- Poruka
- 26.774
Za one koji nisu upoznati sa terminom
Girls night out (izlazak za devojke) je veče koje je grupa žena provela van kuće
Da li odobravate ovo za žene koje su u vezi?
Не пошто ја не излазим у мушком друштву.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za one koji nisu upoznati sa terminom
Girls night out (izlazak za devojke) je veče koje je grupa žena provela van kuće
samo u zenskom a?Не пошто ја не излазим у мушком друштву.
Dobro jutro Anđelijaa..samo u zenskom a?
samo u zenskom a?
A na koga si slab?Нормално. Нисам настран а доказујем се само себи и евентуално неком на кога сам слаб.
A na koga si slab?
Смета ми све што није гола женска кожа. Вишак делова.zasto ti smetaju halteri?
Да, то је права ствар. Ја би само спаковао торбе и отишао to do better and bigger things. А ти бјесни колко оћеш.da,pogotovo za one koje su u braku.
Тебе треба под јунца нагонити.Смета ми све што није гола женска кожа. Вишак делова.
Da ako bih te ja pustilaДа, то је права ствар. Ја би само спаковао торбе и отишао to do better and bigger things. А ти бјесни колко оћеш.![]()
kako ko voliСмета ми све што није гола женска кожа. Вишак делова.
MmmnНа једну малу што је летос радила у Ваикикију у Обреновцу на пример.
Mmmn, pa je l' bilo šta de pričaj čoveče.. ili je ostala samo platonska ljubav ..
![]()
Hhmmm.. ja ti savetujem ne odustaj.. ako nisi iz istog grada kao i ona pronađi je negde nađi joj Instagram Facebook prijatelja prijateljicu i pošalji joj poruku budi iskren reci joj.. ako je normalna I ako vredi šta ona će ti odgovoriti ..Само гледаније са моје стране нажалост.
Hhmmm.. ja ti savetujem ne odustaj.. ako nisi iz istog grada kao i ona pronađi je negde nađi joj Instagram Facebook prijatelja prijateljicu i pošalji joj poruku budi iskren reci joj.. ako je normalna I ako vredi šta ona će ti odgovoriti ..
Svi smo mi matori ovde na forumu da smo malo mlađi Bili bi na vikendici pored kamina negde u planini..Ја сам мало матор и нисам баш у “винклу” у томе је проблем.
п.с. Хвала на охрабрењу. Значи![]()
odobravao uvek dok nisam video manifestaciju toga u londonu onim subotama gde se "fine" zena razvaljuju od alkoha i amfetamina i gde pijane bauljaju i povracaju po ulicama, lezuci zarozanih gaca u lokvama punih tudjih povracki dok one treznije pored njih igraju kao sumanute ko da je sutra apokalipsa.Za one koji nisu upoznati sa terminom
Признајем да ми никада није било јасно да некога привлаче ти материјали и додаци у поређењу са правим чудом и савршенством коже и облина у жена. И то је углавном бесплатно. Добро, мора да се одржава и негује.kako ko voli![]()
mlad si i neiskusanOdobravam,ako ja imam pravo izaci zasto moja devojka ne bi imala to pravo? Nije sa mnom u zarobljenistvu nego u vezi...sve je stvar poverenja...msm ako ce me prevariti uradice to u butiku dok je cekam ispred,a ako nece,moze da popije kolko hoce ali ce znati sta treba da uradi
Svi znamo (valjda?) šta to znači?ima neki vic koji se završava sa pustio bih ja njega al neće on mene
pa kako to nekog da pustiš jbt nisi ti vlasnik drugog ljudskog bića da bi sloboda njegovog kretanja zavisila od tvoje dobre volje
Ja verujem da je zenama lako naći sex i prilikom tog izlaska ili izlazaka jer su ipak žene.I one žnaru nađžu jebača.Auto pred kafanicom provozaju se satak i nazad u kafanče.Nema svetica.To su suplje priče.sigurno
Svaki se prevari ako naidje dobar frajer i još ako se dobro zataska.Смеј се, смеј али таквог се не вара.![]()
da dobijes garanciju da partner nikada nece saznati,90% ljudi verujem da bi varalo.Svaki se prevari ako naidje dobar frajer i još ako se dobro zataska.
da..........ako sam ja medju njima.Za one koji nisu upoznati sa terminom