Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

Ispit iz psihologije... Dosta toga zavisi kod kog profesora "upadnes". Kod Nade je milina, znam dosta njih koji su jedva sklopili prostu recenicu i prosli, a kod Zarka ipak mora da se zna. Ja sam licnost iz knjige ucila samo. Ne znam da li su vama nesto drugacije rekli. I da, meni je bio jednosemestralni.

Pazi, ona drzi grupicu pitanja (recimo da ih ima 20) i ti izwlachish, pa sledeci i tako swi izwlcahite prwo pitanje, onda krene opet i tada izwlachite drugo - ne izwlachite dwa pitanja istowremeno... E, ukoliko se desi da izwuchete wishe od jednog prwi ili drugi put, odgowarate i na to... Ili ako wam ispdne na pod, sluchajno, neki papiric, pored toga shto ste izwukli... Nije se desilo juche, drzi ih ona chwrsto, ali, chisto da was upozorim... A upozorice was i ona na pochetku... :]

Boze svasta:eek:

Hvala ti na upozorenju:ok:

Ispit iz psihologije... Dosta toga zavisi kod kog profesora "upadnes". Kod Nade je milina, znam dosta njih koji su jedva sklopili prostu recenicu i prosli, a kod Zarka ipak mora da se zna. Ja sam licnost iz knjige ucila samo. Ne znam da li su vama nesto drugacije rekli. I da, meni je bio jednosemestralni.

Cini mi se da ti picas u usmenom, a nama je pismeno...

tako sam i ja rasporedila...ispasta psihologija :)

Stici cu sve...samo onda kad budem mogla da zivim 3 paralelna zivota!!!!

Eh koleginice, oboje znamo da je to neizvodljivo.. Al' ne gubi nadu, eto uvek mozes se ugledas na koleginice iznad koje vec polako odpisuju predmete. Vidi jos i izbaci predavanja, i taj jedan zivot ce ti biti vise nego dovoljan..:lol:
Ili uci, pa ko mala uzivaj u penziji, smaranjem postara kad stize ista, i dece po busevima kako su nevaspitana i ne ustaju da vi stariji sednete..:mrgreen:

Original postavio Loka 4.7. Pogledaj poruku
Pa,devojka je valjda pocela da odgovara sa :"Imamo agencijske.... " i Seka je rekla :" ne,nemamo.ja nemam agenciju... " -sto se ovoga tice, ja kad sam nabrajala jezicko-govorne poremecaje, za svako sam rekla "imamo", a ona se nasmejala i rekla "ja nemam", i svaki put se nasmejala, a ja sam polozila ispt :)...tako da mislim da to nije razlog pada ispita....

Original postavio Loka 4.7. Pogledaj poruku
Pa,devojka je valjda pocela da odgovara sa :"Imamo agencijske.... " i Seka je rekla :" ne,nemamo.ja nemam agenciju... " -sto se ovoga tice, ja kad sam nabrajala jezicko-govorne poremecaje, za svako sam rekla "imamo", a ona se nasmejala i rekla "ja nemam", i svaki put se nasmejala, a ja sam polozila ispt :)...tako da mislim da to nije razlog pada ispita....

Ne znam,zaista. Ja sam samo prenela ono sto mi je rekla drugarica koja je bila u grupi sa tom devojkom i jos nekim ljudima koje je oborila zbog iste stvari.

Back