Da li podržavate obustavu nastave?

• Ukupno glasova
    80
To mi i vi je potpuno pogrešno...to naglašavanje nas i vas govori samo da razlike nema. Zaključila si da ja nisam za studente, zato što ne podržavam obustavu obrazovanja za maloletne osobe...dok god postoji ta isključivost, nedostatak kritičnosti sopstvenih ciljeva, nismo drugačiji od trenutne vlasti....
mi- oni čija deca ne idu u školu
i vi- oni čija deca idu u školu
nemoj mi reći da nema razilke između nas i vas
mi se borimo za bolje sutra svih nas, a i vas
i ne pitamo za cenu
a vi ne vidite dalje od sopstvenog nosa
bitno vam je jedino da vaša deca ne izgube koji čas
ko je mene pitao kako mi je što mi je dete zbog kovida izgubilo brdo časova?
ili što je meni lično prekinuta školska godina zbog bombardovanja?

Podsetimo, porodica Firić je u tragičnom događaju na Železničkoj stanici u Novom Sadu izgubila tri svoja člana porodice - Đorđa i njegove unuke Valentinu i Saru, a jedan od članova porodice Dragoslav Fiirić je pokazao svu dvoličnost opozicije i njenih pristalica.

Ono što otkriva lešinarski karakter opozicionara koji na talasu tragedije organizuju haos skoro svakodnevno jeste činjenica da niko od predvodnika protesta ne zna da nabroji ni tri imena stradalih u tragediji u Novom Sadu.
organizatori protesta su studenti i oni jako dobro znaju imena i prezimena svih koji su poginuli
a to što ti je izvor informacija informer dovoljno govori o tome koliko pojma nemaš ni o čemu

mi- oni čija deca ne idu u školu
i vi- oni čija deca idu u školu
nemoj mi reći da nema razilke između nas i vas
mi se borimo za bolje sutra svih nas, a i vas
i ne pitamo za cenu
a vi ne vidite dalje od sopstvenog nosa
bitno vam je jedino da vaša deca ne izgube koji čas
ko je mene pitao kako mi je što mi je dete zbog kovida izgubilo brdo časova?
ili što je meni lično prekinuta školska godina zbog bombardovanja?
Nema potrebe da se priča takvim tonom, niti da se vređa....ponavljam po ko zna koji put jedno isto, problem je što obustava ne obuhvata sve škole, neki imaju redovne časove, neki skraćene, neki nikakve....unapred su osuđena deca koja nemaju nikakvu nastavu.
Kada je bio kovid nijedna škola nije radila, kada je bilo bombardovanje nijedna škola nije radila, a sada deca zavise od raspoloženja predavača....ne znam šta nije jasno, ako je obustava onda je obustava za sve...

Nema potrebe da se priča takvim tonom, niti da se vređa....ponavljam po ko zna koji put jedno isto, problem je što obustava ne obuhvata sve škole, neki imaju redovne časove, neki skraćene, neki nikakve....unapred su osuđena deca koja nemaju nikakvu nastavu.
Kada je bio kovid nijedna škola nije radila, kada je bilo bombardovanje nijedna škola nije radila, a sada deca zavise od raspoloženja predavača....ne znam šta nije jasno, ako je obustava onda je obustava za sve...
gde ja bilo koga vređam?
samo kažem da ima razlike između vas i nas
a zašto obustava ne važi za sve, to je opet pitanje za ove vaše
ako je većina u blokadi, zašto se manjina ne prikloni tome? i mirna bačka, nijedno dete neće biti manje ili više oštećeno u odnosu na drugu decu

gde ja bilo koga vređam?
samo kažem da ima razlike između vas i nas
a zašto obustava ne važi za sve, to je opet pitanje za ove vaše
ako je većina u blokadi, zašto se manjina ne prikloni tome? i mirna bačka, nijedno dete neće biti manje ili više oštećeno u odnosu na drugu decu
I dalje mi nije jasno ko su naši, ko su vaši...nije ni važno....kod mene postoje samo pošteni i savesni i oni koji to nisu.

па ? ти ти пак у овом видеу ?

како да не.

да се подсетимо твојих лажи.

Nekad se ide od glave a nekad od repa. Ja nisam rekao da sam protiv studenata.

Ниси против студената. Само што си претходно о њима говорио како НАДСТРШНИЦУ КОРИСТЕ КАО МОТИВ ЗА ПРОТЕСТЕ ПРОТИВ ВЛАСТИ (дакле класична мантра режима ''све ово је у ствари ради рушења власти и бробе за власт а надстрешница је само изговор)
Дакле, лажеш да немаш ништа против студената. Ево поруке да се подсетимо

Studenti koriste nadstrešnicu kao motiv za proteste protiv vlasti, traže da im se ispune zahtevi a verujem da su od 5 zahteva ispunili 4 što je sasvim dovoljno da prekinu sav taj cirkus koji su započeli. Cirkus kažem zato što svaki put posle 15minuta ćutanja i blokade saobraćaja,počnu da
sviraju na pištaljke, prave buku, igraju, pevaju itd.

Prosvetni radnici itekako mogu da rade i da podržavaju studente,ali umesto takvog vida podrške odlučili su da obustave nastave.
Дакле, лажеш.

Tako je. Dobro je da deca ne uce skole a da profesori ne rade svoj posao. Ostalo je jos da svesni i posteni lekari prestanu da rade. A svesna i postena milicija da da otkaz jer nije poapsila svesne i postene neradnike.
opet porediš privremenu obustavu nastave koja je nadoknadiva bez posledica sa eventualnom obustavom rada lekara koja bi kao posledicu imala čak i smrtne ishode
i kako onda čovek normalno sa tobom da diskutuje o bilo čemu?

opet porediš privremenu obustavu nastave koja je nadoknadiva bez posledica sa eventualnom obustavom rada lekara koja bi kao posledicu imala čak i smrtne ishode
Znam decu koja su vec izgubila godinu jer nece moci upisati redovno masters u julu.

deca su istraumirana ovim a rasplet niko ne zna. Profesori ih zovu da idu na proteste jer ce u suprotnom poceti nastava...majko...

Back