Da li ovo postaje torbarski forum?

Poli46

Stara legenda
VIP
Poruka
94.240
Jedan ružan i ponižavajući izraz se ugnezdio na Krstarici.
Uvredljivo je pitanje: Jesi li je torbao?
Koliko puta si je torbao?
Izraz se proširio na gotovo celu Krstu,zahvaljujući
nekim članovima..Torbarima.
Zašto se reč sex zamenjuje uvredljivim izrazom torbanje?
Majke,sestre,kćerke, unuke takođe imaju "torbe"
u koje ovi što torbaju mogu da stave to što imaju.
Ako imaju..

sloboda govora.to je Sinnke prvi pokrenuo.''torbanje''.

ovo je forum

tucanje,prccanje,fircanje,cepanje...
ko hoce da bude ponekad nekulturan umesto-vodili smo ljubav,seksualni odnos,kaze,torbali smo se,tucali smo,jebbali smo se i tako.
Svi ti izrazi su uobičajeni,ružni ali uobičajeni.
Istorbati neku ženu je ekstremno ružan izraz.

Uveren sam da nijedna žena u realu neće drugarici da kaže "Znaš kako smo vodili ljubav", "Znaš kako dobro vodi ljubav". Znači nema teoretske šanse.
Svi ti izrazi su uobičajeni,ružni ali uobičajeni.
Istorbati neku ženu je ekstremno ružan izraz.
za sve je kriv Sinke torbar.to je njegov licni pecat :lol:

Zapanjena sam, odraslim ljudima kojima koji obitavaju ovdje a prosjek nam je 30+ trebaju smjernice gdje je nešto primjereno a gdje ne pisati i raditi je banalno. Ako pišeš na ljisu slobodno udri i daj sebi oduška ali valjda ćeš majka mu stara pogledati gdje si prije nego bubneš. Ebote to je kao kad bi ušao u opštinu pa viknuo ej konobar daj turu pića a došao si da izvadiš rodni list?

Kapiras? Unesto da kazem: Imao sam spontan, bez laznih moralnih tezina, oslobadjajuc, ljudski koji uzima u obzir i sve emocije kao i biolosku potrebu, zustar seksualno initmni odnos, ti ga skratis sa Hebali smo se. Moze i hebao sam je, moze i ona da kaze hebala sam ga. Ili hebala me. Prcala me, sta vec. Ovaj se torba..
To može da se kaže i ovako:
Oac mi je torbao majku pa su mene napravili !?

Jedan ružan i ponižavajući izraz se ugnezdio na Krstarici.
Uvredljivo je pitanje: Jesi li je torbao?
Koliko puta si je torbao?
Izraz se proširio na gotovo celu Krstu,zahvaljujući
nekim članovima..Torbarima.
Zašto se reč sex zamenjuje uvredljivim izrazom torbanje?
Majke,sestre,kćerke, unuke takođe imaju "torbe"
u koje ovi što torbaju mogu da stave to što imaju.
Ako imaju..
Ti koji koriste taj izraz ili nisu u zivotu to radili ili su to radili pre 10+ godina

A meni je vodjenje ljubavi bas degutantno i defradirajuce. Jer sugerise na to da ja kao muskqrac moram da joj pruzam afekciju
Ne sugeriše ništa. "Vođenje ljubavi" je u srpskom jeziku samo sinonim za seksualni odnos.

Kao što je "mlaćenje prazne slame" sinonim za uzaludnu priču koja nema nikakve svrhe, i ne sugeriše da tu zaista postoji neka slama.

Ja sam protiv političke korektnosti. Obrazloženje:

Ako meni danas smeta nešto, tebi će sutra nešto drugo, nekom trećem će nešto treće....
Gdje to prestaje??

Izraz 'torbanje" ne vrijeđa žene, to samo govori o vrsti relacije tog čovjeka i te žene.
Ako si ti ili ja fina, to ne znači da su sve žene fine.
Bravo!

Back