Da li podržavate obustavu nastave?

Da li podržavate obustavu nastave?

• Ukupno glasova
    80
Никакав проблем не би био да су све школе обезбедили трећину и да тече редовна настава.

Али, не они морају тотална обуставу рада како би они показали да су неко и нешто.

problem s glupim je što ne može shvatiti koliko je glup inače to ne bi bio.

lepo ti kažem da je ova anketa reprezentativna kao kao preliminarni rezultati glasanja na izborima. radi se mali broj nasumično uzetih uzoraka.

neka profesori prestanu s štrajkom pa da vidimo koliko će dece doći,

osim toga ima se logika. neki moron je smislio obustavu nastave očekujući da prosečan srbin žrtvuje školovanje svog deteta radi smene vlasti. izvinite ali taj nivo zombirabnja naroda još nije postignut u Srbiji.

Pa da, jer prosečan srbin (tu si dobro stavio malo slovo) je zadovoljan jer nije njegovo dete stradalo ispod nadstrešnice pa smatra da je sve u redu i može da se gura dalje.

@ssmpmd žalosno je to što se desila tragedija u Novom Sadu i ubila 15 ljudi,na žalost unazad smo imali još tragedija i niko nije pokrenuo proteste.

Da ja sam roditelj devojčice od 13 godina.

Nije nikoga "ubila tragedija" nego ljudska pohlepa i nemar.
Moraš da razdvojiš nesrećne slučajeve od ubistva, nisu ti ljudi izginuli na livadi ili u nečijoj privatnoj kući, kafani, čemu god nego u državnom objektu koji je država upravo rekonstruisala i pustila u rad

Ne mogu da se mešaju babe i žabe, nije isto da je neki poludeli terorista došao i pucao na toj istoj stanici i pobio te iste ljude i ovo što se desilo. Epilog jeste isti ali su uzroci i krvici vrlo različiti

Da smo se mi matori pitali ništa se ni ovaj put ne bi desilo ali deca su nam očigledno mnogo bolji ljudi od nas i eto ne daju da prođe tek tako, pojeo vuk magarca. Neki njihovi vršnjaci su tamo zavek ostali i oni neće da puste da krtivci odu nekažnjeni. Zato su ta deca mnogo bolji ljudi od nas.

Možemo da ih podržimo, kao što je red i da se konačno u ovoj zemlji zna da ćeš odgovarati za kriminal i ubistvo ili da se pravimo da je sve u redu i čekamo da neko naš ili mi lično ostanomo jednog dana ispod neke nove nadstrešnice.

Ako tebi nije jasno o čemu se ovde radi zaista mi je žao, ali nemam neko razumevanje za tvoje stavove.

Uzmi pa jednog dana, samo jednog dana izađi sa studentima na blokadu, ćuti 15 minuta i pokušaj da razmišljaš isključivo o dušama onih koji su poginuli o bolu i patnji i svim prekinutim snovima i željama koje su imali. Nemoj da gledaš na sat nego razmišljaj 15 minuta o njima.
Posle se vrati da nastavimo diskusiju

Деца су секта,јел.

Јел си ти родитељ?
Да необјашњиво, заиста. Човек каже да се брине за своје дете, поведе расправу о конкретним проблемима школовања деце у овом тренутку и дође лик и каже ти си Вучићевац. Можда јесте, можда није, неважно за тему која је горућа! Ало људи...докле бре... Срби, браћо итд :mrgreen:

Да необјашњиво, заиста. Човек каже да се брине за своје дете, поведе расправу о конкретним проблемима школовања деце у овом тренутку и дође лик и каже ти си Вучићевац. Можда јесте, можда није, неважно за тему која је горућа! Ало људи...докле бре... Срби, браћо итд :mrgreen:
Te podele pravi vladajuća garnitura. Kako doživljavaš reči predsednika jednom delu svog naroda : uništiću vas! ???

Nisam ni ja za to da prosvetni radnici dobiju otkaz,ali se mora naći model plate za prosvetne radnike koji rade pola-pola i za one koje ne rade.

Ja mislim da treba ići na dijalog sa ministarkom prosvete i da se nađe neko rešenje.
Jedan od naših zahteva je njena smena, objasni mi logiku dijaloga sa njom? Njena rešenja su dobro poznata, jako dobro nas je "rešila" :mrgreen:

Činjenica je da deca imaju pravo na školovanje, to niko ne spori, ali deca imaju i pravo na život a upravo to pravo je nekoj deci osporeno.

Dokle god ne vidimo ko je i zašto nečijoj tuđoj deci osporio pravo na život sva ostala prava moraće malo da sačekaju

Ako vi smatrate da je pravo vaše dece da se školuju važnije od prava tuđeg deteta da ne bude ubijeno onda moram da vas razočaram da upravo deca ne misle tako, jer su bolji ljudi od nas 100 puta.

Nisam ni ja za to da prosvetni radnici dobiju otkaz,ali se mora naći model plate za prosvetne radnike koji rade pola-pola i za one koje ne rade.

Ja mislim da treba ići na dijalog sa ministarkom prosvete i da se nađe neko rešenje.

Svakako, čim se nađe model za plate za tužioce i sudije koji 12 godina ne rade svoj posao i zbog kojih se i nalazimo ovde gde se nalazimo

Uzgred, svoju sopstvenu optužnicu režim je potpisao pre 7 dana kada su krenuli u "veliku akciju protiv korupcije" i kada su gromoglasno najavili da će "tužiocima DATI odrešene ruke"

Eto tu leži problem svih problema, da vidimo ko je to vezivao i još uvek vezuje ruke tužiocima u Srbiji i zašto pa da se vraćamo svi svojim poslovima a deca u klupe.

Па ужас имамо лудог човека на власти мој став је јасан по том питању.
Taj čovek nas deli na izdajnike, lojaliste, strane plaćenike i podobne. Deli nas na prekodrince i anacionalne Šumadince. Svakog ko drugačije misli, vređa i targetira. I sad ja, kao prosvetni radnik, da ćutim na to i učim decu šta je kritičko mišljenje, prihvatanje različitog mišljenja i slično? Koliki licemer treba da budem???

sve institucije u srbiji su lopovske. u prosveti, po opštinama, vodovodima... ima najmanje 50% više zaposlenih nego što treba.

i to je svuda u našem okruženju.

navešću ti primer jednog vodovoda u BIH koji sam video svojim očima. Formirao ekipu jedan Finac od tačno zaposlenih 25 ljudi. Toliko ocenio za taj gradić optimalnim brojem. i sve šljakalo par godina na zadovoljstvo i gradjana i zaposlenih.

medjutim. danas u istom gradu u istom kolektivu ima preko 100 zaposlenih. i ništa ne valja.

e tako je to u institucijama kod nas. ima 50-70% zaposlenih kojima trebaš dati otkaz da bi institucije normalno funkcionisale.

a šta ćeš s tim viškom. u isti zatvor s sns-om?:D
Zato je bitno da se ispune svi zahtevi studenata i uruši kula od karata narko krimi sns hobotnice.

Taj čovek nas deli na izdajnike, lojaliste, strane plaćenike i podobne. Deli nas na prekodrince i anacionalne Šumadince. Svakog ko drugačije misli, vređa i targetira. I sad ja, kao prosvetni radnik, da ćutim na to i učim decu šta je kritičko mišljenje, prihvatanje različitog mišljenja i slično? Koliki licemer treba da budem???
Вртимо се у круг. Надам се да ме ти бар не оптужујеш као предходни колега...

Back