Da li ostavljate partnera kad saznate da vas je prevario/la?

Pa, mora neko s kim sam da bude orijentisan u vremenu i prostoru, da ima neki svoj integritet, da stoji iza svojih odluka, da zna šta radi, da ume da kaže šta želi, da bude predvidiv.

Svakako da ne da bih ga ostavila već bi me to napalilo ako se desi u nekom normalnom odnosu koji bi imali.. ali ukoliko mu ta osoba više znači od mene onda bih otišla.
Paula, za tebe nije ova vukojebina. Pakuj kuferi i pravac Francuska. Javi samo kad dolazis.

Svakako da ne da bih ga ostavila već bi me to napalilo
Excited Boy Meets World GIF

Ocigledno nije svakome isto, i nista nema lose u tome :lol:

Pa vidi da ozb napišem, neka osoba ume ili ne ume da voli druge, sebična je ili nije, ima poštovanje ili nema, ima karakter ili ne. Tako da tu nema šta da se piše osim da li ti je lepo pored nekog i da li ti je stalo.

Jer ako je osoba na mestu, 8na će lako nekog da zavoli kako treba ako joj je tu lepo. A ako je osoba na ćoše i sebična, nema šanse da će ikoga da voli kvalitetno. Sve se svodi na to kakve smo osobe za tu ljubav o kojoj pišeš

Ja mogu i prema prolaznoj vezi da se ponašam bolje i da volim više nego neko nekog u braku ako nema šta da ponudi.

Zato i kažem, z a tu erotsku ljubav je bitno dopadanje i telesni kontekst, ostalo dolazi automatski s tim šta nosiš u sebi... Ko ima šta da da daće, ko nema neće

Na dve strane ispisanih odgovora niko nije spomenuo rec LJUBAV.

Sta vas uopste veze za partnere sa kojima ste?

Seks?
Koja bre ljubav na temi o prevarama i raskidima? 🫣
Jedino sto mi pada na pamet nakon ovog procitanog je da ti ljubavlju hoces da manipulises i na taj nacin dobijes opravdanje za prevaru.

Sta je ovo danas, kao da sam u nekom paralelnom univerzumu.
Verovatno je do mene, odoh posetiti neku sto hladniju vodu.

Mislim da treba da prvo odredimo sta je to prevara i o kakvom partneru se radi.

Uzecu uslov da je partner neko s kim zivim zajedno, a da je prevara kada radi nesto iza ledja - dakle siebe moje poverenje.

U tom slucaju bih ostavio.
Jer je izigrano moje poverenje od osobe sa kojom delim zivot.

Ovde je jako vazno da se kaze da ona koju odaberem da delim zivot sa njom, uziva moje puno poverenje i da je to neko sa kime sam, pre odluke da delimo zivot, prosli i nasli se kompletno u vezu seksa, seksualnih zelja, mastarija, pa i onih najprljavijih.

Dakle jedna 100% čista situacija.
U takvoj situaciji se podrazumeva da smo se jedno drugom potpuno otvorili i da smo jedno drugo potpuno prihvatili.

E, kada u takvoj situaciji dodje do toga da te partner vara i radi nesto iza ledja, to je udarac na suštinu te veze - na bezrezervno poverenje.
I zato sto je to udarac na suštinu - zato (ogradjujem se na sopstveni slucaj) tu nema buducnosti, i zato tu pada raskid.

Back