Da li ostavljate partnera kad saznate da vas je prevario/la?

Ko može nek ima.
Meni lično nije duboko kad ide na više frontova, a ako nije duboko onda je poludosadno !
Ja volim da utonem u nekoga skroz.. da imam jak osećaj. A to ne biva sa više osoba. sex tralala me ne zadovoljava, ništa se spec ne osećam posle.
Ok, vazi, kapiram. Stvar je relacije. S tim sto po mom iskustvu relacije mogu upravo da budu dublje kada se energija ne zadrzava previse i fokusira. Znas i sama ono kada ste previse upuceni jedno na drugo.

Ma gde kod mene pored dece i obaveza da budemo upućeni.. pa ja nemam komunikaciju po nedelju dana ! haha
p to ti kazem. A i sigurno imas vec neke ustaljene navike, obaveze, rutinu. Jedino sto tako zrele i formirane ljude koci je okruzenje i nametnute vrednosti. Ludilo.
A sto bi i Rudjer Boskovic "rekao": "Ako skrenem jos malo, tacno cu se vratiti na pravi put!"

Ma, mislim, mi se svi toliko razlikujemo kao osobe, kako funkcionišemo, šta nam je bitno. Zaista je mnogo lakše naći nekoga samo za kres, da se ne misli ni o čemu drugom. Međutim, to kad tad izađe na videlo sve što se gura pod tepih, ali opet bilo je prijatno, ako je bilo i ćao zdravo. Samo j nužno da prija, a opet to nas dovodi na raskrnicu: ako jako prija želiš češće, više, bolje, vezu, ako ne prija odlaziš.. teško se odnosi održavaju u statusu kvo

Pa uglavnom, sa spiska muških sa koijima sam bila, polovina je sa mnom bila okruglo JEDNOM. Znači, nešto mi se ne svidi i to je to.

Ne znači da bi prijalo.
ovo je bilo upućeno napokonu
Ko može nek ima.
Meni lično nije duboko kad ide na više frontova, a ako nije duboko onda je poludosadno !
Ja volim da utonem u nekoga skroz.. da imam jak osećaj. A to ne biva sa više osoba. sex tralala me ne zadovoljava, ništa se spec ne osećam posle.
ali za tekst u italiku se slažem.

sad duboko ili ne teško je sa jednom osobom uspostaviti jedinstvenu dubinu odnosa.
naročito ako smo u godinama u kojima su izbrušeni svi kriterijumi.
a tek sa dve osobe o istom trošku još su manje šanse.

M jok oprostice mi sto sam provalio

Један мој друг је прошао кроз то.

Сазнао да му је девојка изашла на састанак са неким ликом и напао је жестоко. Она је брже-боље преусмерила фокус на то што он нема поверења у њу, те га питала хоће ли је за крај још и оставити као најгори бедник, после чега је он узео да јој се извињава. Након неколико дана посипања пепелом је успео да издејствује опрост.

Back