Da li ona treba da predje da živi kod njega,ako je veza ozbiljna?

Pa zar sa

Pa zar sam ponovo ja kriva?Sam si mi napravio bebu.Hteo si seks i beba je nastala.Da znaš trebaće nam puno pelena za ćerku i ti ćeš joj menjati ponekad pelene.Tvoje prethodne žene kažu da si lenj oko obaveza za dete,ali moraćeš da budeš aktivniji.Mlada sam,ovo mi je prva trudnoća,i neću moći sama bez tvoje pomoći oko naše bebe
Ja sam po ceo dan na traktoru u njivi kake crne pelene

Ok brate 5i meces ne mora sad svi da znaju da smo u oktobru imali sex
Pa dobro,šta je sad loše,ne krijem koji sam mesec,znači da mi se porodjaj bliži,još 4 meseca,i stiže naša ćerka.Naša ćerka.Sebastian je pokušao da spava sa mnom u trudnoći iako je znao da nosim našu bebu,molim te nemoj sutra da me vodiš kod njega,mnogo se bojim njega.😭😭😭

Poštovanje forumaši,
da li mislite da devojka treba da predje da živi kod dečka,ako je veza ozbiljna,a nisu u braku?Često čujem od svojih drugarica da su otišle da žive sa svojim dečkom.Koliko je to dobro?
Mozete bolje da vidite da li ste kompatabilni. Tek tada vidite ko je zapravo ko. Tesko se kamufliraju ljudi. A narocito kada dodje do braka i dece. Tada sve izadje na povrsinu. Bolje pre braka neki probni period zajednickog zivota.

Mozete bolje da vidite da li ste kompatabilni. Tek tada vidite ko je zapravo ko. Tesko se kamufliraju ljudi. A narocito kada dodje do braka i dece. Tada sve izadje na povrsinu. Bolje pre braka neki probni period zajednickog zivota.
I taj probni period umeju neki da zakamufliraju, pa onda u braku se otkriju. Naravno, dobro rečeno.

ma jok! Tu bi se odmah pokopala! on ako je muško treba da se osamostali a ne kod mame i tate na kazan! Devojke ,ako idete da živite sa dečkom ,onda obavezno inzistirajte da živite van roditeljske zajednice! tako sam ja uradio i onda sve redom,posao za oboje, pa trudnoća, pa venčanje... 🙂
Ja tako i planiram da bude jednog lepog suncanog dana.

Back