Da li podržavate obustavu nastave?

Da li podržavate obustavu nastave?

• Ukupno glasova
    80
Profesorka matematike Dana je podržavala muškarce a nastava nije trpela.
Takodje, držala je privatne časove i djacima i muškarcima.

Може линк о којој ДАНИ је реч ...Хвала

neće ni ćuran na svadbu

... у ИДЕА има ћуран .. у ЛИДЛ има ћуран

да ли сте за то и да у МАКСИ има ћуран

Шта ме брига за гуске и полутке .. и волове.... лепо питам ЋУРАНЕ

Eh kod mene u kraju ovi sto su zavrsili nesto a na birou su jedva cekaju da ih pozovu da rade 🙄
Mozda ostave one koje trenutno ne mogu da zamene 😑
Eto i to ce se resiti a prosvetari u fabrike na liniju pa nek probaju tamo da strajkuju🐱

Ти 'надничиш на линији' ... или 'си предрадник на линији' ...или 'си власник линије' ?

Није за @Stojkov Menidjer

већ за

@snouden @snouden1

Poslednja izmena:
Pa već sam rekla, ko god od nas je u nekoj vrsti štrajka, svestan je da će mu umanjiti platu, ne razumem ovo potenciranje. Odakle bre vama ljudi, da mi uopšte pominjemo plate i da nas briga za umanjenja i slično??? Naš cilj nema veze sa parama.
ko ima sa strane plata mu nije bitna
srpski mozak, svi stepeni stručne spreme

što bi reko prodavac volova: "jak mi on stručnjak ja na volovima više zaradim"

Може линк ...Хвала
evo:
https://forum.krstarica.com/threads/da-li-podrzavate-obustavu-nastave.1023219/post-50580157
... у ИДЕА има ћуран .. у ЛИДЛ има ћуран

да ли сте за то и да у МАКСИ има ћуран
za NG smo imali sv. polutke i guske
naručivao narod tradicionalno, svako bi dotrčo po svoje

u Super Veru takodje ima sv. polutke

da li ste za to da IDEA i LIDL imaju sv.polutke?
Ти 'надничиш на линији' ... или 'си предрадник на линији' ...или 'си власник линије' ?
ovo nema veze sa mnom, dogovarajte se za poso
CV nije bitan ni Djindjić ga sa 50 nije imao pa dokle dogurao sve po zakonu o kom se kuka ovde

images
images
images

Zašto vređate ljude koji drugačije misle? Odakle ta potreba da se na taj način nametne vaše mišljenje? Pišem ovde već par godina, mislim da nijednom nisam uvredila sagovornika ovakvim epitetima. Ajde ironija i sarkazam, da ponekad sam i cinična al nikad ovakva generalizacija.

Upravo je obrnuto. Roditelji upadaju u škole, na Savete roditelja, blokiraju škole, "targetiraju" one koji rade, ucenjuju nastavnike/profesore da "podrže decu" itd. Izgleda da drugarice mame misle da su se vratile u 45-tu. Ti isti roditelji blokiraju škole i podržavaju obustave nastavnika ali oni redovno idu na sopstveni posao. Licemerno. Prosveta u Srbiji je u stanju potpune anarhije, bezvlašća i hroničnog nerada.

Poslednja izmena:
Wow, koja istorijska izjava :mrgreen: čitaš li malo parole studenta,koga oni jedino podržavaju??? Vas, koji mirno posmatrate i navijate iz svojih kancelarija ili nas, koji delima pokazujemo podršku toj deci? I kakve veze imaju deca sa našim otkazima, konkretno??? Molim te daj mi taj član zakona, hvala.

Konačno si u pravu. Sa 2000 km opušteno pratim ovaj cirkus u bivšoj otadzbini. I da, krijete se iza dece. Sad bi profesori na univerzitetima i gimnazijama radili ali im đaci blokiraju škole... :hahaha: :hahaha:. Otkaze nećete dobiti iako ste ih zaslužili jer nijedna Vlada na svetu ne otpušta toliki broj prosvetara koji štrajkuju. Čeka vas kresanje budzeta i grčki scenarijo. Nemoralno je decu koristiti kao instrument za rušenje ove nakzne vlasti.

dizvineš koja vlast je od 1989-te pa bila organizovana bez centralizacije?
pravdas i ovu privatnu gofnariju ... :( zalosno

aleksandar i andrej vucic sa bracom od rodjene tetke sinisom i predragom mali

uz predragovu bivsu devojku Anu brnabic kao premiejrku i predsednicu skupstine

uz maminog popa iz rodnog kraja profitija

Cetiri brata, rukovode drzavom i crkvom.

i ti to pravdas. :bljak:

ne ovo nije bilo, a verovatno je retko i u svetu. osim u dinsatijama nekim predavnim gde je to onda nromalna stvar.

dva brata uzese bracu od tetke , bivsu devojku jednog od njih i maminog popa

pa nije srbija imala premijera ili ministra finansija sposobnog istrucnog a da to nije vuciceva bratija ?

Konačno si u pravu. Sa 2000 km opušteno pratim ovaj cirkus u bivšoj otadzbini. I da, krijete se iza dece. Sad bi profesori na univerzitetima i gimnazijama radili ali im đaci blokiraju škole... :hahaha: :hahaha:. Otkaze nećete dobiti iako ste ih zaslužili jer nijedna Vlada na svetu ne otpušta toliki broj prosvetara koji štrajkuju. Čeka vas kresanje budzeta i grčki scenarijo. Nemoralno je decu koristiti kao instrument za rušenje ove nakzne vlasti.
srbija trazi PRAVDU I FUNKCIONALNE INSTITUCIJE

sta nije jasno ?

za to se sredstva ne birjau. bitno da su mirna a sve ostalo je za pravdu dopusteno.

zemlja ukojoj braca i njihova braca od tetke , plus predraga malog bivsa devojka ana brnabic i mamin pop iz rodnog kraja kao patrijarh spc, vladaju drzavom je upravo tim brljanjem andreja i predraga dovedena do potpunog posrnuca i totalne privatizacije zemlje pod ingerencije cetiri brata

Back