- Poruka
- 37.681
ali priznaj da bi ti prijalo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po cemu si zakljucila da je frigidna iz njenog posta?Ti si Paula frigidna. Frigidnost vrišti iz tebe.
Ok, vazi, kapiram. Stvar je relacije. S tim sto po mom iskustvu relacije mogu upravo da budu dublje kada se energija ne zadrzava previse i fokusira. Znas i sama ono kada ste previse upuceni jedno na drugo.Ko može nek ima.
Meni lično nije duboko kad ide na više frontova, a ako nije duboko onda je poludosadno !
Ja volim da utonem u nekoga skroz.. da imam jak osećaj. A to ne biva sa više osoba. sex tralala me ne zadovoljava, ništa se spec ne osećam posle.
Iste sekunde odlazim
Svima prija, u principu zavisi od osecaja koliko dugo taj osecaj prijatnosti traje..ali priznaj da bi ti prijalo!
ali priznaj da bi ti prijalo!
Ok, vazi, kapiram. Stvar je relacije. S tim sto po mom iskustvu relacije mogu upravo da budu dublje kada se energija ne zadrzava previse i fokusira. Znas i sama ono kada ste previse upuceni jedno na drugo.
p to ti kazem. A i sigurno imas vec neke ustaljene navike, obaveze, rutinu. Jedino sto tako zrele i formirane ljude koci je okruzenje i nametnute vrednosti. Ludilo.Ma gde kod mene pored dece i obaveza da budemo upućeni.. pa ja nemam komunikaciju po nedelju dana ! haha
ovo je bilo upućeno napokonuPa uglavnom, sa spiska muških sa koijima sam bila, polovina je sa mnom bila okruglo JEDNOM. Znači, nešto mi se ne svidi i to je to.
Ne znači da bi prijalo.
ali za tekst u italiku se slažem.Ko može nek ima.
Meni lično nije duboko kad ide na više frontova, a ako nije duboko onda je poludosadno !
Ja volim da utonem u nekoga skroz.. da imam jak osećaj. A to ne biva sa više osoba. sex tralala me ne zadovoljava, ništa se spec ne osećam posle.
e zezam se, sad ce ispasti da muvam ebe i Perfi na grupnjak. A znate da sam zahtevan i da je ovo sve opustena zezanje i zadirkivanje s moje strane.
da u jednom trenutku postane iritantan ili preraste u ovo što gledamo u filmovima.Svima prija, u principu zavisi od osecaja koliko dugo taj osecaj prijatnosti traje..
otkud znam brate, internet...ma jasno, bre, ne moraš da pojašnjavaš, znamo se.
Djuro ce mi oprostiti sto me tukao.M jok oprostice mi sto sam provalio
M jok oprostice mi sto sam provalio
Jeste trenutak slabosti da sedne na kura..c ..Vrlo važno.‚Nije mi se desilo, ali ne vjerujem da bi ga ostavila. Trenutak slabosti, gluposti, pijanstva....znači neuračunljivi momenat, a to se i na sudu vodi kao olakšavajuća okolnost.
To je jako bitno..Kako saznamo? Od njega ili od drugih?
Haha bravo drug ne treba se lozit na gluposti.Iskusno misljenje je to.Valja i sebe malo gledat.Više ne ostavljam jer me je svaka prevarila
Sad sam mudriji![]()
Pa šta ima da se spominje ljubav ako se spominje jaka strast i želja d se kako sam napisala "uronim u nekog"Na dve strane ispisanih odgovora niko nije spomenuo rec LJUBAV.
Sta vas uopste veze za partnere sa kojima ste?
Seks?
Ok je.Ne znam sta da vam kazem
Ovde sta god covek napise, 2% ljudi procita kako treba, ostali "analiziraju", "tumače" i na kraju donesu zaključak na osnovu svojih, uglavnom jako ograničenih, kapaciteta![]()