Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Обично хвалисање које нигдје везе са истином. Отворио си тему гдје смо се на то осврнули.A ne verujem u njegovu priču o likvidaciji tolikog broja Hrvata.
Naravno da Simi Dubajiću treba dignut spomenik.Tu nema dileme.
I ispisan sa onog tamo spiska, secas seJednom izbačen s foruma i oćeš spomenik da ti se podigne, skromno.
I ispisan sa onog tamo spiska, secas se?
Ispisan sa spiska gde kazes da si ti trebao biti upisan. Ako se ne varam...Znam, to je... ne... a da nije... a možda... čekaj, čekaj... sigurno je... nije...Ne vredi, moja krhka memorija me ponovo izdala, pomagaj.
![]()
I ti bi dobio spomenik da nisi gibaničar.Jednom izbačen s foruma i oćeš spomenik da ti se podigne, skromno.
Ispisan sa spiska gde kazes da si ti trebao biti upisan. Ako se ne varam...
Kojeg spiska? Recite mi. Sve me zanima vezano za Simu.I ispisan sa onog tamo spiska, secas se?
I ti bi dobio spomenik da nisi gibaničar.
Zato se ti možeš sigurno pohvalit da si pobio više ustaša od njega?Након ратова улице и споменике опрадано је да добију они хероји који су положили живот и који су својим чином и жртвом задужили нацикју. Попут хероја Милана Тепића и бројних других хероја из одбрамбено-отаџбинског рата 1990их и ратова из ранијих времена који нису добили ни улице ни споменике. Од оних који претекну ратове, евентуално могу добити и неки војсковође рецимо из великог рата под условом да у постратном периоду њихово име није на било који начин укаљано.
Некакви партизански комесарчићи, "хероји социјалистичког рада" како су тада звали, хвалисавци који су се хвалили да су побили толико и толико усташа или још грђе четника ни случајну не би смјели добити ни улице ни споменике. Ако су неки добили своје улице, то ваља исправити.
Што се Симе тиче он је својим хвалисањем радио, додуше несвјесно, оно "понијело" га пиће али радио у корист антисрпске пропаганде
Обично хвалисање које нигдје везе са истином. Отворио си тему гдје смо се на то осврнули.
Хрвати су 1990их оформили комисију да попише страдале у тзв "крижном путу". И након седам и по година рада према Геигеру у расправи (овдје стр.95) наводно је поименично пописано 13.300 убијених Хрвата.
С тим да тај попис убијених никад није јавно објављен, није дигитализован, није доступан на нету, мало ко га је (наводно) видио, ту је обухваћено 5.503 убијених усташа те припадници других формацији, тим пописом су обухваћени и они страдали након 15.маја током тих путешествија од Блајбурга али и они који су погинули у жестоким борбама 12-14.маја током пробоја тог мноштва према граници.
Тако да су тврдње Дубајића само хвалисања у алкохолисаном стању.
И хвалисања која су српским непријатељи искористили за своју пропаганду
I sendvič je predobar za tebe.Neću valjda u sendvičare zbog pišljivi spomenik i ulice.![]()
Simo, dođi da ti nešto kažem.I ti bi dobio spomenik da nisi gibaničar.
I sendvič je predobar za tebe.
Ja ću da dodam, kada smo već kod klesanja: Htio, ali nije smio!Da se ukleše na Simin spomenik.
Vodi bolje računa da ti ne istruli dunja u fijoci.Da se ukleše na Simin spomenik.
Simo, ti se mene plašiš?Vodi bolje računa da ti ne istruli dunja u fijoci.![]()
Živ je Draža, umro nije! Jel to?Vodi bolje računa da ti ne istruli dunja u fijoci.![]()
Vodi bolje računa da ti ne istruli dunja u fijoci.![]()
Tebe upisuju na onaj semafor
Ja se upisujem u knjigu uspeha kad se dosetim šta kazo pre pet minuta... Nikad ja spomenik i ulicu neću dobiti.![]()
Јок. Ђујић, да. Овај је био партизан.
Ne lupaj. Rukovodstvo NDH nikada nije ni želelo da prihvti Z4. Franjo više puta izjavljivao.Slažem se da Sima treba dobit spomenik. Još jednom brkonji trebate podići spomenik, milicioneru Mili Martiću. Odbio je plan Z4 i tako je omogućio Srbima da žive u Srbiji.
KO JE TAJ?