- Poruka
- 95.753
Minić, dekolte.devojke da li ste izabrale haljine i kad idemo?![]()
Alternativno, dugačka ali sa dubokim izrezom. Naravno dekolte do pupka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Minić, dekolte.devojke da li ste izabrale haljine i kad idemo?![]()
na pupku dva pirsingaMinić, dekolte.
To je život bez smisla.Какав смор
Замисли живот у ком не упознаш авантуру БГ градског превоза!
А а, јоцк, само у очи док трепкам, цео перформанс је битан!Evo, ovde vežbaj šta da pitaš. Mi muškarci ćemo da ti kažemo da li padamo na to ili jok.
mmm moram da priznam da odlicno zvuci.To je život bez smisla.![]()
Pa moze sve to bez sisa dupeta i hebem li ga sta si sve nabrojao tamoMa to se ne računm au trermin "girls night out". U pitanju je baš provod, muzika, piće, ludilo...
Koriste termin one koje ne znaju pravo značenjePa moze sve to bez sisa dupeta i hebem li ga sta si sve nabrojao tamo
Ti si opisao termin kao da idu da zarade u trecoj smeni dodatnu lovu
A termin se koristi kad se okupe zene izadju negde gde vole, nebitno da li je djuskanje u klubu ili kafic
Izvinjavam seJaoo pa što si mu sve otkrila?
Vidiš da se trudimo da on misli da je to sve tako kao u filmovima!
Žena kada ostane sama kod kuće, kada joj muškarac ode poslom na vikend ona pre podne čakula sa drugaricama na suncu u nekom kafiću, a uveče se podćebi, pojede celu čokoladu, naruči picu, stavi masku na lice, gleda filmove i boli je uvce za provod.
A momačko veče doma uz soni i ouidži bord?Naravbo da odobravam, to je pomodarska amelj.
Kao da mi netko spomene muški izlazak, eskivirao bih, zato što mi to pari na uvaljivanje kur*ca u šupak.
Mili moj
Nešto privatno... da li si ikada složio Ouija?A momačko veče doma uz soni i ouidži bord?
Kažu eksperti uz Vatikana da to nisu duhovi preminulih nego neki Pazuzu koji nas loži sve vreme da je naša pokojna baba.Mili moj
Nešto privatno... da li si ikada složio Ouija?
Dotjerao sam toliko daleko da je bilo dovoljno da poslažem slova na nekim kartončićima, čak mi čašica nije trebala, već njemački Pfenning.
Ma ni plamen svijeće, bio sam u stanju uspostaviti "kontakt", ma što to značilo, čistim dodirom kažiprsta nad novčićem, toliko sam "uvježbao", da je za pet minuta, kovanica letjela kao nespašena.
Nego... da ti kažem nešto o toj priči s druge strane zrcala... duhovi jedu govna.
Prvo što sam pitao su loto brojevi... i
debelo ispušio.
Koliko je to realno?Minić, dekolte.
Nije.Muskarcima je izlazak u grad samo i iskljucivo vezan za ova 2 motiva.
muškarci su kracZene vole i izlaske gde poenta nije samo alkohol i naci nesto za jbanje.
Muskarcima je izlazak u grad samo i iskljucivo vezan za ova 2 motiva.
Tako da, muskarci tesko mogu da razumeju zasto bi neko uopste i izlazio u vecernji izlazak a da nije jedan od ta 2 motiva.
Držao sam prst iznad Pfenninga gez svijeće, podivljao je... iako, teško da s tobom razgovaraju neki mudraci, prije ekipa iz specijalne škole.Kažu eksperti uz Vatikana da to nisu duhovi preminulih nego neki Pazuzu koji nas loži sve vreme da je naša pokojna baba.
Kako misliš dodirom kažiprsta, jel si uspio nekad bezkontaktno? Nije fora ako si držao ruku, onda se to može pripisati tvojoj nesvjesnoj aktivnosti
znači nisi dodirivao rukom? Mislim, nisam radio to nikad, ali su mi razni ljudi pričali da je lakše nego što se misliDržao sam prst iznad Pfenninga gez svijeće, podivljao je...
iako, teško da s tobom razgovaraju neki mudraci, prije ekipa iz specijalne škole.
moja bivsa se napije od 3 case vina tako da pogubi apsolutno sve kocniceDa se razumemo, "girls night out" nije da se skupe u kući kod neke da razmenjuju mustre za štrikanje džempera nego da se utegnu i izbace sise pa pravac neki klub dupke pun neiživljenim muškarcima kojima testasteron curi niz lice