posledicu imala čak i smrtne ishode