Pravo da ti kažem, mislim da najpre zavisi na koga naletiš. Jedino ako se nešto enormno nije promenilo u zadnjih 5 godina. Mene je zaustavio jedan mladji pandur dok sam šetala psa jer je neko prijavio napad rotvajlera. Ja mu kažem da je ovo moje pseto mastif i da nemam pojma ko je koga ujeo

On mi je tražio lk ali je nisam imala, pa je bez problema rekao da će poći sa mnom do kuće da je pogleda. Rekoh, nema problema, a usput gundjam na njegovu opasku o visini kazne za psa bez korpe, o tome kako neću ni filera da platim jer moj pas nikog nije ujeo. I tačka. Ništa on, ćuti, vidi luda neka ženska

Ušli smo u stan, a moj pas ni pet ni šest, nego pravo na krevet seo, kao neka mačka LOL Ja momka ponudila sokom, on kaže neće, pogleda lk i kaže "U redu, imam i ja psa, dalmatinca, ovaj put Vam neću pisati nikakvu prijavu, ali znajte da je ipak obavezno da pas ima korpu kad ide u šetnju." Ja se zahvalim itd. i on ode. Pretpostavljam da je čovek sasvim ok, da je došao po pozivu, video da to nije taj pas kojeg traži, nego neka velika maza (kao i njegov pas) koji se valja po krevetu, i oprostio mi pffffffffff

Tako da kažem zato, verovatno ako naletiš na neke nadrkane, svašta mogu da ti natovare, otprilike, ideš pod tuš bez lične karte aaaaaa A da baš svako mora imati taj dokument uza se i kad baca djubre, plevi baštu ili ide kod komšije prekoputa na kafu... ako oni kažu da mora, onda je*em li ga, biće da mora... Naravno, neću reći da oni znaju šta valja jer ovi naši na vlasti definitivno ništa ne znaju! Pozdrav.