Da li ovo postaje torbarski forum?

Poli46

Stara legenda
VIP
Poruka
94.140
Jedan ružan i ponižavajući izraz se ugnezdio na Krstarici.
Uvredljivo je pitanje: Jesi li je torbao?
Koliko puta si je torbao?
Izraz se proširio na gotovo celu Krstu,zahvaljujući
nekim članovima..Torbarima.
Zašto se reč sex zamenjuje uvredljivim izrazom torbanje?
Majke,sestre,kćerke, unuke takođe imaju "torbe"
u koje ovi što torbaju mogu da stave to što imaju.
Ako imaju..

Vidis kako moze da se uvredi a da se ne koriste psovke ili reci? Samo je fora postaviti sa na nekoj visoj kvazi moralnoj lestvi. Kao mi koji vodimo ljubav i ostali prljavi sto drkaju. E sad da sam ja takav, ja bih se uvredio i otvorio temu i zalio se tabu i ivanu i kome vec. Waaaa misle da sam perverzan waaa kme kme kmeee.

Citava debata i drama. "Mi koji vodimo ljubav i ostali stvorovi".
Zasto si se uvredio,jedino ako nije ono,istina najvise boli.
Postoji vodjenje ljubavi,sex imedju dvoje koji se vole i uzivaju u tome,ljubav i sex su njima nerazdvoiva stavka zivljenja.Postoji jos kategorija ali koje nemaju veze sa vodjenjem ljubavi a vrste su sexa.
Razne perverzije,zadovoljavanje raznih seksualnih fantazija,sado mazo sex,fetisi raznih vrsta i to je ok sve dok ne predje u blud i razvrat ali ne bih sada o tome.Ja samo mislim da razdvojiti sex,vodjenje ljubavi i ljubav,romantiku je nenormalno,bolesno ili zlonamerno.Nemam nameru nikoga da vredjam,nikoga pomenuo nisam samo govorim cinjenice.

Kome se torba neka torba, kome smeta neka ne gleda ili bar neka prijavi odredjeni post. Torbanje je interni “izraz” koji se koristi na LjiS-u i svi znamo poreklo, isko mi se ne svidja kad ga sam autor koristi.

Takoe. Da sam ja neka vlast, ja bih to sve uza zid pa ....

(akcija zavisi od pola okrivljenih)
Mogu ja prva… uza zid :prstic:

Poslednja izmena:
Ozbiljno ne znam.
U cemu je fora s jajima?
Slabo pratis Ljis ,sinnketov zastitni znak ,koliko je sama tema otvorio u vezi toga ....

Kome se torba neka torba, kome smeta neka ne gleda ili bar neka prijavi odredjeni post. Torbanje je interni “izraz” koji se koristi na LjiS-u i svi znamo poreklo, isko mi se ne svidja kad ga sam autor koristi.

Modu ja prva… uza zid :prstic:
Ma opasna si ti :think:

:cepanje:
Screen Shot 2022-06-08 at 5.17.52 PM.png

Zasto si se uvredio,jedino ako nije ono,istina najvise boli.
Postoji vodjenje ljubavi,sex imedju dvoje koji se vole i uzivaju u tome,ljubav i sex su njima nerazdvoiva stavka zivljenja.Postoji jos kategorija ali koje nemaju veze sa vodjenjem ljubavi a vrste su sexa.
Razne perverzije,zadovoljavanje raznih seksualnih fantazija,sado mazo sex,fetisi raznih vrsta i to je ok sve dok ne predje u blud i razvrat ali ne bih sada o tome.Ja samo mislim da razdvojiti sex,vodjenje ljubavi i ljubav,romantiku je nenormalno,bolesno ili zlonamerno.Nemam nameru nikoga da vredjam,nikoga pomenuo nisam samo govorim cinjenice.
Imas ljis pa otvori temu o tome. Suludo bi bilo sada da raspravljamo ovde koje vrste seksova postoje i koji su bolji a koji ne. Moja poenta je da mozes da uvredis na razne nacine. I te uvrede mogu da nose vecu tezinu nego sleng rec torbanje. I da time branis jednu stranu a pokusavas da uvredis drugu. Ne znam, ako ti to nije jasno, onda nema o cemu da se prica. Ali pogodi sta? Ja sam ovde kome ne smeta rec torbanje isto kao i ti. I ja cu se boriti da ne dodje do tqkve cenzure i obrazlosio sam zasto. Jedino ako se neka psovka, ili stav usmeri da bi se direktno uvredila driga strana.

Jedan ružan i ponižavajući izraz se ugnezdio na Krstarici.
Uvredljivo je pitanje: Jesi li je torbao?
Koliko puta si je torbao?
Izraz se proširio na gotovo celu Krstu,zahvaljujući
nekim članovima..Torbarima.
Zašto se reč sex zamenjuje uvredljivim izrazom torbanje?
Majke,sestre,kćerke, unuke takođe imaju "torbe"
u koje ovi što torbaju mogu da stave to što imaju.
Ako imaju..
Baš džiberski izraz !
Obično ugrožena vrsta koristi taj izraz !
Daje im valjda osećaj moći i dominacije .
Kompleksi su čudo !

Back