Očigledno postoji neki problem. Ja bih malo detaljnije pisala o tome.
Svud a u svetu postoje forumi Ljubav i sex. Evo jednog na engleskom jeziku pa možete videti šta je sadržina: početni BDSM, kontrola rađanja, slobodna jubav, genitalije, donji veš, mastrurbacija, doivljaji orgazma, veze, seksualno zdravlje, itd.. ima i spenking što se ne vidi i još neke kategorije..
Pogledajte prilog 1183486
E sad, ko stalno piše mora koristiti neki sinonime. Kada se kaže sex to nije dovoljno. Postoji ovakav i onakav sex. Kada se kaže to iebanje misli se na određenu vrstu sexa, da se ne bi opisivalo "ono kada me je tuc.ao jako" ili slično.. Na forumu kao što je LjiS mora biti dozvoljeno korišćenje sinonima.
I ako bi se neki deo odvojio, kao što postoje lične erotske fotografije od neta i ostavio samo za članove, opet bi postojhali neki članovi foruma koji bi negodovali, jer je za članove foruma sve otvoreno.
Izlaz je možda u tome da se zaista vodi računa o tome na kom ste potforumu, nije isto pisanje na Obrazovanju i na Ljubav i sex, ili na Književnosti i na ..
I sad moje pitanje, koji je pristojan sinonim ya iebanje? U našem narodu se ti termini koriste stotinama godina. I Vuk je uveo u svoj rečnik mnoge koji se ovde automatski stavljaju sa zvezdicama..
Dakle, o čemu bi ljudi koji žele pričati o sexualnim iskutvima pričali? za to takođe služi forum. Ko želi npr da razmenjuje sexualne savete. Kod nas toga nema eksplicitno, mada i ima u nekim temama...
I da, ljubav i sex , misli se na erotsku ljubav. ne na bratsku, prjateljsku, roditeljsku... već na onu koja je vezana uz sex. Tu su i teme o vezama i slično. Ko se želi poetski izraziti ide na potforum Književnost npr. I tamo postoji tema Erotske priče.. ali se vodi računa o jeziku i u njima. Primeri erotskih ljubavi u kojima ljudi ne žele telesni kontakt je vrlo malo... svi obično žele i o tome maštaju.
A van tog potforuma moderatori mogu u skladu sa politikom foruma da cenzurišu izraze.