- Poruka
- 42.301
To sam htela da kažem, ali nisamMislim da treba da prvo odredimo sta je to prevara i o kakvom partneru se radi.
Uzecu uslov da je partner neko s kim zivim zajedno, a da je prevara kada radi nesto iza ledja - dakle siebe moje poverenje.
U tom slucaju bih ostavio.
Jer je izigrano moje poverenje od osobe sa kojom delim zivot.
Ovde je jako vazno da se kaze da ona koju odaberem da delim zivot sa njom, uziva moje puno poverenje i da je to neko sa kime sam, pre odluke da delimo zivot, prosli i nasli se kompletno u vezu seksa, seksualnih zelja, mastarija, pa i onih najprljavijih.
Dakle jedna 100% čista situacija.
U takvoj situaciji se podrazumeva da smo se jedno drugom potpuno otvorili i da smo jedno drugo potpuno prihvatili.
E, kada u takvoj situaciji dodje do toga da te partner vara i radi nesto iza ledja, to je udarac na suštinu te veze - na bezrezervno poverenje.
I zato sto je to udarac na suštinu - zato (ogradjujem se na sopstveni slucaj) tu nema buducnosti, i zato tu pada raskid.

To je to.
Inače, ja bih umela sve naše strasti da okrenem na još veću. Ne mogu da pišem ali znaš na šta mislim, tipa sviđa mu se neka i to.. može da me boli ali može i da me uzbuđuje, kada ima poverenja sve se da usmeriti na plus. Ali ako vidim da me laže hmmmm, 8nda je nestala suština.