Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

Forum je postojao pre nekoliko godina, mislim 3 nemoj da mi verujes da li je tacno toliko ali ima par godina sigurno. Cuo sam price da je jedna profesorka insistirala da se forum ugasi jer su studenti o njoj na forumu pisali u negativnom smislu, e sad koliko je to tacno ne znam, ali se secam dok sam ja bio u srednjoj i gledao forum da je postojao deo gde se komentarisu svi profesori....

Sajt je super :) Meni se tek danas pojaio kao takav, ne znam na koliko duze vreme mislis, yoyo... Evo linka do naseg foruma:

http://defektologija.net/phpBB2/

A sto se tice tog istrazivanja iz pedagogije, odes do neke skole, posmatras kako se dete ponasa neko vreme, kakvi su nastavnici i napises nesto na par stranica... Ona to i ne cita, mislim da moje nije ni pogledala, a jesam se namucila :otkacio:

Hvala Oligo :) e onda daj ti meni to tvoje da malo prepravim :) deca su u sutini ista nece ona ni primetiti ;) hehe! salim se :) uh,valjda cu se snaci...definitivno su me gaaadno naplasili sa tim seminarskim radovima! A gde na nowom nasem modernizovanom sajtu stoje prezentacije sa predavanja? :D
p.s. Ovo postavljanje pitanja je zarazno..cim postavim jedno..eto ga u glavi sledece ;))) hehe! pozdrav!

Ljudi pomagajte! Rece nam malo pre ova iz uvoda u pedagogiju da moramo da obavimo neko "posmatranje u skoli" i da o tome napisemo izvestaj,a da ce nam to biti jedan od uslova za izlazak na ispit...sta joj je pa sad to! zar da se vracam u srednju :S

ne znam na kom si smeru,ja znam da sam za izvestaj radila uporedjivanje gradiva iz srpskog iz "obicne" o.s. i "specijalne",inace ja sam na ologo smeru,i cini mi se da to imam negde,pa ako ti zatreba,mada se ja ne secam da je ona to nesto striktno gledala:confused:

Sajt je super :) Meni se tek danas pojaio kao takav, ne znam na koliko duze vreme mislis, yoyo... Evo linka do naseg foruma:

http://defektologija.net/phpBB2/

A sto se tice tog istrazivanja iz pedagogije, odes do neke skole, posmatras kako se dete ponasa neko vreme, kakvi su nastavnici i napises nesto na par stranica... Ona to i ne cita, mislim da moje nije ni pogledala, a jesam se namucila :otkacio:

Oligo,sta planiras da uzmes od izbornih predmeta?

Yoyo, nisam znala da je postojao forum u okviru sajta, znam samo za ovaj...

Ma to je bilo, mislim da smo mi bili 3 godina srednje , jer ja sam jos tada bio nalozen na ovaj fax, auuuuuuuu, kad je to bilo :dash::dash::dash:.....I jos tada su pojedini profesori bili ono najcrenje ogovarani dok su pojedini bili hvaljeni maximalno, sto je i normalno....Pre par meseci sam pricao sa jednom devojkom koja je sada 4 ili 5 godina, i rekla je da je taj forum ukinut zbog JEDNE profesorke....Sada mozemo da vidimo koliki autoritet imaju nasi profesori...

oligo sam i ja :)) Pa Magicmoonlight ako uspes da pronadjes mogla bih da pogledam to..da mi bude orjentir pri mom radu... naravno,ako ti to nije neki problem!
inace,jel uspeo neko da se snadje sa ovim izmenjenim sajtom..ja i dalje ne nalazim predavanja! i gde im je uputstvo za upotrebu :D

Ja uglavnom sve cuvam u kompu sto pisem,imam i neke seminarske,tako da,ti trazi kada ti nesto zatreba...I naravno,nije mi nikakav problem,znam kako je meni bilo prosle godine,tako da ja sada gledam da izadjem u susret svakome koliko god mogu:)

Back