prevencija
Zainteresovan član
- Poruka
- 172
hahaha... e,neka si mu rekla![]()
Pfff.. Sta je ovo, feministkinje setaju ulicama? Ili bleje po forumima..

Nadjite jos jednu, pa onda mozete da mi parirate intelektualno..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahaha... e,neka si mu rekla![]()
Pfff.. Sta je ovo, feministkinje setaju ulicama? Ili bleje po forumima..
Nadjite jos jednu, pa onda mozete da mi parirate intelektualno..![]()
Pola 10... Ona nije normalna![]()
Pa,verovatno je moralo tako rano da bismo zavrsili do nekih 6,7..![]()
molila bih vas da mi kazete,da li postoji ikakva naznaka za datum izlaska informatora?
i sta se tacno polaze za prijemni?
stalno dobijam razlicite informacije,cak i od fakulteta?!
Bogu hvala nas na oligo nema mnogo..eto mene na rucak kucikoelge sa prevencije i logo drzite se!
![]()
pocetkom maja?
da li bih mogla da krenem da spremam te predmete,nece biti velikih odstupanja za prijemni?
...ili je svake godine drugacije?
najlepse hvala!
Ma jok potencijalna buduca koleginice iz Jagodine. Ne da nece biti velikih odstupanja, vec dolaze ista pitanja, bukvalno istim redom, pa je i spremanje prijemnog u potpunosti nepotrebno.. Vidi pa se samo pojavi na fax(ali na vreme, to je jako bitan faktor) i upisana si. Ili posalji nekog da te upise, kako god..
Dojava za ispit iz edu svi sa prevencije prolaze!![]()
ja sam ucila mesec dana i bila 3. na budzetu..nikakva mudrost..
sta vam je ljudi...lepo je neko reko na ovom forumu " ko god je prosao ulicom visokog stevana upisao je.." samo je pitanje da li hocete da platitie skolarinu..ako necete,kad izadje informator knjigu u sake i ozbiljno to odradite i uzivancija..ja sam ucila mesec dana i bila 3. na budzetu..nikakva mudrost..
pa ima tu istine,,soc. sam imala u 4. godini,psihologiju sam dobro znala ...samo sam se gnjavila sa biologijom jer sam bila drustveni smer..ali sve se lako stigne,samo kad se hoce..a i nebitno je da li je budzet ili nije..nisu to strasne pare,kad vec moze i na rate![]()