Da li odobravate "girls night out"?

Ma to se ne računm au trermin "girls night out". U pitanju je baš provod, muzika, piće, ludilo...
Pa moze sve to bez sisa dupeta i hebem li ga sta si sve nabrojao tamo
Ti si opisao termin kao da idu da zarade u trecoj smeni dodatnu lovu
A termin se koristi kad se okupe zene izadju negde gde vole, nebitno da li je djuskanje u klubu ili kafic

Jaoo pa što si mu sve otkrila?

Vidiš da se trudimo da on misli da je to sve tako kao u filmovima!
Žena kada ostane sama kod kuće, kada joj muškarac ode poslom na vikend ona pre podne čakula sa drugaricama na suncu u nekom kafiću, a uveče se podćebi, pojede celu čokoladu, naruči picu, stavi masku na lice, gleda filmove i boli je uvce za provod.
Izvinjavam se
Odoh da se stidim

Devojke van kuće iliti momačko veče kod kuće, zašto da ne

Happy In Love GIF by TLC Europe

Pa, meni je zanimljiva potreba za tim izlascima i sensei polazi od realnih pretpostavki vidjenih u stvarnom životu. Ko se seća početaka novosadskih striper klubova zna o čemu sensei govori....i taj trend da žene pokazuju svoju sposobnost i nezavisnost je bukvalno smešan, ali je taj grupni provod gde je svaka grupa samo potreba za podrškom u toj bukvalno nesposobnosti...gde je realno svaka mukica izložena torturi neuspešnih žena...
Medjutim, šta se desi kada se ne upuštaš u ženske odnose?
Desi se da žene same reše svoju potrebu i svoj odnos sa drugim ženama, ali najviše svoj odnos prema muškarcu...šta će se desiti, ako shvati da postoji nešto što više voli nego život sa mužem? Desiće se rešenje koje neće biti problematično.
Znači pustite žene da pokažu ko su i vredi li s njima deliti život, a najbolji način je da se oseti slobodna, pa ako hoće da ide bolje da ide, nego da ti zagorčava život dok je ne oteraš.

Što bih se mešao, odobravao ili neodobravao, da žena troši svoj život na svoj način?
Naravno da tu ima svega, ali svako od nas zna šta može, a šta ne može da prodje....pa svako prema svojoj slobodi.
Poenta i jeste u dobrovoljnosti i korišćenju svoje slobode tako da ne ugrožavaš tudju slobodu....

Mili moj
A momačko veče doma uz soni i ouidži bord?
Nešto privatno... da li si ikada složio Ouija?
Dotjerao sam toliko daleko da je bilo dovoljno da poslažem slova na nekim kartončićima, čak mi čašica nije trebala, već njemački Pfenning.
Ma ni plamen svijeće, bio sam u stanju uspostaviti "kontakt", ma što to značilo, čistim dodirom kažiprsta nad novčićem, toliko sam "uvježbao", da je za pet minuta, kovanica letjela kao nespašena.

Nego... da ti kažem nešto o toj priči s druge strane zrcala... duhovi jedu govna.
Prvo što sam pitao su loto brojevi... i
debelo ispušio.

Poslednja izmena:
Mili moj

Nešto privatno... da li si ikada složio Ouija?
Dotjerao sam toliko daleko da je bilo dovoljno da poslažem slova na nekim kartončićima, čak mi čašica nije trebala, već njemački Pfenning.
Ma ni plamen svijeće, bio sam u stanju uspostaviti "kontakt", ma što to značilo, čistim dodirom kažiprsta nad novčićem, toliko sam "uvježbao", da je za pet minuta, kovanica letjela kao nespašena.

Nego... da ti kažem nešto o toj priči s druge strane zrcala... duhovi jedu govna.
Prvo što sam pitao su loto brojevi... i
debelo ispušio.
Kažu eksperti uz Vatikana da to nisu duhovi preminulih nego neki Pazuzu koji nas loži sve vreme da je naša pokojna baba.

Kako misliš dodirom kažiprsta, jel si uspio nekad bezkontaktno? Nije fora ako si držao ruku, onda se to može pripisati tvojoj nesvjesnoj aktivnosti

Minić, dekolte.

Alternativno, dugačka ali sa dubokim izrezom. Naravno dekolte do pupka.
Koliko je to realno?
Zar se tako dominantno žene srede u Srbiji?
Kod nas, tu i tamo koja se provokativno sredi, ali govorimo o nečemu što nije pravilo... ipak žene generalno paze na modne kombinacije i gledaju da se obuku u skladu sa svojim godinama... pa ako netko ima ženu u četrdesetim, teško da će izletjeti vani sa nekom ful minisuknjom, predubokim dekolteom itd.
Na kraju, da mi se tako sređuje bolja polovica, to bi samo značilo da sam negdje omašio u strateškom planiranju...

Kažu eksperti uz Vatikana da to nisu duhovi preminulih nego neki Pazuzu koji nas loži sve vreme da je naša pokojna baba.

Kako misliš dodirom kažiprsta, jel si uspio nekad bezkontaktno? Nije fora ako si držao ruku, onda se to može pripisati tvojoj nesvjesnoj aktivnosti
Držao sam prst iznad Pfenninga gez svijeće, podivljao je... iako, teško da s tobom razgovaraju neki mudraci, prije ekipa iz specijalne škole.

Da se razumemo, "girls night out" nije da se skupe u kući kod neke da razmenjuju mustre za štrikanje džempera nego da se utegnu i izbace sise pa pravac neki klub dupke pun neiživljenim muškarcima kojima testasteron curi niz lice
moja bivsa se napije od 3 case vina tako da pogubi apsolutno sve kocnice
pitam je jednom: sta ces da radis ako te takvu neko skopa?
kaze: ih, pa ko da ja ne znam kako se to radi. To mogu i nacvrcana.
slegnem ramenima, nema sta da se doda.... good luck to you!

Back